wilson
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
wilson
Memberaga kuidas siia pilte panna??????sai nagu tehtud aga õhtupoole saab kätte!
wilson
Membersai nyyd soetatud mingised kreemid ja eks ole näha kas aitavad!
wilson
Membernime ei oska öelda?
wilson
Memberega mina eriti jäme ei ole.181cm pikk kaalu 102kg biicepsi ymbermõõt ligi 42cm.pärast massilisaja kuuri tuli selline asi välja!eks peab apteeki siis pöörduma!
tänud vastuste eest!
wilson
Membernäpuga katsudes tunned et nagu kraav on.verd ega midagi ju ei tule ega ta sedasi katki pole,on nagu rebenend!
wilson
Membervasaku biitsepsi peal on yks selline 4-5cm riba kus nahk on rebenenud!kas see hakkab ka kuidagi edasi rebenema?kas see ka ära kaob?mis teha?
ise ei oska ma midagi peale,abi eest oleks tänulik.
postitust ei osanud nagu mujalegi panna.
wilson
Membermul oli algul sama jama aga siis perearst soovitas veintada end igatpidi ennem trenni! ja nyyd kõik korras!
wilson
Member17a 100kg 181cm
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>wilson
Membernagu täiesti mõtetu asi ju
Memberkui 90kg kaalusin 4 kuud tagasi siis tõmabsin 12 aga nyyd kui 100kg kääs on siis ainult 5 korda punnitades vb 6
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> minu arust igati hea tulemuswilson
Memberma teen 50kg 5×10 oma arust on seda kyll ja rohkem ka nagu peale panna ei taha kuna siis on tunda õlgades mingit imelikku valu.
Memberkrt ma söön ainult protekat ja massikaid juurde ja juurde seda massi tuleb.
kehakaal 99 kg vanus 17 ja pikkus 181cm.See on juba normaalne

wilson
Memberfoorumis on selliseid teemasi juba olnud.
otsing abiks!!
wilson
Memberootan ka just talvisemat või kevadisemat aega.suveti ei tee just palju trenni.eks kevadel uurib seda.
wilson
Membervõtke aga õppust.
riskida mingi hullu traumaga et mingit jama tõmmata.
minu arust kyll Mõtetu
Kuid see minu arvamus kõigest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused