wenom
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
wenom
Membersuure tõenäosusega on lihas krampide põhjuseks kas magneesiumipuudus või vedeliku puudus kramp võib tulla ka siis kui lihas külm ilma soojendust tegematta kohe maks raskus.
wenom
MemberNali naljaks.Aga kommentaariks lisan selle teema eelnenud postitustele: peale selle, et tegemist on raiskamisega, on tegu väga ebatervisliku -et mitte ütelda tervisele ohtliku- einega.
millegi pärast kui sööma hakkasin siis hakkasin ka kasvama.
tervis ideaalne ei oskagi paremat tahta. aga see selleks…
kiruge mind taga palju tahate ei huvita…
see teema on nüüd minujaoks lõppend ei viitsi teiega rohkem vaielda mis õige mis vale
ega seda ei soovitandki ma kellegile tõin lihtsalt näite kuidas ma söön….
wenom
MemberIsegi kui sa oleksid võimeline sellise koguse korraga ära sööma, siis mis on selle eesmärk? Kas sa tõsiselt arvad, et su keha on võimeline korraga ära metaboliseerima 318g valku? Või 241,5g rasva? Sellise söömisega suur osa toiduenergiast muudetakse rasvaks ja veel suurem osa jääb üleüldse seedimata ja imendumata.kasutab ära palju kasutab ei huvita vähemalt pole nälga. hommikuni peab vastu ei pea öösel sööma
wenom
MemberSööd ära kilo lambaliha, mille peal on 200g hapukoort, jood peale pool kilo keefiri ja nosid kõrvale 300g koorikleiba w?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kui päeval paar söögi korda vahele jääb. siis vabalt õhtul enne magama minekut. inimene peab ju sööma mitte nälgima….
wenom
MemberSa eksisid selles postituses tõenäoliselt iga õigekeelereegli vastu vähemalt korra.Aga kui nüüd asjast rääkida, mis eesmärgiga sa sööd 5000-6000kcal päevas, tahad sumomaadlejaks saada? Ja kuidas sa sööd 4000kcal ühe söögikorraga? Sa kas tõesti ei tea millest sa räägid või sa lihtsalt oled oma kalorite arvestamises tõsise vea teinud.Ning kangi surumine kukla tagant on üks kõige vigastuseohtlikumaid harjutusi üldse, mida jõusaalis teha saab.See, kui sina pole ennast veel sellega vigastanud, ei tähenda, et sa võiksid seda teistele, eriti veel algajatele soovitada.pole see kangi surumine kukla tagant nii hull midagi tee rahulikult kontrollitult ei juhtu midagi..
kõigega võid ennast sandistada kui rapsima hakkad…
mis eesmärgiga sa sööd 5000-6000kcal päevas.? loomulikult selleks, et kasvada. paarpäeva tagasi sai mõõdetud rasva protsenti kehas 11,5% nii, et sumost on asi väga kaugel….
wenom
MemberKui küsida tohib, siis puhtalt huvist – millest koosneb siis sinu 4000 kcal’ne söögikord?näiteks nii..
lambaliha (1000 g):
– 2690 Kcal, 180 g rasva, 270 g valgud, 0 g süsivesikud, 0 g kiudaineid
koorikleib (300 g):
– 717 Kcal, 9 g rasva, 27 g valgud, 132 g süsivesikud, 24 g kiudaineid
keefir 2,5 % (500 g):
– 250 Kcal, 12.5 g rasva, 15 g valgud, 20 g süsivesikud, 0 g kiudaineid
hapukoor 20 % (200 g):
– 408 Kcal, 40 g rasva, 6 g valgud, 6 g süsivesikud, 0 g kiudaineid
Kaloreid kokku: 4065 Kcal
Rasva: 241.5 g.
Valke: 318 g.
Süsivesikuid: 158 g.
