whitesox
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
whitesox
MemberJA kui kaua ma peaks umbes seda jooma ja mida siis edasi juua?Ma ei tea ju mis su eesmärgid on.
whitesox
MemberAinult seda või kõrvale ka veel midagi?Kui võtad koos süsivesikutega, siis saad kokkuvõtteks ikka massilisaja. Seega puhtalt äkki valku.
whitesox
MemberKäisin ka esimest korda täna seal ja ütleks seda, et toredaid inimesi leidub seal.
whitesox
MemberTere!Tellisin siis omale Protein NO1-e. Olen tegelenud jõusaaliga aasta aega. Ise olen 194 cm pikk ja kaalun 93 kg. Sooviks teada, et kas viinamarjasuhkrut(trauben zuckerit) võib lisada Protein NO1-le ja mis suhtega? Ja kas on kasulikum juua seda jooki peale trenni või trenni ajal ning kaua peaks üks kuur Protein NO1-ga kestma?
Tervitades,
Raido
Joo pärast trenni ja suhtega 1:2 (valk:süsivesikud)
whitesox
MemberMa lugesin kuskilt, et massikogumis perioodil on lihtsamaiks võimaluseks juua päevas 1 gallon piima (ehk mingi u. 3,75 liitrit).Oleks see kasulik?
Proovi järele ja anna mulle ka teada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>whitesox
MemberVõta pärast trenni 1:2 ehk valku 30-40g ja dextrot 60-80g.
whitesox
MemberKus neid üldse müüakse ja palju maksavad?
whitesox
MemberCheers!
whitesox
MemberTere,Kas keegi oskab soovitada mõnda poodi Tallinnas kust saaks osta 2x10kg hantleid !!!
Ette tänades,
Jaan
Ülemiste 100% Sports poes on lai valik.
whitesox
MemberRääkides kodumaisest toodangust, siis on kasulik kui tarbija tunneb väiketalunikke, kes müüvad oma kasvatatud kraami. Nii saab maitsvaid mune, liha, puu- ja juurvilju soodsalt ja ei pea muretsema lisaainete pärast, kui on teada, et kõik on puhtalt kasvatatud.
whitesox
MemberNojaa, minu viga. Ei tasu enam enne magama minekut postitustele vastata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .whitesox
MemberToho tonti, miks nii? Kas hantlitel sa seda alust ei tõsta, ainult raskusi? Kõik, mis tõstad, see ikka loeb!Kuna hantlikang või -pulk või kuidas tahes seda nimetatakse on nii väikse kaaluga, siis võistlustel ei arvestata seda kogukaalu hulka.
whitesox
MemberVaieldamatult parim on oma kasvatatud kraam või maalt vanaema-vanaisa juurest saadu. Maitse ei saa muule ligilähedalegi. Muidu eelistangi Eestis kasvatatud asju ja võimalusel väiksemate talude omi. Paratamatult tuleb suurema osas aastast osta välismaist kraami ja siis eelistan geograafiliselt lähemal asuvate maade oma. Transporditee lühem, keskkonnale sõbralikum. Nt Lõuna-Aafrika Vabariigi ja Uus-Meremaa kraami väldin, võtan parem Itaalia-Hispaania puuvilju.Üks reegel pidi olema, et mida soojemas kliimas asi on kasvatatud seda rohkem on seda vürtsitatud pestitsiitide ja umbrohutõrjekeemiaga, soojas kliimas kahjureid ja umbrohtu rohkem. Ehk siis eelistada parasvöötme- ja vahemeremaade kraami.
Banaan, viinamarjad ja importõunad pidid olema kõige töödeldumad. Testimise käigus oli mingis Eesti laboris ükskord leitud 17 erineva mürgi jääke kontrollitavatest viinamarjadest. Pärast selle kuulmist söön viinamarju harva.
Viinamarjadega on see jama ka, et viljanahk on nii õhuke ja mürkained imbuvad kergesti sisse.
whitesox
MemberHuvitav, ma olen eluaeg arvanud, et loevad ainult kettad (ja lukud).
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Põhimõtteliselt nii, et kangi sissearvestamine on petmine.
Aga no tore, ma võin siis kõigile oma tulemustele 20 kilo otsa kirjutada.
Kang jah arvestatakse, aga hantlitel loevad ainult raskused.
AutorPostitused