vs
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vs
MemberAga siiski väga vahva, et muret selliste asjade üle tuntakse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 13, 2010 at 9:42 e.l. in reply to: Mis on etem – osta poest ja süüa tööl või siiski hüpata läbi mõnest söögikohast? #270721vs
MemberIgal juhul kodunt kaasa või kui asukoht lubab siis jalutuskäik lähimasse poodi. Potsik kodujuustu, tilli, redist, kanaliha, peotäis pähkleid… Kui sööd 5-6 korda päevas, siis ei pea igakord praadi sööma ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vs
MemberPigem las nad olla väheke rasvunud, kui hädas anoreksiaga…Kui nende kahe vahel valima peaks, siis kindlasti. Parim oleks muidugi, kui selliste asjade vahel valima ei peaks, vaid lapsed saaksid kodust ja koolist piisavalt head toitumisharjumused.
vs
MemberTegelikult on ikka päris kole see asi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja kogu see ajupesu hakkab maast-madalast peale, kui lastele vorbitakse erakordselt pikkade ja peenikeste jalgadega Barbi nukke mängimiseks :SOsa modelle on kole kondised, aga osa on ju täitsa kobedad ja treenitud. Tyra Banks näiteks ja Cindy Crawford
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-nemad näevad küll terved välja. Ma muidugi ei tea, mis nad päris noorest peast läbi põdema pidid…Samas tundub, et eesti noorte seas hakkab suuremaks probleemiks olema ülekaal ja rasvumine kui anoreksia…vähemalt tänavapildis tundub nii, ma statistikat ei tee, vbl eksin!?
vs
MemberIsegi puhas rafineeritud suhkur on miskipärast mitmes mõttes parem kui isegi täistera nisu. Riis on igal juhul parem kui täisteranisu. Ei tea miks, aga nisu tapab ntx hambaid hullemini kui suhkur.Vahest KUI küpsetan sellist kooki, mille retsept nõuab jahu, siis olen nisujahu asendanud täisteranisujahuga ja lisanud rukkijahu. Mida oleks nisujahule alternatiiviks? Mida odrajahust arvata?
vs
MemberTeinekord jälle targem. Eestikeelse sildi peal polnud kirjas, et rafineeritud, saksakeelt ei jaga ja sarnast sõna “rafineeritule” ka ei leidnud
MemberMa sain täna Rapunzeli kokosfetti 200gr purgi 48.-ga. Kojujõudes tegin purgi lahti ja lootsin imehead lõhna tunda, aga ei miskit
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Praadimiseks ja pealemäärimiseks vast kõlbab ikka.vs
MemberMinul nii rikutud mõtteviisi vist ei ole.Vabandust, et sõna võtsin.
Tegelikult see “rikutud” mõtteviis ei tule mitte iseenesest, piisab sellest kui igapäev lehti lugeda. Päris kole, mis toimub
MemberLaste puhul võiks pigem hinnata liikumist-koordinatsiooni.
Selline poseerimine (keha hindamine) võiks jääda siiski tulevikku, nad on ju lapsed ja ebaedu võib tugevalt mõjutada nende enesehinnangut, mis võib tunda anda alles siis kui nad on täiskasvanud.
Ja mingite süstalde ja sheikidega ma siiralt loodan, et neid ei tülitata
MemberToitMida ma ilma sinuta küll teeksin!!!!
OT:
Võtsin õhtul aega ja lugesin selle toidu teema läbi. Väga põnev. Eriti hirmutav on see lisaaine, mida lihadele ohjeldamatult pannakse. Võtan singi tegemise ka lähemas tulevikus plaani. Homme võtan sammud ökopoodi Himaalaja soola järgi ja “suhkru asemel” järgi. Ei teagi…milline (steevia, agaav, riisisiirup, datlipasta) neist suhkru asendajatest sobiks kõige paremini hommikuse kohvi sisse ja milline küpsetiste sisse?
Ja kas need magusained on suhkrust magusamad? Doseerimise mõttes…?
vs
MemberSee kysimus on minu jaoks m6istetamatu… oma olemuselt. Naha p6hiline kaitse toimib seestpoolt v2ljapoole…seda esiteks ja teiseks, p2evitame alati m66dukalt…mitte kunagi niiiiii punaseks. Enne seda, kui nahk on niiiiii punane, me lihtsalt paneme ennast riidesse v6i istume p2ikesevarjus.Mitte kunagi ei topi enda nahale mingit n6medat m8ksi…SPF..what ever…
Benefits:
Cocoa Butter contains natural antioxidants that give it a long shelf life of over 3 years. It is naturally rich in Vitamin E as well as a number of other vitamins and minerals. Vitamin E helps to soothe, hydrate, and balance the skin and also provides the skin collagen which assists with wrinkles and other signs of ageing. Cocoa Butter also contains cocoa mass polyphenol (CMP), a substance that inhibits the production of the immuno globulin IgE. IgE is known to aggravate symptoms of both dermatitis and asthma. For centuries pregnant women have used to Cocoa Butter formulations to prevent and treat stretch marks, but this pleasant-smelling substance is added to countless other topical preparations. Lotions and oils containing Cocoa Butter are often used in aromatherapy massage to promote relaxation and the feeling well-being. Research indicates that massaging the skin with Cocoa Butter may help relieve stress, boost the immune system, and even prevent cancer. This is because Cocoa Butter, like chocolate, contains a lot of CMP and there is some evidence that the CMP in Cocoa Butter may also help prevent heart disease and ease arthritic symptoms. Cocoa Butter is mainly used is a thickening agent and is a common ingredient in lipsticks, soaps and emollient creams. It is also a folk remedy for burns, cough, dry lips, fever, malaria, rheumatism, snakebite and wounds. It is reported to be antiseptic and diuretic.
