Wahvel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Wahvel
MemberEI TEA, EI HUVITA KAS LÄHEB. TEENIN HÄSTI ERITI ARVESTADES MU VANUST ISEGI VÄÄÄGA HÄSTI
??:”>ei tore mees oled et nii palju teenid. mul hea meel sinu üle aga mis mõttega sa sellest kõigile pasundad. ise reekisid et kui raha puudus oli siis segasid ise endale shake.aga nüüd nagu ma aru saan on sul raha palju nii et telli endale siis proteiini ja süsiveskuid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 10, 2006 at 4:20 p.l. in reply to: toidulisadest (proteiinist jne) tulenevad vistrikud #97864Wahvel
MemberÄkki tekitab ikka toit ka? Ja jook, mida jood?Ühesõnaga loe enne akne kui sellise kohta ja vaata, mida eksperdid ütlevad. ÜKSKI TOIT EI TEKITA SEDA!
Ja järgmine kord, kui mingitele lehtedele viitama hakkad, siis too viide välja ka (link vms), muidu ei ole mõtet asjast rääkidagi.
http://www.roche.ee/roche.php?id=28
seal oli see kirjas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 10, 2006 at 3:46 p.l. in reply to: toidulisadest (proteiinist jne) tulenevad vistrikud #97855Wahvel
MemberMulle küll pole kreatiin midagi tekitanud.aga proteiin ?
Wahvel
Memberno natuke võib ju massi ka tulla kui siiski tahaks teada milline kreatiin annab põhiliselt jõudu.
Wahvel
MemberKas see toitumiskava mis Ott mulle teeb on kulukas (palju pean päevas sööma ja mis asju nt.kui pean iga päev sööma mingit kallist liha siis läheb see lõpuks kulukaks)või peab lihtsalt palju juurvilju sööma???
Wahvel
Membertänan seda mul teada vaja oligi
Wahvel
Memberma kasvan küll sest söön proteiini ja süsivesikuid.aga kui ma neid enam ei söö kas siis piisab toitumiskavast?
Wahvel
Memberma saan aru et seda leidub igal pool aga kui neid poes pakkitesse pannakse kasutatakse ikka keemiat.Ega sa looduslikult ei saa ju kreatiini pulbrit ikka peab mingit värki kasutama et see pulbriks saada.
minu teema idee on see et teada saada kui kahjulik see on ja mis organeid mõjutab.nt.kui mul süda pole just kõige parem siis ma ei tohiks ju kreatiini kasutada
Wahvel
MemberAga seal on paljud harjutused sellised mida ei saa kodus teha aga ma tahaks sellist kava mida saaks kodus teha.Mul pole aega spordisaalides käia ja pole eriti mõtet ka kui mul kodus on hantlid, kang ja pink juba olemas.
-
AutorPostitused