wenom
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
wenom
Memberise olen sõitnud 50km hommikul rattaga tööle umbes 1,5 tundi 8 tundi füüsilist tööd õhtul tagasi 50km umbes 1,5 tundi ja siis õhtul pärast veel jõusaali ka julm, aga mõnus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wenom
MemberNimelt kiire küsimus foorumlastele. Mis te arvate, kas 60 km jalgrattaga korraga sõita on liig? Nimelt küsin sest oleks vaja just täna selline retk ette võtta, aga tahaks teada kas see on ikka mõistlik, kui pole rattasõiduga ennem palju tegelenud. Ise arvan, et vaimselt saaksin sellega hakkama kuid ei tahaks riskida tervisega, kui sellega peaksid kaasnema negatiivsed kõrvalnähud. Samas rattasõit ei tohiks olla ju midagi ohtlikku? Märgin ära et toitumine on mul korras ja füüsiline vorm hetkel keskmine.vett võta paar liitrit kaasa, mitte mingil juhul ei tohi jänu kannatada vastasel juhul võid nii kokku kukkuda, et saa ei saa ise arugi. vedeliku puudus siis on juba hilja jooma hakata..
aga muidu mõnus saadki vere keema!!!!!!!!!!!!!
wenom
Membersa võid 5kg ka kahe päevaga alla võtta, aga see kindlasti mitte rasva arvelt, optimaalne/maksimaalne 1kg näadalas rasva arvelt, kuus umbes 4kgideaalne oleks 1-2kg kuus pikema aja vältel kaalu langetada. aga kellel meil aega on ikka maximaalselt kiiresti pekk maha aga jahhhhhhhhhhhhh…….
wenom
Member174cm 77kg-on see palju(naise kohta)Kunagi kui k2isin kickboxis, siis olin h2sti sale ja natuke lihaseid oli.Siis treener solvas mind ja ma t6mbasin trennist uttu(sorry v2ljenduse p2rast).Peale selle olen h2sti palju juurde v6tnud, mul on veel selline asi http://abmachinereview.com/images/ab-rocket.jpg ainult vahest teen sellega trenni.Kui ma veel j6in antidepressante siis kaal t6usis kuni 80-82kg(enam ma neid ei tarbi, ei taha endale s6ltuvust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )
vastuseid paluks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>võimatu nii öelda loeb see kuidas end tunned kui oled rahul siis pole palju..
aga jah kui oled paljas luu, pekk ja nahk siis võiksid natuke alla võtta, aga jumala eest ära nälgima hakka…. sellega ei saavuta sa midagi
aga samas kui pekikihi all on tugev massiivne tihke lihas on see täpselt see mis mulle meeldiks….
wenom
Memberno ma olen saand yhe kuuga 8,5 kg allaehk siis 5-10kg on suht reaalne
on küll jah reaalne, aga ka päris julm võid sellega ka oma tervisele paraja põntsu panna eriti veel kui oled 50kg ringis ja nälgimisega -10kg kuus
kaalud 150kg pole hullu nahk ripub pärast, aga selle elad üle…..
wenom
MemberKui palju saab teie arvates kaalust alla yhe kuuga k6ige rohkem.Kui teha trenni hoolikalt,toituda tervislikult ja juua rohelist teed ja vett jne.Me vaidleme siin s6brannaga,tema ytleb,et yhe kuuga ei saa kaalust alla, aga mina olen teisel arvamusel.Milline on teie arvamus?ootaks k6ikidelt vastuseid.Loodan, et paar sekundit pole teie jaoks liiga palju, et vastata.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oleneb kes oled mees, naine mis on su füüsiline vorm palju kaalud mis rasva protsent kehas on jne..
ja mis kõige tähtsam et kaalus max alla võtta ei tohi mittemingil juhul nälgida.
pead tegema tugevalt intensiivselt aeroopse alatooniga trenni…
minu rekord on hetkel meeletult tugeva söömise juures 7kg kuus
ja tõenäoliselt läks nii lihast kui ka pehkki suht võrdselt poogen ei huvitand ära keerasin
aga see eeldab ka trenni 3 tundi jutti mitte hettkegi pausi jõusaalis, kõik seeriad maximumi peale puls põhimõtteliselt pidevalt kardios…
vahest võib ära keerata täitsa mõnus.
aga vaata, et su süda üles ei ütle kui nii tegema hakkad.
ma arvan et kui ma totaalselt ära keeran siis 10kg kuus pole minu suguse hullu puhul mitte mingi number. seda ainult siis kui süia tugevalt aga ma kaalun ka 110kg
kaalu langus ei olene sellest palju sa sööd vaid palju sa kulutad….
ega ma ei tea, aga ma kahtlen, et kas sul üldse on midagi maha võtta tõenäoliselt mitte..
nii, et minu soovitus hakka sööma ja trenni tegema..
jah ma tean, et ma olen täiskohaga paberitega hull!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nii, et ärge seda postitust ka liiga tramaatiliselt võtke……
wenom
Member6 korda n2dalas ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
kuna sa puhkad ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nädalas on ju 7 päeva nii, et milles küsimus. puhkust ülearugi……..
raskuse ja amplituudiga võib meeletult mängida nii hull see asi ka nüüd pole kui esma pilgul teile tundub.
jälle jõuab söömise juurde tagasi kui sööd korralikult tugevalt jõuad arened kui, aga nälgid sured kangi alla……
wenom
Membermina olen siis kõikse suurem jõusaali tola hull siin.
teen kükki rinda ja jõutõmmet 6 korda nädalas, aga ikka ei kurda tulemused paranevad kohinal.
teha võib kõike kui tead miks, milleks ja kuidas seda teha.
paraku 95% kõigist kulgejatest pole halli aimugi mida ta teeb, kuskilt mingi kava kätte saand ja annab ainult tuld, võib olla väga hea kava, aga jahhhhhhhhhh………
wenom
Memberolen ka selle sööma sööma sööma õnge ühe korra läinud – oluline on siiski ka mida, millal, millistes vahekordades ja kuidas valmistada, tarbida. Pluss toitumine peaks ikka trenni mahuga ka seoses olema – kui tahad meeletult süüa, siis pead meeletult trenni ka tegema ning kui tahad meeletult trenni teha, pead teadma, kuidas treenida, et end mitte üle ja/või katki treenida.
mina olen rahul söön, treenin ja kasvan meeletult peki protsendi üle ei kurda
loomulikult peb kõik tasakaalus olema
ma olen ju kogu aeg väitnud sööma peab palju, tihti, tugevalt, mitme külkselt loobuda ei tohi millestki, pahna ja rämpsu minimaalselt või parem kui üldse mitte.
ja trenn loomulikult, kangi silitamisest on vähe tolku. trenni peab tegema tugevalt, raskus peale ja unustad ära, et on raske või ei jõua lihtsalt teed ja kõik……
ja loomulikult puhkus, puhates öösel magades tegelikult lihas kasvabgi ainult
kõik käib enese tunde järgi kui tunned, et oled väsind ei jõua jäta päev paar vahele.
peale ise enda ei saa keegi sulle ideaalset treening ja toitumis kava koostada, saab ainult juhendada ja näpunäiteid anda.
õnneks või kahjuks, aga paraku on see nii.
kui tahad tulemusi peab sul olema omal piisavalt mõistust.
pead õppima oma keha tundma…..
wenom
MemberMinult küsiti ükskord jõusaalis nii: “Mis sa teed rinda ja õlga ühel päeval või?!”jah ilmselt on saanud omale personaalse treening kava kelleltki ilusalt, suurelt ja tugevalt ja peab ennast sellejärgi tehes maailma nabaks. kõik teised ei tea trennist midagi. omameelest ainuke kes kasvab ja oskab trenni teha. jah aga paraku on selliseid, ja rohkem, kui sa arvatagi oskad. kurb, aga kahjuks tõsi.
vähemalt ei hakka trennis igav, saab kõhutaie naerda ning seda päris tihti……………….
