wer-rax
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
wer-rax
MemberHaige isa….

wer-rax
MemberOlgu,mis mul muud üle jääb:)
wer-rax
MemberHakkasin ka alles kükkima ja teen 2korda nädalas ….üks raske päev ,teine veits kergem ja proovin ka iga nädalraskust lisada:)
wer-rax
MemberMulle ka meeldis see artikkel väga “Kuidas jõutõstjad suureks saavad … ” Lugesin huviga ja tegin enda kavas suuri muudatusi. Nüüdseks on möödas umbes poolteist kuud ja tulemused on vägagi positiivsed, nii jõus kui ka massis!Sama siin. Uue kava järgi treenides on tulnud mühinal nii jõudu kui massi.Massi isegi rohkem:)
wer-rax
MemberPeaksite vist uuesti Kalmuse intervjuud lugema?…Ehk siis mis ma öelda tahan on nagu sealgi,et iga loll oskab end kuidagi ära tappa või vigastada…samuti steroidide suurim oht on nende loll kasutamine…kohe kindlasti on maailma tippkulturistid pideva meditsiinilise jälgimise all ja nii minimaliseerivad nad endale tehtud kahju,samas kui mõni 15 aastane kodus vaikselt tabletikesi neelab ilma et keegi teaks ja siis ta tulevikus imestab et miks ta küll lühikeseks jäi või et miks kõrvalnähud kohe esineda tahvad.Tuleb õppida tundma enne seda asja millega tegu siis on vähem kahjulik.Hoolas autojuht kes on ka korralikult autokoolis käinud sõidab ikka ohutuminikui lubadeta rullnokk:DSamal arvamusel sinuga.
wer-rax
Membertäielik müstika…vähemalt minu jaoks….endine klassivend suutis ka ennast veidi solgutada postide peal ja nii edasi….aga jah (Y)
wer-rax
MemberJämedamate kangide,hantlitega treenimine aitab ka haaret tugevamaks muuta
wer-rax
MemberKas see kaalub toitumiskava üles ?Oleneb inimeste väärtushinnangutest…Mõnejaoks on oluline see et nädalavahetusel saaks kõvasti pidu panna ja eelisjärjekorras raisatakse raha nt. viina peale…..Aga enamuste inimeste jaoks (sügavalt loodan et ikka enamuste) ei ole see nii tähtis.
Muidugi ei kaalu see toitumiskava üles.Ise ei ole küll toitumiskava tellinud …kuna finants olukord on suhteliselt raske hetkel…ei ole ka sinisilmselt oodanud et keegi mulle seda “aitähh” eest koostada viitsiks.Aga olen lugenud väga paljusid huvitavaid ja kasulikke artikleid siitsamast..olen suutnud enda jaoks “toitumiskava” ise koostada mis sobib hetkel mu rahakotile ja on tunduvalt parem võrreldes minu varasemate söömisharjumustega.Kindlasti ei ole mu toitumine absoluutselt perfektne aga kuna eesmärgiks ei ole hetkel tippsport siis lepin ka sellega…vähemalt praegu.Kui aga juhtub mõni hetk veidi rohkem finatse olema tellin kindlasti kava.
wer-rax
MemberValgu osakaal liiga väike…Ja sööd ka väga vähe
wer-rax
MemberVist olen hetkel veel nende “vendade”hulgas kellel lamades surumise rekord kusikl küki rekordiga sarnane …Kükk veidi parem ikka..Aga viimasel ajal ikka saanud jalgadele suuremat koomust anda ja eks see kük siis ka nüüd areneb ajapikku.
veebruar 2, 2009 at 6:26 p.l. in reply to: Kuidas Õigesti Ja Tulemuslikult Lihasmassi Kasvatada #182418wer-rax
MemberHea artikkel(Y)
wer-rax
MemberSüsivesikuid kuskil 50%….valgud 2-3g päevas iga keha kg kohta ja siis saad rasvad ka arvutada.Ehk?
wer-rax
Membermees 46
wer-rax
Memberhuvitav mul just rinna arendamisega probleem kehakaal 130kg-pikkus 189cm aga see rinnalt üles ei tule 115 äärmise pingutusega.Kuid jõutõmme 230kg ning jalapress 450kg (raskused said otsa max i ei tea) ja kükk 210kg kolm korda max i jälle ei tea kuna üksi väga riskida ei taha seljavigastusega.Mul suht sama..olen külastanud jõusaali pea 2aastat ja tähele pannud et ülejäänud keha areneb tunduvalt kiiremini kui näiteks rind.Sama mure on ka biitsepsiga:/
Ka on jama selline et vasak rind tahab kangesti suuremaks kasvada kui parem:)
wer-rax
MemberSpartas surus mitu meest 40 kordust ,võitja 49 korda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mehed +100 kg surus võitja 22 kordust.
Ise suruks mingi 2-4 korda …
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Veidi häbi on aga mis teha:) Kaal hetkel 76kgAutorPostitused