wicked
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
wicked
Memberseal ju veel miskine elus treening vms?
wicked
Memberäkki keegi ikkagi moderaatoritest vötab kätte ja parandab löpuks selle pealkirja ära?
wicked
Membersee vist miskin anttila vms trenazöör, peaks nagu rinna lihast treenima?
wicked
Memberväga öigesti järeldasid, nii teegi!
wicked
MemberOT: mitte küll siia teemasse puutuv, kuid silma jäe eelimse postitaja poolt antud link, kust reklaamid viivad SIIA siit ka vöibolla arusaam, miks sellised küsimused tekivad, et kes missugse orientatsiooniga on, kindlasti sooviksid sarnast asja siia ka!
aga mina soovitaksin minna spordi arsti juurde alla 18 on see vist haigekassa poolt kinni makstav, vähemalt vanasti oli.
seal kindlasti räägitakse sulle midagi harivat, ja vöibolla saad ka midagi enda kohta teada.
wicked
Memberise panin ka vanasti, kuid nüüd üritan ikka ilma ja juba suht ära harjund.
minu meelest töötab see ilma variant kuidagi paremini.
wicked
Membervöiks ikkagi sellised küsimused endale hoida!
ja teema vöiks samuti lukku panna!
pole ju kuidagi treenimise ega ammugi mitte jöusaali jms seotud!
wicked
Memberalekse budölin pidavat miski 7(vöi oli see 12), kui ma nüüd ei eksi ära tömbama, ja tegemist pole just mingise suvalise kutiga.
wicked
Membersee on jah naljakas, et naised treenivad jöusaalis enamlt-jaolt kriitilisi piirkondi, kuid neist ju hakkab pekk alles hiljem ära minema!
tee parem ring treeningut vöi siis vöta algajate kava naistele, ka küll sa ka varsti tulemusi näed!
wicked
Memberkui peeretad, siis tähendab, et kook on valmis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>wicked
Memberproffidel on ju lausa mingid spets sussid körgenustega.
wicked
Memberlöuatömbed on ikka palju raskemad, käteköverdustel on ju vaja ainult öige nurk kätte saada ja ongi valma.
wicked
Membermetallica on mingi tilu-lilu.
deftones on igati parem.
wicked
Membersab simplex tilgad, soovitatakse nii imikutele, kui täiskasvanutele.
-
AutorPostitused