vs
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vs
MemberTselluliit on selle asja nimetus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Toit+liikumine+kuivharjamine 2x päevas+kohvipaksuga masseerimine 2-3x nädalas+ei igasugustele keemia-hormoon-tablettidele. Kui oled viimaste kasutaja, siis mingil hetkel paned tähele, et kui need menüüst välja jätad, siis kaovad koos tselluliidiga mitmed muud terviseprobleemid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vs
MemberTeie igap2evane liikumine m2ngib suurt rolli. Kui palju ja kuidas te istute, milliseid riideid kannate.Kuidas siis peaks istuma, et tselluliidi tekkimist mitte soodustada? Ja riiete all mõeldakse ilmselt, et ei kannaks liiga kitsaid pükse ja muid riideesemeid, mis vere kinni pitsitavad??? Või mõtled siin all midagi muud?
vs
MemberKas sellist pulsimõõtjat ka müüakse mida kasutatakse rattatrenažööridel (pulsimõõtja on käepideme sees). Minu fantaasias näeks see välja nagu pulk, millel on ekraan peal, kust näeb pulssi.Aga miks see vajalik on või mille poolest ta parem on??? Paljudel kelladel on hoidja, millega saab kella ratta lenksule kinnitada…
vs
MemberTahtsin ka sellele küsimusele vastata… Ja otsin ja otsin ja üles ei leia kohta, kust saab kava tellida. Äkki peaks kuskile selle lisama või suuremalt mingi nupu tegema vms…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vs
MemberEi hakanud uut teemat tegema, aga ka minul küsimus rulluisutamise kohta. Igalpool on juttu, et rattasõit on rasvapõletusele hea jne, aga mida arvata rulluisustamisest?
Pulsika järgi on minu keskmine pulsisagedus 60-minutilisel trennil 145-150. Kõige efektiivsem rasvapõletustsoon peaks olema mul 118-137. Sellises vahemikus ma aga rulluisutada ei oska. Isegi siis kui pulss on 150, tunnen, et erilist pingutust see mult siiski ei nõua. Tundub nagu see treening ei annaks mulle mitte midagi…st ei väsita ära.
Kas peaks vaatamata suht kõrgele keskmisele pulsile (rasvapõletuse jaoks) tempot tõstma, et tunneksin, et see kuskile ka mõjuks, või ongi see rasvapõletustreeningu eripära, et mõjub vaatamata sellele, et väsitaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>???vs
Memberpaneeringut vist peavad kartma need, kes elavad pideva hirmu all, et võtavad kaalus muidu juurde. ektomorfidel, kellel raske kaalu juurde saada, ei tule vist paneeritud liha karta?Noh tegelikult, need poest ostetud valmispaneeringud sisaldavad jumal-teab-mida. Tervislikkuse seisukohast oleks kasulikum ise paneerida.
Hiljuti just maitsesin mingit kräppi (külmutatud paneeritud kalafilee). Vastik oli, vana seisnud õli hais oli juures.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vs
Memberegas ma siis kala ei asendanud kalapulkadega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
aga tänan nõuannete eest ma üritan endale uut menüüd koostada kuna vana juba hakkab natuke väsitama
Puht huvi pärast küsin, kas vana menüü sisaldas siis kalapulki??? St kas see oli spetsialisti koostatud toitumiskava või lihtsalt isiklik harjumuspärane menüü???
vs
MemberKogukehaharjutusi max koormusega ei teeks kuidagi üle ühe… mina vähemalt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hm. Äkki see, mida mina taga ajan on siis mingisugune Tabata teisend, sest ausalt ilmselt ma ei suudakski sellist oksendamiseni pingutust endast välja pressida, ma arvan, et mul tuleks enne blokk ette. Kuigi seda oma “Tabatat”-ma ei ütleks, et teen lõdvalt…väsin ikka väga ära ja pingutan kõvasti…nii et kui hommikul teen, siis õhtul tunnen näiteks istuvasse asendisse langedes, et gravitatsioon oleks justkui tugevnenud…
vs
MemberÜks “lihtsalt” toitumise korrastamise alustamise esimesi reegleid:Menüüst täielikult välja paneeritud -misganes-.
Aga kui paneeringuks on nisukliid?
MemberNormaalne. Aeroobset tasuks kõrvale teha ka kindlasti imo.Kas samal päeval? Senini olen teinud aeroobset suht suvalt, tavaliselt õhtuti. Tabatat hommikuti. Vahest satub samale päevale ka hommikune Tabata ja õhtune aeroobne…
vs
MemberHei,
kuna minu 60-minutilised fatburnid hakkasid end ammendama ja tüütama, siis mõtlesin Tabatat proovida. Googeldasin suht palju kuid natuke arusaamatuks jäid osad asjad ikkagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Leidsin sellise programmi soovituse:
Week 1 — 10/20 x6
Week 2 — 10/20 x7
Week 3 — 10/20 x8
Week 4 — 15/15 x5
Week 5 — 15/15 x6
Week 6 — 15/15 x7
Week 7 — 15/15 x8
Week 8 — 20/10 x4
Week 9 — 20/10 x5
Week 10 — 20/10 x6
Week 11 — 20/10 x7
Week 12 — 20/10 x8
Kuna alguses ei olnud üldse aimu kui raske see asi olla võib, siis alustasin muidugi kõige raskemaga (week 12). Harjutused jäid poolikuks ja sooritus muidugi kannatas kõvasti. Teine kord valisin 15/15×6, see oli juba rohkem minule kohasem.
Nüüd aga küsimused. Saan aru, et Tabatas tuleks teha 5 erinevat harjutust. Ja kõiki harjutusi 8 roundi, st 8 roundi burpeed, siis 8 roundi Plank Fast Hands, siis 8 roundi midagi muud jne…? St et kogu treeningu kestus tuleks ilma soojenduseta ja cool downita ca 20 minutit?
Kui ma nüüd võtangi selle nädalate jaotuse aluseks ja alustan näiteks esimesest nädalast, siis mitu korda nädalas peaks Tabatat tegema? Ja kas peaksin tegema mingi Tabata kava, mis sisaldaks kõik need 12 nädalat samu harjutusi? Või peaks harjutusi muutma?
Ise arvan, et samad harjutused võiksid olla, sest progress toimub ju nagunii tänu puhke ja töö aja muutustele. Kui 12-nädalane programm läbi, siis võtaks uued harjutused ja siis juba natukene raskemad jne… Või peaks ikkagi selle 12-nädalase programmi sees ka harjutusi muutma?
Harjutused jagunevad: ülakehale, alakehale, keskkehale ja mõned on veel kesk+ala, kesk+üla, ala+üla, kogukeha.
Kui nüüd lähtuda sellest, et kavas peaks olema 5 erinevat harjutust, siis valikut on nii raske teha. Täna tegin näiteks sellist (valisin kergemad harjutused):
1) Squats
2) