wer-rax
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
wer-rax
MemberKahjuks ise kohal ei saanud olla, kuid sõbrad ja sõbrannad kes kohal käisid olid väga rahul üritusega !
Täna õnnestus endal ka saal üle vaadata. Korralik värk! Uus saal ajab kindlalt motivatsiooni mõneks ajaks kõrgemale kui muidu
wer-rax
Memberwer-rax
MemberKäisin eile telkimas:) Vahepeal läks päris jahedaks aga mõnus seltskond ja ilus loodus tegid oma töö
“> Päris lahe oli lumehunnikute vahel telkida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>wer-rax
MemberÕnnitlused!
wer-rax
MemberOlen parajalt värvipime:/
näen ainult 1, 2 ja 4:D
wer-rax
MemberPalju Õnne!
wer-rax
MemberÕnnitlused!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>wer-rax
MemberÕnnitlused!
wer-rax
MemberTäiesti fantastiline! Meeldis väga…väga!
wer-rax
MemberAga kuidas sa soovid? Eemaldada? Isegi kui liigesed haiged pole, siis mädased mandlid ka ilma selleta head ei tee.Sooviksin ikka , et nad terved oleksid:D aga arvatavasti tuleb lasta nad eemaldada…hakkavad elukvaliteeti langetama….viimasel ajaltulevad igasugused väiksemad tõved ka kergemini külge…nagu ka täna. Peale kooli mõnus palavik jälle.(Y)*
wer-rax
MemberSelle kohta ütleks niimoodi, et ka ise olen mõnikord selliselt teinud. S.t et olen juba mingit muud trenni teinud ning peale seda lähen jõusaali ning teen mõne harjutuse veerand tunni jooksul. Ilmselgelt olen ma soe ning pole vaja sellele enne mõnd harjutust keskenduda.Nojah.See selleks. Need poisid aga ei tulnud kuskilt mujalt trennist. Vähemalt see ei kajastunud nende jutus jne. Ja kohe hakata 80-90% raskusi maxist punnima pole ka just eriti tervislik.
wer-rax
MemberHiljuti kui juhtusin saalis olema , marssis uksest sisse umbes 5-6 liikmeline kamp mehi(noorukeid). Ilma mingi soojenduseta otsustasid nad muidugi kohe suruma hakata:D Kõik ilusi järjest…. Nad viibisid saalis …umbes 5-10 minutit, seejärel otsustasid lihtsalt koos pesema minna:D Oli päris koomiline seda jälgida:D
wer-rax
MemberMinul pole aga angiini mitte iial olnud nagu paljudel, kel mandlid põletikus ja mädased. Hoopis liigesed haiged (autoimmuunne haigus) juba kuskil 7-8 aastat ja mina lugesin, et liigesevaludele (mitte haigusele) võib leevenduse saada, kui see alles algusjärgus, kuid kas mina abi saan, pole kindel.Elu näidanud, et pole mina abi saanud siiani ühestki abistavast meetodist. Ka ninavaheseina op ei teinud asja paremaks kuigivõrd.
Mandlid väga põletikus ja liigesehaigusega võib seos olla, kuigi ennem olid mul liigesed haiged kui mandlid põletikku jäid. Ei mina aru saa, mulle tundub nagu mu organism töötaks kuidagi tagurpidi, et see, mis peaks olema enne, on hoopis pärast.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sama siin. Nii liigesed kui mandlid haiged. Kunagi ammu pidin ka opile minema , et mandlitest lahti saada ..aga see jäi mingitel arusaamatutel põhjustel ära. Vahepeal ei olnudki enam midagi tunda …kuid nüüd mõne aasta möödudes hakkasid puusad ja põlved valu tegema ja ka mandlid on mädased ja põletikus.
wer-rax
Memberwer-rax
MemberÕnnitlused!
AutorPostitused