westgun
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
westgun
MemberMul on suur probleem. Nimelt mul on ranne natuke haige. See ei paindu 90 kraadi välja ja kui proovin, siis valutab. Vahepeal varem ta valutas tihti, siis ma kasutasin mingit arsti antud salvi, mis võttis valu ära ja see õnneks pole siiamaani tagasi tulnud, kuid see ranne ei ole siiski terve, tänu sellele ma teen näiteks kätekõverdusi kas näppude või rusikate peal. Samuti mul randmed ragisevad kõvasi kui ma neid liigutan. Mõlemad randmed ragisevad, aga ainult parem ranne ei paindu piisavalt. Samuti ragiseb väga kõvasti mu vasak küünarnukk. Kas randmele võib see mõju avaldada, et ma viimase 3 aasta jooksul olen ühe korra mõlemad küünarvarreluud pooleks murdnud ja ühe pöidla. Ma olen kuulnud, et see võib ka sellist mõju avaldada. Ranne on ise selline murettekitav olnud üle aasta. Palun abi.Soovitan kasutada Powerballi, mis mõnele minu tuttavale on abiks olnud.
Treenida algul 1-2 korda päevas max 1.minut igas käeasendis, mida on soovitadud ka Powerballi kodulehel. Kindlasti eelnevalt konsulteerida taastusraviarstiga. Näiteks Egle Seppoga Järve haigla taastusravikekusest
westgun
MemberKus seda tallinnas täpsemalt müüakse? Tekkis huvi sellise asja vastu.Seda palli müüakse Tallinna Sportlandi kauplustes ja Rocca al Mare Extreme spordis. Hind on ka sellest suurem, et tulemus parem kui nendel mis seni Euroopas müüdud kuna sellest võib kuni 15 000 pööret välja pigistada mis võrdub 18 kg,( teistel a-la 10000 p). nii et ole mees ja hoia kinni. Ise olen powerballiga kolm kuud teinud ja tulem on tuntav: näpud, ranne ja küünarvars väga head.
westgun
Memberkasuta powerballi aitab liigestel koormusest taastuda ,olen oma küünarvarre ja randmevalust lahti saanud.
-
AutorPostitused