wer-rax
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mai 5, 2009 at 12:28 p.l. in reply to: Balti Cup – i ennustusvõistlus: Koovit versus Kiivikas! #194450
wer-rax
MemberOtt Kiivikas (Y)
wer-rax
MemberVähemalt sai kulla :DOleks finaalis pähe saand ..

wer-rax
Memberwer-rax
MemberSul Pole käsi?
wer-rax
MemberEnda kogemus selline et jõudu märgatavalt juurde ei tulnud aaga selle eest tuli massi normaalselt
“>wer-rax
MemberTubli poiss
“>
Kogu tippsporti v6iks asetada yhe nimeteja alla “ebaharilik”
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vastasel juhul oleksime me k6ik tippsportlased…Et seda et eega see alguses polnud ka mõelduud nii et ..noh .. halvustavalt ..ma oskan hinnata sportlaste tööd ja vaeva (igal spordialal) .See töö mis ta (nad) teevad ja on teinud on meeletult suur ja selles valguses on austus suur.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 6, 2009 at 12:14 p.l. in reply to: Oksjonil on (06 – 10 aprill) Uus kuum toode Fit Whey #190495wer-rax
Member1 fit
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 6, 2009 at 12:11 p.l. in reply to: Oksjonil on (06 – 10 aprill) Powershake 8tk Fast ilt #190494wer-rax
Member1 fit
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>wer-rax
MemberKõht
MemberOlgu ..võtan sõnad tagasi…ei ole hirmus vaid ebaharilik.
wer-rax
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mis nyyd? Kas hakkame ka meeskulturiste kritiseerima? Seda ka ei tehta naistele meeldimise p2rast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei usu, et ka see naissportlane teeb trenni, et meeldida laiale meesteseltskonnale t2navalt.
Te olete hetkel kulturismi ja fitnessi saidil ja me r22gime sportlikust saavutusest. Nii, et kui kellelgi l2heb syda pahaks, siis lihtsalt vahetage kanalit.
Vabandust…aaga see on minu arvamus. Ma saan aru et seda ei tehta sellejaoks et meestele meeldida
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lihtsalt minu jaoks naine = naiselik….mitte …nooh selline. Sportliku küljepealt naq ma olen ennemgi õelnud et andku aga tuld,igaüks teab ise mis endaga teeb 
wer-rax
MemberTäiesti haige….Ma ei saa lihtsalt …See ei ole ju …..mhh ..täiesti…..
MemberKasulikku jooki? Täpsusta veidi. Taastumiseks?
aprill 5, 2009 at 8:21 e.l. in reply to: Elena Shportun IFBB Amatuer Female Bodybuilder and World Champion 2007 #190329wer-rax
MemberIssand……miks?miks?miks?…..miks peaks üks naine tahtma selline välja näha? Ei mõista üldse
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aaga sportliku koha pealt …Edu (Y)
wer-rax
MemberMInu arvates ei tasu see kella keeramine ennast ära …ei usu et see kokkuhoitav energia hulk nii suur on…
AutorPostitused