Kiudaineid: 24 g.
wenom
Memberteate… aeg-ajalt tahaks öelda, et kuradile teie krt kavadega! miks? algajad võtku ja tehku klassikalist kolme – kükk, tõmme ja surumine. Söögu kõht täis puhastest toitainetest ja magagu nagu nooruk ikka magab ja poole aasta pärast pole enam häbi ka peeglisse vaadata.liiga keeruliseks aetakse see keha arendamine, pole ju tavatreenijal vaja 20 eriharjutust ühele või teisele lihasgrupile. Treenigu endale baas alla – õppigu oma keha tunnetama ja siis ronigu seda lihvima.
100% nõus MEEGA tee paasharjutusi- kükki, tõmmet, surumist väga head on ka tõukamine, rebimine, istudes kangi surumine kukkla taha, rinnale, jne. kui tahad tulemusi siis tee tugevalt, ära karda raskusi. kangi silitamisest on vähe tolku.
söö palju, tugevalt ja tihti.
väga olulisel kohal menüüs peaks olema liha, kohupiim, juust, muna, piim, jne. pahna minimaalselt või veel parem kui üldse mitte sai, krõpsud, küpsised, kommid, alkohol, jne.
ja loomulikult puhkus, ei tohi mitte mingil juhul ala hinnata. öö on magamiseks mitte joomiseks ja ringi laaberdamiseks…
mingit ime toitumis ja treening kava pole olemas. kõige lihtsamad harjutused on paraku kõige paremad.
ja veelkord ära nälgi vaid söö.
kui süia kardad siis ära loodagi, et lihas kasvama hakkab….
mina isiklikult söön 5-6 korda päevas isegi praegu selle meeletu kuumusega. isu väga nigel, aga ikkagi iga söögi kord vähemalt 1000 kalorit…
vahest tuleb ka üks söögi kord kuni 4000 kalorit….
wenom
Membersaaks rohkem kaalust alla,v2iksem rasvaprotsent,tugev syda,kuid kas ylekoormust ei tule kui taastumine v2ga hea?kui tahad maximaalselt teha pead ise õppima oma keha tundma seda ei saa sulle keegi öelda kus maalt sul hakkab üle koormus.
max trennide arv nädalas võib olla näiteks 3 kui on jõukava ja tõmbad ennast igakord totaalselt ribadeks
aga võib ka 7 korda nädalas kui iga trenn end ribadeks ei tõmba enesetunne hea võib ka, väga hea
kui oled juba staasikam tegelane ja ees märgid vähe suuremad siis miks mitte ka 2 korda päevas trenni teha ja nii 6 korda nädalas
kui tunned, et oled väsind ei jõua, uimane, tuiust ära, sõõgi isu pole. need on esimesed ülekoormus nähud.
siis võta aeg maha puhka.
aga midu lase aga käia kõik käib enesetunde järgi!!!!!!!!!!!!!!!!!
wenom
MemberKas just surnud aga ‘skinny fat’ staatuse saab suht kergelt kätte, pidevalt kuuldud ‘Kaalun vähe aga olen paks’ näksaks kenalt uue ohvri..163cm, 46kg kaaluv isik, keskmiselt aktiivne, kerge trenn – mina pakuks kehakaalu stabiilseks hoidmiseks umbkaudu ~2300 kalorit..
Aga eks see oleneb inimesest juba rohkem..
jah ega seda päevast kalori vajadust on suht võimatu öelda inimest organismid, aktiivsus ning eesmärgid on meeletult erinevad
wenom
MemberAppi..Okei, kõige pealt – süsivesikute koguseid ei ole ette antud, proovidki nii et jälgid/tarbid teatud ajaperioodil teatud hulgal süsivesikuid(Pikem aeg, vähemalt kuu!) ning jälgid mida keha teeb(Koguseid suurendad/vähendad olenevalt kui aktiivne päev..).
Kaalu juurde tulemine mingi ööpäevaga on.. uh.. idiootsus, kaalu langetamine/tõstmine on PIKK ja JÄRJEPIDEV, kui sa üks päev sööd korralikult oma päevase kaloraazi täis ning teine päev vähem/rohkem 500 võrra ja nii koguaeg siis ongi tulemus erinev..
Jalad lähevad paksuks samal põhjusel miks mõnel läheb ###### suureks ning mõnel tekib kõht, rasv koguneb/rasvaprotsent suureneb – see KUHU see tekib kahjuks sinu teha väga pole..
Ma olen 73 kilo kaaluv 21a noormees ja mina võtaksin selle kaloraaziga päris korralikult juurde, 3000 kalorit on VÄGA palju 163cm pikkuse ja 46kg kaaluva inimese kohta, mõtle enne kui selliseid soovitusi teed..
ok 3000 on jah natuke palju, kui suht tagasi hoidlikult päevas liikuda, aga…
selle jutu peale ei oskagi midagi tarka öelda tule taevas appi on ikka inimestel mõttlemine 1000 kalorit päev appppi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kui ta nälgimist ei lõpeta ja sööma ei hakka on ta varsti surnd
wenom
MemberMa olen ammu juba otsinud igaltpoolt kindlat vastust oma küsimustele aga siiamaani pole reaalset vastust saanud.Nii :kui ma olen 163cm pikk ja kaalun 46kg, liigun päeva jooksul keskmiselt. Ei liigu väga palju aga samas vaid paigal ka ei istu. Küsimus oleks siis iseenesest selline: et kui suur on mu päevale kaloraaž mille ma võin endale sisse süüa,ilma et paksuks läheksin? Ja kui palju süsivesikuid võin omastada (grammides) et ei hakkaks tekkima need nö. sangakesed ja üldse et see rasv ei hakkaks ladestuma kõhule ja reitele jne
ja üldse,kas süsivesikute liigtarbimine teeb paksuks´?
mille tagajärjel hakkab inimene juurde võtma?
kui ma olen päeva jooksul söönud 900kalorit ja siis öösel umbs kell 3 söön veel 200g koorejäätist, sellega saan juurde palju kaloreid ja vb mu päevane kaloraaž saab sellega ületatud(ma tegelt ei tea ju täpselt mis see on,aga oletame) kas ma siis võtan automaatselt juurde ja jalad lähevad kohe paksemaks? mille tagajärjel jalad paksuks lähevad üldse?
oeh,niii palju küsimusi.aga tõesti ei osanud enam kuhugi mujale kedagi teisi tüütama minna, oleksin tohutult tänulik kui saaksin selle kõige kohta kasulikku inot. suur aitähh igatahes,loodan et keegigi saab aru minust.
selle jutu peale ei oskagi midagi öelda tule taevas appi*!!!!!!!!!
1400 kalorit on su puhul minimaalne öö-päevane kaloraasi hulk, mida vajad selleks, et üldse hinges püsida.
liigud ka veel keskmiselt. oled 16 aastane kasvav noor inimene. 3000 kalorit päev
ning tavatoiduga katsu ka vähemalt 150g valku päevas saada
hakka sööma
lõpeta nälgimine sellega sellega sa oma pekist lahti ei saa
wenom
MemberPärnus Kimberi Klubis
Parim jõusaal pärnus
wenom
MemberModeraatorid on siin ikka õige õrna hingelised juba esimene hoiatus kirjas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ega jah ma olen ka paras hull!!!!!!!!!!!!!1
wenom
Memberopaaa milline “iron man”, väga vajalik info btwvajalik või mitte info on info…
eelmine suvi juhtus korra hommikul rattagatööle õhtul koju ning pärast jõusaali
kes usub kes mitte
paraku on see tõde
wenom
MemberKle isegi kui hakkad 150 kg pealt alla võtma EI JÄÄ KÕIKIDEL rippuvat nahka!!! mul vähemalt ei ole! ja ei migeid hulli venitusarme:)kui oled suht noor ja mõnekilo kaupa kuus järjepidevalt ega siis polegi probleemi
aga jah kui hakkad hullu panema kümnete kilode kaupa kuus siis ilmselt asi enam nii ilus pole…..
-
AutorPostitused