wenom
MemberStay in school.jah, sul ja vägapaljudel su sõpradel pole aimugi mis tähendab trenn ja korralik söömine..
kui oled umbes 15 aastane ja mõtled oh super võtsin trenniga aastas 10kg puhast lihast juurde siis oled juba omadega metsa pannud. sinu puhul on see loomulik pikkuse ja kubatuuri juurde kasv………………..
eriti veel kui nälgid, organism kasutab viimasedki varud ära loomulikuks kasvuks, ja ongi paratamatus tõsiasi lihasest võid ainult unistada!!!!!!!!!!!!!!
wenom
Memberise olen 190 cm. Ei ütleks, et peaksid rohkem materjali tarbima kui vaja. See viiks rasvaprotsendi kasvamiseni. Ja üldiselt toitaineid tarbitakse kehakaalu kohta. Aga tõepoolest, tulemusi kui lihase ümbermõõtu uurides, on raskem märgata.Pikkadest tüüpidest on Dolph Lundgren(1.96m) hea näide.
Lisaks veel, et keskkohta on üsna tähtis treenida, et proportsioone säilitada.
kui tahad kasvada pead sööma, sööma ja veelgord sööma. rasva prodsent ei tõuse mitte selle pärast, et sa sööd palju vaid, et sa vähe kulutad. kui sa silitad seda kangikest trennis ainult, siis võid tulemustest ainult unistada. ega ära arva massi perjoodil on need suured, tugevad ja ilusad kõik parajalt pekkis…
nii kaua, kui sa sellest rasva protsendi hullusest lahti ei saa ära loodagi et sa kasvama hakkad….
ega ma ei tea milline sa oled, aga ma arvan, et ma ei pane palju mööda, kui ütlen, et alakaaluline kondipukett. nii et hakka sööma, sööma ja veelgord sööma tihti ning tugevalt.
wenom
MemberMinu meelest sobib jõutõmme hoopis paremini jala, mitte seljapäevale. Kõige suurem koormus on jalgadel ja alaseljal mis on sama mis küki puhul nii, et mulle vähemalt tundub küll loogiline olevat, et seda jalapäeval teha.kui teed jõutõmmet jalad max laiusega siis sobib ka jala päevale.
kui aga teed jalad õlgade laiuselt siis selja päeval..
ei ole harjutust ega treening kava mida ei tohi teha kui tead miks milleks ja kuidas seda teha..
aga enamus 95% kõigist kulgejatest ei jaga matsu välja nii et tehke nii nagu peab..
wenom
MemberVaidlen vastu, isegi mina suudan kooli kõrvalt 10h’d kätte saada ja ma ei pea ennast mingiks tippsportlaseks..erand kinnitab alati reeglit…
ma ei kahtle üldse selles, et siin foorumis leidub küllaga selliseid tegelasi kes istuvad igapäev 2-3 tundi jõusaalis ja treenivad lõualihaseid ning vahetevahel natuke kangi silitavad….
wenom
MemberVaata näiteks Korte 3×3 kava: http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…&com_view=1. Seal tehakse kõiki kolme baasharjutust ühel päeval, jõutõmmet sealjuures kõige viimasena. Ja see ei ole sugugi ainuke tuntud kava kus vähemalt kaht ja mõnikord ka kõiki kolme baasharjutust ühes treeningus koos tehakse. Ometi siin foorumis kirjutavad paljud stiilis: “mina küll jõutõmmet ja kükki ühel päeval ei jõua teha, mina ikka korralikult teen”. Laiendage oma silmaringi.3×3 on päris julm kava. algajatele ei soovita, aga kui oled juba vähe staasikam tegelane anna ainult tuld. jõunäitajad paranevad selle kavaga meeletult, kui korralikult lõpuni teed.
puhkus selle kava puhul üli oluline, kui tunned, et ikka ei jõua puhka päev paar rohkem sest muidu võid ennast ära kurnata ja tulemused null
mitte mingil juhul ei tohi nälgida eriti selle kava puhul pead sööma sööma ja veelkord sööma palju tihti ja tugevalt….
-
AutorPostitused