vs
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vs
MemberJa suitsukala pole ilmselt üldse tervislik?
vs
MemberMina Indrek Viska postitust lugeda ei saa…milles asi võib olla? Mozilla tegi mul eile crashi, vbl asi minu arvutisehk IEs???
vs
MemberGI ei ole dogma. N2itena v6ib tuua arbuusi ja porgandi…k6rge GI ga.Mis värk selle arbuusi ja porgandiga on? Kõrge GI aga kaalulangetajale suht ohutud eks? Kas sain õigesti aru?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vs
MemberNo kurat, jaanipäev läks küll toitumise kohapealt pe**e
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Aga seda ei tulnud ma siia rääkima, tulin küsima kohvi kohta. Kas see jutt on lollus et kohvi joomine aitab vähendada rasvumist ja kas pakikohvidest peaksin ma üldse loobuma (neis ju igast sodi sees)?Mina olen lugenud, et kofeiin aitab küll kõhnuda, aga samas ei suuda keegi seda nii palju tarbida, et sel mingit olulist mõju oleks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Teadjamad parandavad muidugi, kui valetan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 25, 2010 at 7:02 p.l. in reply to: Vigastuseks seda just nimetada ei saa, aga…..sinikad #269131vs
MemberUurin asja…ise ei tähelda suurt elumuutust…noh probleem on tulnud just peale rasedust-sünnitust. Seoses peavaludega sai perearsti juures antud kõikvõimalikud vereanalüüsid, mis kõik olid ideaalsed.
Mingitest ravimitest ka olla ei saa, sest ei võta midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vs
MemberTahtsin siia lisada ühed sellised krõpsud nagu seda on “Ossi” krõpsud. Sattusin nende otsa täiesti juhuslikult ja imestasin väga, mida need sisaldavad. Tegu siis naturaalsete seakamarakrõpsudega, mida on kergelt soolastatud-mulle tundusid need etemad, kui kartulikrõpsud. Sisaldavad siis 100gr kohta rasva 31, süsivesikuid 1 ja valke 63gr. Müüakse 20gr pakkides ja pakk maksab olenevalt müügikohast 6-9kr. Eks teadjamad oskavad seletada paremini, kas need ikka kasulikud on või mis…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lihtsalt huvitav leid.juuni 15, 2010 at 2:34 p.l. in reply to: Kuidas treenida nii, et kaal cm. kehalt väheneksid (eriti jalgadelt- reitelt)? #268509vs
MemberIgasugustes jogurtites (va maitsestamata) on suhkruid ligikaudu samapalju kui igasugustes limonaadides jms
Just! Ja tegelikult on nii, et kui sa ka maitsestamata jogurtit ise millegagi maitsestad, siis ise sa sinna niiiiii palju suhkrut nagunii ei pane nagu tootjad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vs
MemberKui ma oleksin teadnud, oleksin ehk midagi mehisemat soovitanud, sry
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vs
MemberViimane “Hers” ajakiri käsitleb ka rasva teemat suht palju…äkki on abiks.
vs
MemberOh..Suur tänu! Hakkan kohe lapsepõlve meelde tuletama… Minu ema päevitas alati kakaovõiga.Olen ka seda otsinud, mul mamps ka päevitas sellega…ma alati purgist nuusutasin seda..nii hea lõhn oli, et oleks tahtnud ära süüa kohe
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vs
MemberOsad sardellid ja viinerid sisaldavad 80..90% liha.Millistes viinerites???
vs
MemberKartul ja makaronid ja selline ja kindlasti ka rämpstoit on hea.Rämpstoitu (burgerid, krõpsud, friikartulid) süües pole vist erilist vahet ka kas teed trenni või mitte:D
vs
MemberAga siin tundub, et eriti ei viitsita toitumist ümber sättida parema vormi saavutamiseks.
Mida sa pead selleks “päris nii heaks toiduks”, millest loobuda ei taha?
vs
MemberMenüüsse lisa kindlasti kalaõli,avogado,kookoshelbed,hapukoor.Küsimus kookoshelveste kohta. Kas poes müüdavad kookoshelbed on suhkruvabad või on neid erinevaid? Kookoslaastud on küll suhkruga…ise sattusin helveste otsa, kus pakendi peal polnud mitte midagi (!) kirjas, ei sv, rasva ega valku ka, energiast rääkimata.
vs
MemberHm, ma saan teemaalgataja murest aru tegelikult.
Mul oli sama jama. Kaalusin kõik toidud ja arvutasin ja möllasin numbritega ja no tee mis tahad, ei tule BAVgi täis. Siis hakkasin peale igat toidukorda arvutisse toite toksima ja siis vaatasin, et palju veel pean sööma. Tegin nii umbes nädala, siis tegin eksperimendipäeva, kus toksisin kõik toidud alles õhtul arvutisse – ja ikka oli vähe.
Eks see söömine üks paras kunst ongi, seda peab lausa õppima-harjutama.
Tegelikult võiks juba põhikoolis või keskas mõni õiget toitumist puudutav aine olla-peaks olema ju huvipakkuv teema küll, plikadel pidevalt kaalumured ja poisid ka ses vanuses tahavad musklit
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused