whitesox
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
whitesox
MemberYritan syya asju, mille hooaeg parasjagu on. Kahjuks hakkavab tsitruseliste aeg l6pule j6udma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma olen ka märganud, et suuri ja maitsvaid mandariine enam pole.
whitesox
MemberMa kolm aastat tagasi ostsin ühe väiksema potsiku proteiini ja see oli väga jubeda maitsega
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Täpselt nagu jahu või midagi sellist, loodan, et nüüd on toodet täiustatud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>whitesox
MemberLeidlikud ideed on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>whitesox
MemberAntud juhul võiks olla tegemist viinamarjasortidega, mis on mõeldud võimalikult värskelt joomiseks. 2 aasta jooksul võiks need veinid ära tarbida seetõttu, et aastad ei anna neile midagi juurde.See on öeldud juba kaldkirjas olevas tekstis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Ma tahaks teada kaua ta pärast avamist säilib?Edit: sõnakordus
whitesox
MemberMõned veinid on keeratava korgiga, nagu viinadki.
Keeratavat korki (stelvini kork) kasutatakse peamiselt hästi aromaatsete viinamarjasortide (Gewurztraminer, Pinot Blanc, Riesling, Sauvignon Blanc, Pinot Gris) puhul. Lühiajaliselt hoiab selline kork veini aromaatseid omaduseid (ka värskust) paremini. Peamiseks miinuseks on, et ka veini säilivusaeg on lühem. Mõistlik on keeratavatete korkidega veine tarbija ca 2 aasta jooksul pudeldamisest.
Et kuidas need veinid säilivad pärast avamist?
whitesox
MemberTere ostsin endale hera80 ja dextro ja tahaks teada saada kuidas neid võtta. Lugesin küll vanu teemasi seal õeldi et 1dl, aga tahaks teada palju on see teelusikaga lisades voi supilusikaga. Ja mitu grammi on üks teelusika täis.Enamus kasutab mõõdukulpi selle jaoks
whitesox
MemberTäpselt nii ongi.Mis tüdrukust saanud on? Kuhu on jäänud ta blogi?
whitesox
MemberOma mees on ikka kõige kõigem
whitesox
MemberKui ma hakkan nüüd 2 x 5g tarbima päevas, kas esimene kord on hommikul ja teine peale trenni sheigiga ?Jõudu on küll muidu tulnud, samas kreatiin päris kallis aine. Hera80 kulub kõvasti aeglasemini ikka
whitesox
MemberPmst tuleks hetkel 2x5g edasi tarbida kuni saab 6 nädalat täis ? Siis tekitan 2-4 nädalase pausi? (tulebki umbes see aeg kui ma parasjagu välismaal olen). Muidugi tuleb osta uus purk niipea kuna hetkel otsakorral.Kiivikas näiteks ei teegi kreatiini tarbimisel pausi, aga see selleks. Tarbi jah nii edasi. Kui sa tunned, et kreatiin on sulle märkimisväärselt midagi juurde andnud, siis võid uue purgi osta, aga kui sa pole kasu saanud, siis pole mõtet uuesti võtma hakata
whitesox
MemberAga mismoodi ma siis edasi tarbin, kui hetkel on liigtarvitatud ?Muidu enne trenni olen tarbinud ainult viimasel nädalal 2 korda.
Võta 2 x 5 g päevas. Erilist vahet pole, sest sul saab kraam varsti otsa.
whitesox
MemberSa oleks pidanud laadima 5-7 päeva 4 x 5g (1 tl) päevas ja alahoidma 2-3 nädalat 2 x 5g (1 tl) päevas.
whitesox
MemberÜks küsimus ka oleks, et on sellel vahet ka mis firma oma tarbida?Trauben Zucer on kõige kvaliteetsem.
whitesox
MemberKas keegi oskab öelda kust saab tallinnas viinamarjasuhkrut ehk glükoosi osta?Ma olen ostnud Prismast ja Rimist.
whitesox
MemberParim taastusjook on minu meelest kakao, millesse kulp maitsestamata vadakut sisse lükatud:)Mulle lihtsalt ei meeldi igasugune megahaip mis ümbritseb igast müstilisi lisandeid…
Mis kakaod sa kasutad ja kui palju sa seda piimale lisad? Ning kui palju sa piima üldse paned?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas sa dextrot ja maltot üldse ei kasuta?
AutorPostitused