Cocoa Butter is has a melting point at human body temperature, is edible and nutritious which presents many industrial uses.
Cocoa Butter is a superb moisturizer which slows down moisture loss.
Cocoa Butter is known for its hydrating effects,
Cocoa Butter is also gentle on the skin and has a pleasing aroma.
Cocoa Butter is excellent when used on dry skin or on wrinkles.
Cocoa Butter’s Emollient properties great in soap making and lotions.
Cocoa Butter is hard at room temperature.
Cocoa Butter is mainly used is a thickening agent and is a common ingredient in lipsticks, soaps and emollient creams.
Cocoa Butter is easily absorbs into the skin and imparts sheen.
Using Cocoa Butter:
Cocoa Butter is one of the most stable, highly concentrated natural fats known, and melts at body temperature so that it is readily absorbed into the skin. Since Cocoa Butter absorbs so quickly, it immediately relieves dry and irritated skin. There are many different uses for Cocoa Butter, below are some of the ways in which Cocoa Butter may be used:
Add a spoonful to your bath water for a luxurious and healing experience. Especially helpful for those with dry or itchy skin, or sore muscles. Try adding Lavender or Chamomile essential oil as well, or an herbal infusion made from soothing herbs.
In massage, Cocoa Butter is beneficial for overexerted muscles or for dry skin
In soaps, Cocoa Butter has a conditioning effect that adds a good lather. Try incorporating Cocoa Butter into your handmade soap recipes.
Use during pregnancy to keep the skin supple, and to prevent stretch marks. It may also be used after giving birth to reduce stretch marks.
Precautions:
Those with serious or persistent skin problems, such as eczema, should consult a physician before using Cocoa Butter. Cocoa Butter is often mistakenly used by people to expedite a suntan and while it will enhance a natural tan, it does not have a sun protection factor (SPF).
Jälle targem. Püüan A-vitaiini tarbida siis piisavalt:)
vs
MemberMina leidsin ema külmkapist tükikese kakaovõid, mis peaks olema vanem kui ma ise
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Eelmisel nädalal lasin end päikese käes kuumaks ja hõõrusin end sellega sisse (külmale kerele eriti ei saa panna). Päike jäi väga hästi peale, st mu kõht läks niiiiiii punaseks, aga valusaks nahk ei läinud (tavaliselt ilma päikesekaitseta ma ikka põlen ära), maha ei tulnud ja nüüd on pruuniks läinud. Varem mul kogemust polnud nüüd tean, et on väga kange kraam…Kas see kakaovõi kaitseb ikka päikse eest ka või intensiivistab seda ainult?
vs
MemberEga kõvemini higistamine ei tähenda automaatselt kiiremat rasvapõletust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eiei, seda tean ja seda ei mõelnudki. Lihtsalt trenni ajal mõtlesin, et miks nii jube higistamine on, kunagi pole olnud. Ja trenn pole eriti hommikusse jäänud ka kunagi, peale trenni lugesin foorumist, et kohv viib vee välja…
vs
Memberolen nüüd 2 korda jooksmas käinud, umbes 30min kord. Muud viga pole, vaid peale jooksu valutavad sääred natukene, eriti just põlvede tagant.Sääred põlvede taga? Liigesed?
vs
MemberHeh, mina proovisin asja järele täna hommikul. Tõsine trenn ma peaks ütlema. Väga minuteid ei lugenud (et mitu minutit intensiivset ja mitu minutit vähem intensiivset tempot), tegin tunde järgi. Küll aga võtsin stopperiga aega, puhast hüppamist igasugu erinevates variantides tuli kokku 31 minutit. Nende vahele jäi ca 6-7 1-minutilist pausi, mil olin püsti batuudil ja õõtsutasin ilma, et oleks jalgu lahti hüpanud.
Intensiivsust siis muutsin vastavalt vajadusele, et vähemalt pooltundi vastu pidada.
Aga harjutustest…
Jump Jacks mõlemat pidi (maandudes nii harki kui ka kokku jalgadele+käed sama moodi).
Kõrvale koosjalgadega hüpped ja sama ka ette-taha.
Õhku hüpped ja siis õhus jalad harki kõrvale, siis maandumine koosjalgadega ja siis jalad kääri (üks ette teine taha).
Need harjutused andsid jalgadele päris suure koormuse (tegelikkuses ilmselt kogu kehale).
Istuli ja püsti hüpped.
Kerele suunasin sellised harjutused:
Selili olles kiigutasin jalgu nii, et sai seljaga batuudilt lahti hüpatud.
Edasi arenes see poolkükist turjale hüpeteks-päris püsti turjale veel hüpata ei julge, varsti hakkan julgema.
Võttis väga võhmale. Olen väsinud, samas oleksin kindlasti veel 15 minutit vastu pidanud, aga olude sunnil pidin lõpetama. Lõpus 2 minutit jälle õõtsutamist ja ja venitused.
Kätele ei osanud eriti rakendust leida, kui siis ainult istuli-püsti hüpetel sai kätega ka natuke tõugatud.
Kui fat burn 60minutilise treeninguga kulutan ca 350kcal. Siis usun, et 30 minutit batuudiga kulutan ikkagi üle 175kcal.
Enne hüppamist kaalusin 50,7, pärast 50,3. Vee kaotus oli suur, loodan, et natuke läks rasva ka. Päike lõõskas ja enne trenni jõin kohvi ka.
Soovitan igaljuhul väga teistele ka seda trenni. Lõbus on ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga hoiatan selle eest, et maapeal on üsna kummaline kõndida pärast… -
AutorPostitused