whitesox
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
whitesox
MemberTa ei olnud sel pildil 16. aastane
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Aktivistil on tekstis väike apsakas sees: nimelt sündis Cindy Phillips 31.okt.1983 (Wikipedia järgi) ja on hetkel 25. aastane, mitte 21. aastane (niimoodi on märgitud C.Phillipsi ametlikul koduleheküljel).Järelikult oli ta siin pildil suure tõenäosusega 20. aastane. Treenimist alustas ta juunis 2002. a, olles 18. aastane.
whitesox
MemberMul on kõrvalhoonesse endale ise jõusaal sisustatud, osad hantlid on originaalid, osad aga ise tehtud, kõige lihtsam viis on põmst nii, osta jupp keermelatti, (30mm läbimõõt) neli seibi ja neli mutrit, lõika parajad jupid keermelatist, lase seibid õigetele kohtadele kinni keevitada ja ongi olemas, usun, et 0,5kg, 2,5kg ja 5kg raskused ise ostes tuleb hantli hind ikka suht madal! Mina isoleerisin käepideme tavalise isoleerpaelaga ja on väga mugav! Tegin ka kaks ekstreemsuurt hantlipulka, kuhu saab panna üle 100kg raskusi, nii et see jutt, et kuskil saates oli Eesti suurim hantel on jama, mina võin teha kaks 100+kg hantlit
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Edu!
Ise ostsin ka ühelt tegelaselt isetehtud kangi lati
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Kaalub 10kg ja täitsa ok.Aga saab ka niimoodi:

whitesox
MemberNaiselikumad pildid:

whitesox
MemberKettlerist saab üsna soodsalt võrreldest teiste poodidega hantleid ja raskusi.
whitesox
Memberhaha ma ei pannud kuupäeva üldse tähele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vahet pole, sest see teema ei aegugi ja on alati aktuaalne.
whitesox
MemberCheers!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>whitesox
MemberTere,olen 20aastane. Ma olen 197cm pikk ning kaalun kõigest 65kg. On plaan hakata käima jõusaalis, aga kuna jõudu kui sellist pole, siis sooviksin teada, et mida ma enne teadma peaksin? Ning mida sööma tuleks hakata, et üldse mingisugust kaalu juurde tulema hakkaks? Mainiks ära ka selle, et pole Eestist pärit ning toodete(neid mis Eestis müüakse) kättesaamine on raskem variant. Ning samas on ka söögiisu puudumine üks probleem, millest ei saa üle ega ümber. Kas on mingeid tähtsamaid toite(vms), mis tõstataksid söögiisu ja muud sarnast?
Aitäh.
Võta siit algajate kava ja hakka jõukohaste raskustega end treenima. Lisaks on sul massi kõvasti juurde vaja. Selleks tee üks massiperiood (artikkel). Hiljem hakkab kaal tasapisi kogunema ja suureneb ka lihasmass ning jõud. Kui sa hakkad näiteks 4 korda nädalas jõusaalis käima, siis sul tekib isu iseenesest, sest energiavajadus on suurem ja keha vajab rohkem toitu, et taastuda treeningutest.
Kuna sa oled kehatüübilt arvatavasti ektomorf, siis on juurdevõtmine kiire ainevahetuse tõttu keerulisem kui on seda aeglase ainevahetusega tegelastel.
Loe: artikkel
whitesox
Memberwhitesox
MemberLoe seda.
Enne pead sa toitumise paika panema, kui hakkad igasugu rasvapõletajaid kasutama. Vastasel juhul pole viimastest maksimaalselt kasu.
whitesox
MemberSäästumarketis oli 1 kg Tere kohupiima kott mingi 30.- ringis.. Kohupiim ise on ilma suhkruta.Väärt kraam tundub
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Soodne võimalus kohupiimakooki või pashat teha
Membernimelt minu kodukohas on jõusaal 80-datest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, paljudeks harjutusteks masinad puuduvad:SJõusaal ei peagi olema moodne ja kena. Piisab kui on surumispink, hantlid, kangid ja raskused. Vabaraskused pole kehvemad kui masinad!
whitesox
MemberJärjekordne kevade kuulutaja, kes tahab suveks vormi saada
MemberTervist .Olen 190 cm pikk ja kaalun 91 kg – sooviks saada sixpacki aga natu liiast rasva kõhul oma 3-5 cm
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mängin korvpalli ja käin jõusaalis – nüüd lisandus ka hommikune jooks –
E-R on mu kava selline . Hommikul 10.30 (enne midagi ei sõõ) 30.min sõrkjooksu – 12.00 (ka ei sõõ midagi) jõusaali 1.5 h – 14.00 Lõuna korralik praad magustoit jne . magan 3 h ja siis oleneb päevast kas kell 5-6-7 on trenn (korvpall) peale trenni võileivad ,tee – ja siis on juba keha nii väsind ,et tuttu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellise toitumise võid ära unustada, nii sa kõhulihaseid nähtavale ei saa.
Loe seda.
whitesox
MemberAla keha ei trennigi eriti hetkel
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Tahaks kättesse rammu juurde,kuid jalgadel jõudu on see eest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis sul on musklifetiš või?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui sa tahad ülakeha ainult treenida, siis tee ikka rinda, õlga, selga ja kõhtu ka. Ainult biitsepsit ja triitsepsit pumbatest sa ei arene. Ja vaevalt sul alakeha tugev on. Seda arvavad enamus algajad, ma ei mõistagi miks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . -
AutorPostitused