wilson
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
wilson
Member4 korda kohe liiga palju.ma teen 2 korda nädalas ja sis juba rind teisel päeval läbi.no ma ei tea kuidas sul sis rind vastu peab.sõber tegi ka igapäev vaid rinda.nyyd on lihasvalud ja liigesed läbi.valik on sinu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>wilson
Memberspetsialistide jaoks pole raha.teen vaid jõukogumiseks trenni.rinda olen teinud esmaspäeval ja neljapäeval.neljapäeval on rind alati läbi olnud,et nagu jõudu ei ole.
wilson
Memberkui mingi asi oleks ma võiks ka kampa lyya.kui muidugi kellelgi midagi selle vastu pole
wilson
Membereks ma sis hakkan tegema jh.no olen omaarust kõigile saanud.
kes tahab võib veel kysida.
wilson
Membera ma tegin ka algul 6×2 aga tundus nii kerge kuidagi ja sis mõtlesin et teen 4 parem.nii et sis asun vana kava kallale tagasi
wilson
Memberpraegu ma olen teinud 95kg.kas sis peaks tegema 100kg 6×2.tegelt peaks proovima.aga miks see palju on?
wilson
Membereelmine aasta käisin fra mares trennis.sis surusin 100kg.nyyd teen trenni kooli jõusaalis(kullamaa) kuna olen nädal aega koguaeg seal sis parem teha.
wilson
Membera ok.tänud järjekordselt rusikas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>wilson
Memberlähen sinna “Tere!Ma Tulin siia surumissärki proovim,aga ma seda osta ei soovi.ma ainult prooviks” Veidi narr oleks ?
wilson
Membersaadetud:)
wilson
Membera ok tänud muidu.kardan et ma veel niipea ei saa omale surumissärki lubada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> :S hinnad liiga kõrged minu jaoks.aga jh tänud sellegi poolestwilson
Memberläänemaalt.peaegu haapsalu 23km tllna poole.nagu mis sis?
wilson
Memberpraegune rekord on 120kg.vanus 16a.kaal 88kg
wilson
MemberPalun palun.selline kysimus veel:kus myyakse surumissärke ja mis hinnavahemikus?
wilson
Memberma hakkasin tegema 13a vahelduva eduga ehk sis nädalas korra või kaks.kuid ainult rinda.sedasi kuni 15a.sis hakkasin ka muud tegema.mul pole kasvuga midagi juhtunud.kasvanud nagu inimene ikka.no minuga pole midagi siiamaani juhtunud.13a surusin 55kg nyyd kui 16 olen 120kg.tahet peab olema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused