wenom
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
wenom
Memberselg peaks tegelt nõgus olema aga võib ka sirge olla pole hullu kui juba kumeraks läheb siis ole ettevaatlik võid väga kergesti selja ära tõmmata..
jõutõmme on sega haare kui ikka haare nõrgaks jääb kasuta magneesiumit kätele.
rihmad unusta ära kangi peaks ikka ise jõudma käes hoida. ma tean on väga palju rihmade fänne kes väidavad risti vastu aga jah………….
kui selg terve siis tõstevööd ära alguses kohe peale pane ok kui tahad rekordit proovida siis peaks peale panema
jõutõmme selja päeva esimene harjutus
kui teed kergelt siis korra nädalas
kui aga fataalselt ribadeks siis korra paar kuus mitte rohkem…..
wenom
Membertekkis siis küsimus kuidas annaks saali väliselt järele aidata rinnalihaste stabilisaatoreid ?tunnen et suudaks palju rohkem kuid just ”stabilisaatorid” hoiavad tagasi
ausalt öeldes ei saa mitte muffigi aru mis rinnalihaste stabilisaatoritest sa siin jahud????????????????????
wenom
MemberTõsiselt nii haiget juttu, nagu sina suust välja ajad pole ammu kuulnud.Kirjaoskamatu tippkulturist, kes sööb nagu elevant mida ihaldab, ajugeenius rsk…
said aru küll või kui ei saand siis õpi lugema
kes usub kes mitte. ausalt öeldes see mind ei huvita.
õnneks või kahjuks on see tõsi
sul pole aimugi mis on trenn.
ilmselt sa üks paljudest kondipukkettidest kangi silitaja saalis….
sina oma sõppradega kiru mind nii palju kui tahad
sellega on see teema nüüd minujaoks lõppend…………………………………………..
juuni 18, 2009 at 7:49 p.l. in reply to: Palun soovitage.Valgupulbrit ja kas ka rasvapõletajat? #203065wenom
Memberloe läbi ja mõtle natuke………………….
TSITAAT(Bonsuna @ 22 Feb 2009, 20:50) *
Info selle kohta on siin lehel kõik 100% olemas, viitsige vaid natuke otsida ja lugeda.
Alustage aga kehaehitamise A-st ja O-st, ehk siis õigest toitumisest ja õigest treeningkavast. ( puhkuse koormuse õigest vahekorrast) Kui A on natuke nihu, ei aita ka ideaalne treeningkava teid arengus edasi. Kui O-ga pole asjad paigas siis vähendab see ka A-kasutegurit. Jne, jne. Toidulisandid alles peale seda kui A-ja O-ga on asjad regulaarselt korras. Ükskli toidulisand ei asenda regulaarset tasakaalustatud toitumist, olenemata siis sinu eesmärgist mida tahad saavutada. Toidulisanditest saad kasu ainult siis kui A ja O on ideaalselt paigas. Vastasel juhul jääb toidulisandite kasutamine ainult kaduvväikseks kompendatsiooniks A või O juures tehtud vigade puhul. See kompensatsioon võib aga mõne toidulisandi puhul olla nii väike, et sa seda ei märkagi. ( sealt saavadki alguse legendid, et see või teine toidulisand ei tööta)
Soovitan tungivalt enda harimist sellel teemal alustada selle artikli lugemisega ja mitte ainult, katsuge öeldusse süveneda ja seda siis ka ainutõena võtta. Kes üritab nendest punkitdest kõrvale “hiilida”, otsida kergemat-lihtsamat teed, see on juba omadega metsa pannud.
wenom
Memberhey..mul on siuke kysimus et mul on rinnakorv nagu natuke etepoole nagu kuidagi imelikult läheb ettepoole. Et mis harutusi tuleks teha et mu rinnakorv läheks normaalsesse asendissse tagasi.? loodan et saite aruluustik on nii kui ta on seda muuta ei saa sellega pead leppima
ja ausalt öeldes ma kahtlen et kas sul üldse midagi viga on, aga ok võibolle on ka..
tee massi rind suureks kõige parem, lihtsam ja efektiivsem harjutus on selleks rinnalt surumine kangiga.
mida rohkem lihas massi seda visuaalselt parem.
keha hoiak korda see teeb imet näed kohe poole parem välja……
wenom
MemberOlen hetkel 16a , ning trenni teinud 1 ja pool aastat, hektle teen 4 korda nädalas, st ülepäeva siis, ma teen kõiki harjutusi ühel päeval, treenin kodus, algul õlale , siis triitseps, siis selg, siis biitseps, rind , kõhulihased, jalgadele kükke, segamini harjutusi, ja seeriate kaupa, ikka, nt 3 korda ühte harjutust, ja 15 korda teen . trenn kestab 1-2 tundi, kas lihas kasvab niimoodi kiiresti ? või oleks mõtekam, trenni lühemaks teha ? mida soovitate mulle.ülepäeviti päris hea eriti algajale.
ära tee kõiki harjutusi korraga.
üks võimalus paljudest
üks päev tee ainult jalga
teine päev näiteks rind, õlg
kolmas päev selg, käsi
ja kõhu tee iga päev näiteks trenni lõppu 3 seerit
kas teed ülepäeviti
kolm päeva jutti päev paar puhkust
kui tunned et jõudu on väsind ei ole võid ka tihemini kõik käib enesetunde järgi
ja loomulikult söömine korda
ja loe läbi ja mõtle natuke
Info selle kohta on siin lehel kõik 100% olemas, viitsige vaid natuke otsida ja lugeda.
Alustage aga kehaehitamise A-st ja O-st, ehk siis õigest toitumisest ja õigest treeningkavast. ( puhkuse koormuse õigest vahekorrast) Kui A on natuke nihu, ei aita ka ideaalne treeningkava teid arengus edasi. Kui O-ga pole asjad paigas siis vähendab see ka A-kasutegurit. Jne, jne. Toidulisandid alles peale seda kui A-ja O-ga on asjad regulaarselt korras. Ükskli toidulisand ei asenda regulaarset tasakaalustatud toitumist, olenemata siis sinu eesmärgist mida tahad saavutada. Toidulisanditest saad kasu ainult siis kui A ja O on ideaalselt paigas. Vastasel juhul jääb toidulisandite kasutamine ainult kaduvväikseks kompendatsiooniks A või O juures tehtud vigade puhul. See kompensatsioon võib aga mõne toidulisandi puhul olla nii väike, et sa seda ei märkagi. ( sealt saavadki alguse legendid, et see või teine toidulisand ei tööta)
Soovitan tungivalt enda harimist sellel teemal alustada selle artikli lugemisega ja mitte ainult, katsuge öeldusse süveneda ja seda siis ka ainutõena võtta. Kes üritab nendest punkitdest kõrvale “hiilida”, otsida kergemat-lihtsamat teed, see on juba omadega metsa pannud.
wenom
MemberMa ostsin endale Fit Whet šokolaadi maitselise pakendi,ja olen sealt tarbinud 200gr,ehk siis alles on veel 500gr.Kas keegi oleks nõus vahetama maasika Fit Whey vastu ?Ma annan enda poole kilose šokolaadi maitselise ja keegi lahke inimene annab enda poole kilose maasika maitselise.Ei lähe mulle eriti šokolaadi maitse peale..Maasika oma poole parem.Kehtib 2011 aastani,hoidnud olen kuivas ja pimedas kohas,tükke jms pole.Korras pulber.
söö ära on palju jubetamaidgi toite
loe läbi ja mõtle natuke………………….
wenom
MemberTSITAAT(Bonsuna @ 22 Feb 2009, 20:50) *
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=2213
kui tahad tulemusi siis loeläbi, mõtle peaga ja tee omad järeldused ja areng on karanteeritud
100% BONSUNAGA nõus
juuni 17, 2009 at 8:56 p.l. in reply to: Kui toitumine ei ole korras , kas siis lihased ikka kasvavad suuremaks ja tugevamaks :D ? #202903wenom
MemberTahtsin küsida , et sõber hakkas jõusaaliga tegelema aga ta ei viidsi toitumisega tegeleda .seda ma ise ka ei tea aga kui toitumine ei ole paigas kas siis lihas ikka kasvab ja mingi aja pärast on ikka suured lihased ? Endal mul on toitumine suht koht korras , vaja veidi sättida aga ehk oskate vastata ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kui tahad suureks ja tugevaks saada siis see on minu arust elementaarne, et peab sööma palju, tihti, tugevalt ja mitmekülgselt loobuda ei tohi millestki.
