Wahvel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Wahvel
Membertänan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Wahvel
Memberpakuks siiski rakveret kuna ise ka elan siin
huvilisi siin oleks kindlasti pluss veel ümber kaudu ka. isegi kindlasti võtks asjast osa sest jõusaalis saand juba tükk aega käia
??:”> nii palju kui mulle tundub siis rkv suht sportil linn ja jõusaali võimalusi ka olemas. kohe kohe valmis ja suur ujula. ruume peaks olema küll kus trenne läbi viia
millised need eest viijad peaksid olema ? nt ma võiks olla küll see kes ajab asju jne kuid mul ei ole mingit oskust ju
maadlust sai kunagi tehtud . isegi kui mul endal oleks huvi saada koolitust aga praegu ma midagi ei oska siis suht vähe kasu minust ma arvan
mingisugune oskus võiks olla ikkgi ju (kick box , daekwando jne)Wahvel
Memberunustasin lisada et tegelen jõusaaliga
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> migni 1.5 aastat ja see tomati mahla idee tuli lambist pähe kuna mulle miatseb see nii väga
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Wahvel
Membersiis sa oled küll julmem tegija kui suutsid vitamiinide sõõmisest loobuda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (ei oska midagi muud “värvilisteks” tablettideks pidada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )nuu ma rohkem mõtlen nede all keelatuid asju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja isegi kui need tabletid on vitamiinid siis eks tablet jääb tabletiks ja mida vähem neid süüa seda parem
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vb tõesti ei saa toidust nii palju kätte kui vaja aga ikakgi magu jääb tervemaks kui neid ei sööWahvel
Memberma tean mida see tähendab aga nii see on siin foorumis.
tundub et ei tea ju
kle ma saan aru et halbu asju ei tohi propageerida aga kas siis halbade asjade üle ei tohi arutada w 
Wahvel
Membernu jaa aga kas tahad öelda et sii vähe räägitud alkost w
paljud küsivad õlu kohta koguaeg jne ning kas viin on väga kahjulik jne. ni iet need peaksid ka olema keelatud
keegi ei reklaami metaani ju vaid räägib sellest . keegi pole seda soovitanud juWahvel
Membernjaaa selge aga palju nad siis kaodata võivad kilosid ?
Wahvel
Membervaja neid kes sõimavad lihtsalt ja reegivad asju mida on kuulnud*** Sorry tuli viga sisse
Wahvel
Memberei noh trenn on trenn ju
hakakd kava järgi tegema ja vaatad kui mõni lihas areneb rohkem või ei taastu siis tead et kavas midagi valesti ning korrigeerid seda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nii need tarkused tulevad ju. nu ütleme nii et parem ju kui üldse ilma trennita . tavaliselt kui loetakse isetehtud kava siis kritiseeritakse seda kohe kuid need kes teevad ise endale kava ei hakka kulturistiks vaid teevad seda oma lõbuks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kang pihku ja hakka tegeme küll muskel kasvabps söö korralikult
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jõudu tööle minupoolt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Wahvel
Memberei noh toitumise koha pealt ei oska ma öelda midagi tundub enam vähem
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga kava on küll natukene niru. mõned lihased ära unustanud ja kuidagi kahtlane on see värk
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma ei pea ennast küll targaks aga võin anda enda kava mis toimub mull küll hästi eriti kui massi tahad saada .
mina pole proteiini söönd ja kõik toidust saand ning kuus tuleb paar kg juurde ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kui on soov kava saad siis anna enda e-meil või msn
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> msn parem nac
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Wahvel
Memberma pole päris oldman aga vastata võin tema eest sellegi poolest ( loodame, et hr Oldman ei pahanda )vaja on Sul A,B,C,D ja E vitamiini + mikroelemente
aitäh

aga ehk saaks näiteid kindlast tootest mida osta vms
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Wahvel
Memberhmmmm mina lasen kangi alla kuni ninani ja siis surun täitsa üles
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> täitsa alla ei laseWahvel
MemberEsimene nädal 4x5g laadimisfaas.Peale seda sälitamine,peale trenni ntx sheigi sisse…
Aga proovi parem kala süüa,seal ka kreatiin sees.
nu seda ma tean et kala hea. aga mis ajal tuleks kreatiini võtta .enne või pärast trenni või hommikul
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Wahvel
MemberMa soovitan: Ära parem võta!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Trennikogemus ka 2-3 kuud?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ei ole üle aasta on .ennem niisama söönd korralikult kodu toitu aga nüüd tahaks midagi proovida

Wahvel
MemberKirjutad, et saad oma p2evase valgukoguse k2tte… Kui suureks sa siis seda hindad? Mitu g valku sa p2evas kg kehakaalu kohta saad?ütleme nii et ma ei saa seda kätte kuid proovin süüa võimalikult palju valke . kaalun 82 ja kätte peaks saama umbes 165 g
AutorPostitused