Will
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Will
MemberVõitja ei selgugi,käib hea litter ja saali katus lendab minema.Loodab aga,et nii ei lähe siis tullakse teadagi kelle uksetaha.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>wat?
Will
Member1.Phil Heath
2.Jay Cutler
3.Kai Greene
4.Dennis Wolf
5.Victor Martinez
6.Dexter Jackson
7.Ronny Rockel
8.Troy Alves
9.Hideata Jamagishi
10.Johnnie Jackson
Will
Memberküsimus lihtne, kas keegi kasutab gainereid, kas annab see midagi juurde ka ? ise olen proovinud aga ei saa küll aru et toimiks.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah. Massilisajad töötavad. Võin kinnitada.
Will
MemberRinnalihastega on selline teema,et kui rinna ülaosa kinnitus pole just geneetika poolest hea või muidu ei kasva siis alumist osa kõvasti rammides võivad tekkida ebaproportsionaalne areng mis meenutab naise rindu.Ise pole küll massi teinud kuid aastatepikkuse treeninguga on nimetatud probleem tekkinud vaikselt.
Samuti on rinna keskosas märgatav gap mis seda veelgi võimendab.
Muul juhul anna aga rinnale valu,kel see ikka nii väga arenenud oleks:)
Ma ei ole elu sees ühtegi meest näinud, kelle rinnalihas kaugeltki meenutaks mulle naise rinda. Vb on asjad seal teistmoodi, kust sa pärit oled
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Will
MemberTeema idee oli selles, et teada saada palju eestlastest “miscereid ” on. Sellest ka küsimus, u aware. Järelikult pole sa asjaga kursis. Aga kui kõik sinu jaoks nii piinlik ja kohutav on siis pane pea teki alla ja ära majast välja mine.Strong nerds.

Will
MemberU mad?Kui sa väheke asja backgroundi teaksid siis on mu püstitatud teema ja küsimus igati adekvaatne.
Ei ole kusjuures. Igaüks kes teab millest sa räägid näeb, et kui mõttetu teema see on.
Internetis on sobiv nimetus sinusuguste kohta – “newfag”.
Piinlik hakkab…
MemberNaljakas on näha inimesi veel, kes seda ei usu. Varsti on juba kuu aega möödas, võiks nagu juba aru saada
Will
MemberAinuke asi, mida ma näen praegu on see, et jalapäeval saab nelikpea tohutult koormust, kuid kakspea vaid veerand sellest.
Kas siis lisada juurde või käärküki asemel üks neist harjutustest :
Romanian dealift –
Good morning –
Mõlemad väga head harjutused.
Muidu väga soliidne kava, anna siis ka teada millalgi, kuidas seda otseselt sooritada on, saavad äkki teisedki siit eeskuju võtta
MemberRääkimata sellest, et suitsukala kolesterooli tasemed on ka üsnagi kõrged. Kui üldse süüa siis väga harva.
Will
MemberKuressaare spordikeskuses on olemas küll treener kes korraldab seal ka jõusaali ringtreeninguid.
Nimeks on Raigo Saar (?), kui infoletist uurida, siis kindlasti osatakse seal täpsemalt treenerini juhatada.
Will
MemberOlen nõus.
Pakkusin välja lihtsalt selle variandi, sest et arvatavasti enamus juhtudel (k.a. minu) ei olda üldse kursis sellise asjaga.
Will
MemberPikemat aega arvasin ma ka et ma tegin valesti või midagi on väga valesti lahti rinnalihastega, senikaua kuni sain teada, et väga laialt on levinud raskemal või kergemal määral selline geneetiline “moondumus” mis muudab ka rinnalihaste asetust ja kuju.
Võimalik, et algsel postitajal on mingi vorm sellest.
AutorPostitused