wicked
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
wicked
Memberkang vetrus raskuse alla nagu mingi suvaline kummi toru, kohe mönus oli vaadata
“>wicked
Membersee oli vast rohkem selline retooriline küsimus! wilson
wicked
Memberpilti saab juba alguses vist oma suva järgi panna? aga see selleks.
mina olen kasutaja Zz et vöiks ikka alguses piirata seda postitamist, ei usu et sellega nüüd nii kiire on!
ja vanuse ja trenni ?taazi kohapelt peab ikkagi jälle ju usuldama inimest, sest kunagi ei tea, mis seal numbrite taga tegelikult olla vöib!
ja piltide suhtes, ma ei usu, et kaagi nüüd oma päris pilte siia paneb! sest inimesed on ikka piisavalt arad, et asju näost näkku öelda!(ma ei räägi siinsestest proffidest, nagu ott, vendv kalmus jne).
pole ju mötet hakata mingeid reidi kontosid siia tegema hakata!
nii et proovime tasa ja targu oma siinset keskonda korrastada!
wicked
Memberkuidas me samasugused tainad olime ja suhteliselt lolli sousti suust välja ajasime..ei ole mötet hakata üldistama!
selleks et sellist asja ei juhtuks, tulebki teha eeltööda, mitte siin heietada!
wicked
Memberleian, et asjad peaks kuidagi ära komplekteerima, et oleks hea ühe teema alt vaadata ja muidugi peaks olema keegi, kes jätaks asjalikud kommentaarid alles!
tähtsamatest ja korduma kippuvatest teemadest vöiks ju kohe “kleepekad” teha, et “noor” kasutaja ei jääks kimbatusse!
ja kindlasti peaks kasutajad end ära registreerima, ennem kui söna vötta saavad!
tekkinud on ka küsimus, et mida see “hoiatusi” seal nime alla tähendab? kes hoiatab ja mille eest hoiatatakse?
mönedel kasutajatel, kes aga liigapalju läbustavad vöiks “aja maha” vötta!
palju, väga palju peab panema röhku et inimesed kasutaksid otsingut!
ei ole mötet üldse hakatagi teemat lahkama, kui juba selliseid asju on kümmekond! lihtsalt
wicked
Memberpalju sealt umbes massi juurde tuleb?
ise just lootsin, et ehk saab selle öige kavaga jöudu teha?
wicked
Memberennem kui välismaise kirjanduse kallale asuda, vöiks ikka eesti keeles kirjutama öppida!
tegemist ikka teaTmeteosega!
wicked
Memberhullem piltide tuuning ju?
sa vöiksid need kohad mida ei taha näidata lihtsalt uduseks teha ju, mitte mingit jama sinna toppida!
wicked
MemberBULDOOSER äkki sa teed miskit valesti, et end vigastad seal?
wicked
Memberaitähh!
piisavalt ammendav.
wicked
MembertheONE1 kust kohast sa oma tarkust vötad?
pole üldsegi paha pärast küsitud?
lihtsalt huvitab?
wicked
Memberäkki räägib oldman meile midagi tarka selle kohta?
wicked
Membernormaalne.
wicked
Memberenamsti tilkuma vötab ainult jalatrenn, ülejäänud korrad veits niiske ainult.
wicked
Memberpole öelnud, vaadata pole tore, vaid et alla jääda pole tore.
ja minu meelest on see ikkagi naljakas, mitte mingi öpetusklipp, kuidas teha ei tohiks!
-
AutorPostitused