wilson
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
wilson
Memberok tänud eks ma muudan selle põhjal eelset kava.
wilson
Memberarendada nii surumist kui ka lihase suurust.
wilson
Membertriisepsit hakkan sis koos rinna ja biitsepsiga tegema.liblikat ja ristivedu pole ei saa ma teha.kõhtu teen palju kuna kõhul on ka pekki millest tahaks lahti saada suveks.
wilson
Member1.Liblikas ma ei tea mis asi on
wilson
Memberrinnapäeval teen ma veel biitsepsit ja kõhtu.
wilson
Memberaeroobset teen 15 min max.oma arust peaks juba oskama trenni teha.olen yle 2.5aasta trenni teinud.eelmine rinnatrenn tegin soovitatud superseerijaid,tänud soovituse eest.rind on siiamaani veidi läbi
wilson
Memberjõusaalides peabki muusika olema vaikne,mitte nii tempokas .
Vähemalt nii rääkisid Targemad inimesed
wilson
Membereri mõte kysimus ju.kõigil oma maitse.MINU ARUST METALL,HARDSTYLE JA MUU ON JAMA. druM`n`Bass on parim.
wilson
Membervaevalt ma yle treenin.pole nagu ammu 2 nädalat trenni teinudki.eile sai nyyd proovitud seda superseeriat.Võttis kyll rohkem läbi kui muidu.ma olen enda trenni pikemaks ka muutnud.2 tunnilt 3 tunnile selle ajaga võtab läbi kyll.Keemiast ei usu eriti.pole enam kuu aega kreatiini söönud.eks proovin kuu aega teha neid superseeriajaid,eks näeb mis välja tuleb
wilson
Memberpaus on mul 1.5min.mis see superseeria on? eesmärk on arendada surumist ja lihast.rinnale teen veel lamades lendamist/kaldpingil lendamist,kitsa haardega surumine.
wilson
Memberei hakkaks uut kysimust tegema.ma teen korra nädalas rinda lasen täiega 4 vahel 5 seeriat 7-9 kordust kõike kald.horisontaal,negagtiiv pinki ja mitte mingit väsimust pole-käin pesemas ka veel ära ja selline tunne nagu poleks trenni teinudki.??
oskab keegi midagi öelda?
wilson
Member3 nädalaga 100kg 120kgni
wilson
Membermul veel käsil kreatiinikuur.juurde olen saanud rinnalt max +20kg. kaalu tuli juurde 7kg.
wilson
MemberMina teen Rusika 4 päeva kava järgi.juurde on hetke seisuga andnud(koos kreatiini tarbimisega) 20kg.Minu arust väga hea kava (Y).Minu Soovitus
wilson
Membernyyd tegin esmaspäeval raske raskusega 4×3 ja täna sis 6×2 kergema raskusega.enam ei tundu kuidagi et rind läbi oleks.kohe parem olla.
tänud kõige eest
AutorPostitused