Skip to main content

wilson

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 166 through 180 (of 269 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: kava? #53917
    wilson
    Member

ok tänud eks ma muudan selle põhjal eelset kava.

in reply to: kava? #53901
    wilson
    Member

arendada nii surumist kui ka lihase suurust.

in reply to: rinnalihas #53508
    wilson
    Member

triisepsit hakkan sis koos rinna ja biitsepsiga tegema.liblikat ja ristivedu pole ei saa ma teha.kõhtu teen palju kuna kõhul on ka pekki millest tahaks lahti saada suveks.

in reply to: rinnalihas #53497
    wilson
    Member

1.Liblikas ma ei tea mis asi on

in reply to: rinnalihas #53489
    wilson
    Member

rinnapäeval teen ma veel biitsepsit ja kõhtu.

in reply to: rinnalihas #53472
    wilson
    Member

aeroobset teen 15 min max.oma arust peaks juba oskama trenni teha.olen yle 2.5aasta trenni teinud.eelmine rinnatrenn tegin soovitatud superseerijaid,tänud soovituse eest.rind on siiamaani veidi läbi

in reply to: muusika #53471
    wilson
    Member

jõusaalides peabki muusika olema vaikne,mitte nii tempokas .

Vähemalt nii rääkisid Targemad inimesed

in reply to: muusika #53203
    wilson
    Member

eri mõte kysimus ju.kõigil oma maitse.MINU ARUST METALL,HARDSTYLE JA MUU ON JAMA. druM`n`Bass on parim.

in reply to: rinnalihas #53235
    wilson
    Member

vaevalt ma yle treenin.pole nagu ammu 2 nädalat trenni teinudki.eile sai nyyd proovitud seda superseeriat.Võttis kyll rohkem läbi kui muidu.ma olen enda trenni pikemaks ka muutnud.2 tunnilt 3 tunnile selle ajaga võtab läbi kyll.Keemiast ei usu eriti.pole enam kuu aega kreatiini söönud.eks proovin kuu aega teha neid superseeriajaid,eks näeb mis välja tuleb

in reply to: rinnalihas #52944
    wilson
    Member

paus on mul 1.5min.mis see superseeria on? eesmärk on arendada surumist ja lihast.rinnale teen veel lamades lendamist/kaldpingil lendamist,kitsa haardega surumine.

in reply to: rinnalihas #52940
    wilson
    Member

ei hakkaks uut kysimust tegema.ma teen korra nädalas rinda lasen täiega 4 vahel 5 seeriat 7-9 kordust kõike kald.horisontaal,negagtiiv pinki ja mitte mingit väsimust pole-käin pesemas ka veel ära ja selline tunne nagu poleks trenni teinudki.??

oskab keegi midagi öelda?

in reply to: kreatiin mnohüdraat #49494
    wilson
    Member

3 nädalaga 100kg 120kgni

in reply to: kreatiin mnohüdraat #49477
    wilson
    Member

mul veel käsil kreatiinikuur.juurde olen saanud rinnalt max +20kg. kaalu tuli juurde 7kg.

in reply to: kavade…. #48764
    wilson
    Member

Mina teen Rusika 4 päeva kava järgi.juurde on hetke seisuga andnud(koos kreatiini tarbimisega) 20kg.Minu arust väga hea kava (Y).Minu Soovitus

in reply to: rind? #48436
    wilson
    Member

nyyd tegin esmaspäeval raske raskusega 4×3 ja täna sis 6×2 kergema raskusega.enam ei tundu kuidagi et rind läbi oleks.kohe parem olla.

tänud kõige eest

Viewing 15 posts - 166 through 180 (of 269 total)