tugevalt pead trenni tegema. kangi silitamisest on vähe tolku, raskus peale ja lihtsalt teed unustad ära, et on raske või, et ei jõua.
ja väga oluline on puhkus. ega trennis sul lihas ei kasva, lihas kasvab puhates, öösel magades…….
wenom
MemberMind huvitaks, et palju su kaal ka on ??vähe hetkel 108kg ainult ikka jube kepike olen hirm tuleb kohe peale 120 peaks ikka igal sajal juhul täis saama ja siis alles hakkab mõtlema et mis oleks see kaal mis mind rahuldaks mingi pekkis rasvarull pole kaugeltki mitte ega ka mitte apsoluut kuiv tippvormis kulturist
wenom
MemberEt saada piimast 30 gr valku pead seda ära jooma 1 liitri, samas saad 45 grammi süsiveikuid ja 25 gr rasva. Kokku ei pruugi see muude toidukordadega tähendada kehakaalu langust. Piim on hea, kuid valgu kättesaamiseks on mõistlik kombineerida erinevai toiduaineid ja ka vajadusel lisandeid.ega ma ei mõelnudki et sa pead ainult piimast toituma loomulikult peab kõike sööma
lisanditega kõik loomulikult palju lihtsam ja mugavam intensiivse trenni puhul lausa hädavaialikud
ja mis see liiter piimagi korraga ära juua pole………………..
kehakaalu langus on minuteada see kui kulutad rohkem kui sööd nii et…………………
sinupuhul Ott on muidugi ka tieediperjoodil kui kulutad rohkem kui sööd lihas massi kasv tavaline
liht surelikule on see muidugi müstika aga ega sa polegi ju tavaline sa oled eba tavaline………………
wenom
MemberVana te olete?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tõesti loodan, et keegi su juttu tõsiselt ei võta.aga paraku on see tõsi
kes usub kes mitte
kui teed kõvat trenni võid süüa rohkem kui arvatagi oskad ilma et oleks ohtu et rasvuksid………………..
wenom
Memberotseselt lihasmassi ja jõu näitajaid ei mõjuta aga mida rohkem suitsetad seda väiksem kopsu maht seda väiksem vastupidavus ja see tähendab et sa ei jõua teha nii intensiivselt ja tugevalt jõu või massi trenni ja oled nõrgem ja väiksem nii et ära suitseta saad suuremaks ja tugevamaks
see minu arusaam suitsetamisest ja trennist
wenom
MemberAh, mis sa jändad, kasuta seda Rotteri poolt koostatud kava. Palju maitsvam ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Hommikusöök: omlett singi, hapukoore, tomatite ja avokaadoga, kohv 35% vahukoorega ja ilma suhkruta
Lõuna: grillkana rohelise salatiga, milles on oliiviõli
Õhtu: ahjus küpsetatud lõhe röstitud spargliga või brokkoliga.
Joo päeva jooksul 1,5-2 liitrit vedelikku.
päris hea toitumis kava tundub olevat
nii kaua kui sa sööma ei hakka võid trimmis kõhust ainult unistada…………….
wenom
MemberNojh. aga..Mul on väike mure ma ei söö liha, ega ei joo kohvi .Aga selles kavas pole peaaegu, et üldse süsivesikuid, peamiselt valku ja rasva. Ning mul on niigi aeglane ainevahetus.
hakka sööma
palja nälgimise ja jooksmisega ei saa saa ealesgi kõhtu trimmi
lõpeta nälgimine ära
üks päev jookse teine päev tugevalt jõusaalis ja kõht ja kogu keha varsti trimmis
-
AutorPostitused