-webplix-
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
-webplix-
Membermillest võiks omlett koosneda? ja mul pole teflonpanni ning siis tuleb see üsna rasvane :S
-webplix-
Memberaga räägike sellist asja , et kas sinna kava peale läheb nagu palju raha , sesmõttes , et toitude peale , või on nagu tavalised toidud , ja kas seal on nagu mingi retseptid , et jahm , ei tea sellest suurt midagi:S?
-webplix-
Memberaga kui ma seda toitumis kava jälgin , siis nagu peangi terve elu seda jälgima?
-webplix-
Memberkui ma võtan mingi täpse toitumis kava endale ette , või dieedi või mingi värgi , kas ma pean siis seda terve oma elu jälgima?? või võtan alla ära nii palju kui tahan , ja edasi teen lihtsalt trenni , ja toitun enam-vähem tervislikult?
-webplix-
Memberma arvan , et asi on toitumises , aga ma ei suuda seda kuidagi paika panna:S ja rase ma ka kindlasti pole:D
et siis oli nii , et selle aasta jaanuaris kaalusin 83kg , läksin hip-hop trenni , suvel alguses kaalusin 69 kg kuskil , oktoobri kuu keskel kaalusin 66 kg , aga nüüd ei taha kaal enam kuidagi mooodi alla minna:(
-webplix-
Memberma lugesin selle läbi ning ma pole üldse teadlik organismis toimuvate protsessidega , aga ma tahaks siss teada , et kas on hommikul kasulik joosta või eii??
-webplix-
Memberma lugesin selle läbi ning ma pole üldse teadlik organismis toimuvate protsessidega , aga ma tahaks siss teada , et kas on hommikul kasulik joosta või eii??
-webplix-
Memberpikkus 168cm ja kaal oli kolmapäeval 69.7kg
aga pilte kahjuks pole , sest mulle ei meeldinud üldse kui mind pildistati ja preagu ka ei meeldi
-webplix-
Memberenesetunne on küll heaa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , aga seda , et ma pole oma kaalulangetamisega alguses , ma olen alla võtnud 10 kg , mingi 2 kuuga või vähem , mul läheb see kaal suht aeglaselt nüüd

-webplix-
Memberaga seda , et kuidas teha kodus aeroobset trenni , ja millised harjutused sinna hulka kuuluvad?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aeroobikas ma käima ei saa hakata , käin juba tantsimas , aga sooviksin kodus teha aeroobset trenni ,-webplix-
Member500 kr ?

” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>siss ma küll ei saa seda kunagi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga aitähh sellegi poolest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitusedViewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)