wilson
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
wilson
Membersaadetud.jõudu
wilson
Memberkus??????
pole nagu kuskil proovida
wilson
Membersaatsin nii kaptenile kui ka norman22-le .jõudu teile
wilson
Membermul on arvutiga jama nii et ma ei saa seda ylesse panna.kes tahab võin edasi saata seda mida rusikas saatis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>wilson
Membermul on koguaeg hästi läinud.kui olin 15a sis surusin juba 100kg ära.kui ytlevad et tulemused head ja sellepärast sis ka soov suuremate raskustega midagi korda saata:P
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mass on ka korralikult tulnud aga jh mul pole just kulturisti keha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ikka nati peki on kawilson
Membereks seda näitab vaid aeg.siis teen seda edasi.aga ma lisasin enda poolt ka sinna paar harjutust.kas tohtis?või oli see vale? plaanis on ikka oma 200kg ära suruda kunagi.põhi on selle jaoks täica olemas
Membertänud.
mul on endal ka need kavad olemas.yht neist ka teen juba kuu aega.aga mõtlesin et on äkki midagi tõhusamat?
wilson
Memberwilson
Memberjään ootama
wilson
Memberhalvad raskused on.mul kangil võimalik panna 90,92.5,95 jne.praegu olen teinud koguaeg 6×4 2x nädalas
wilson
Memberaga miks sama raskusega teha ei või?
veebruar 15, 2005 at 4:24 p.l. in reply to: 19.03 Eesti meistrivõistlused (Noored, juuniorid) #47753wilson
Memberkui ma olen 16a.kas ma kuulun sis noorte klassi? kehakaaluks on veidi alla 90 kg.palju peaks selle kaalu ja vanuseklassis umbes suruma?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>wilson
Memberma söön koguaeg midagi.kas sis kreatiini või proteiini.eks seda kuu pärast näeb palju maha võtnud olen.nyyd hakkan jooksma ka veel.sis võib kaal eriti palju langeda vic?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>wilson
Memberpraegu ma proteiini ei söö.valku hakkan sööma kui kreatini kuur läbi alles.eks ma panen trenni edasi ja sis kui kreatiinikuur läbi sis saab näha kui palju seda kehakaalu on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Membereks ma olen kyll.aga kõik väidatavad et see võimatu
-
AutorPostitused