whitesox
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
whitesox
MemberKuuldavasti viimased purgid. Kuulsin, et taheti ära keelata edaspidi Eestis.Naised saunas rääkisid?
whitesox
MemberOleneb, mis on su eesmärgid. Tavatreenijale piisab ühest treeningpäevast kavas jalgade jaoks.
whitesox
Member400
whitesox
Member25 FITTI
aprill 20, 2009 at 11:53 e.l. in reply to: +Oksjonil on (20 – 24aprill) FitStari isotooniline jook Fitness.ee ilt 10tk #192147whitesox
Member25 FITTI
aprill 19, 2009 at 9:18 p.l. in reply to: 25.EKV kulturismis ja fitnessis – sensatsooni ei sündinud! #192069whitesox
MemberViimane on küll päris hea.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Silver Sõrmus
whitesox
MemberMa tean et rulluisud on tavaliselt spordipoes
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mind huvitab just soodukas
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Või kust saab kõige soodsamalt Rollerblade lightning uiske ?
Vaevalt, et keegi nii oskab öelda.
Ise pead uurima ja pusima – kõik suuremad spordipoed läbi käima ning järelduse tegema, kust kõige odavamalt saaks.
aprill 19, 2009 at 7:58 p.l. in reply to: 25.EKV kulturismis ja fitnessis – sensatsooni ei sündinud! #192039whitesox
MemberKooviti hetkevorm on Otist siiski üle
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Piltide järgi ütleks ka.
whitesox
Membermis asi see oleks?Aitäh
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Valku saad osta näiteks siit (osta Hera80 või Fit Whey) ja süsivesikuteks kõlbab hästi Trauben Zucker
, mida saab osta Konsumitest, Maximatest, Maksimarketitest ja Selveritest hinnaga 20.-. krooni. Tee segu 1:2 (valk:süsikad).whitesox
Memberokei, tähendab, et pean ikka hakkama praegu käima siis ilmselt…aga samas on imelik sinna minna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei oska seal midagi väga teha, vaatama algul niisama seal lihtsamaid asju tegema siis kui juba mingi sugune tunnetus ja olemine käes siis seal kange murdma hakkama.
mõne sõbra ka punti vaatama, ehk siis tunnen ennast siis paremini seal.
Alguses on imelik minna, aga pärast tunned end seal nagu kodus. Harjutuste korrektset sooritamist näed siit.
whitesox
Membermillist proteiinipulbrit ma ostma paeaks ja millist kreatiini ning kui veel mingit pulbrit siis mida täpsemalt?siis ostaks ja hakkaks söömise vaheleneid ka tarvitama, ning kui on näha, et midagi tekib kuskile siis kobin siin tartus kuskile jõusaali.
Unusta kreatiin kohe ära. Proteiinipulbrit võid mõne kuu pärast võtma hakata, kui toitumine on paigas.
Loe seda.
Ilma trennita ei tule lihast sulle juurde, aga pekki võid küll ennast süüa.
Ära otsi lahendust pulbritest, vaid õigest toitumisest ja trennist!
whitesox
Memberikka imelik minna nii ju:/ ma lapsest saati põdenud nn kompleksi, ma ei kanna lühikesipükse, ega T särke, ei käi ujumas. Suht kass, aga lihtsalt ma ei tea kas ma söön valesid asju, et kg ei tule või ma ei tea, sest olen ma muidu suure isuga.Kuna sa oled kehaehituselt ektomorf, siis on juurde võtta väga raske. Sa peaksid 6-7 päevas sööma väga toitvaid sööke.
Siin mõningad varasemad foorumi teemad, artikklid:
Kui sul raha on, siis telli 500.- eest toitumiskava.See võib tunduda küll kallis, aga 500.- krooni on parema vormi eest häbiväärselt väike summa.
whitesox
Membermul pole eriti usuku sinna ainult jõusaali, et kui mul kätel ja jalgadel pole midagi suurt siis kas tuleb teda juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?Kui sa rahulikult alustad mõne algajatele mõeldud treeningkavaga ja toitumise ka paika saad, siis tuleb massi ka. Ära karda jõusaali sellepärast, et sa kõhn oled!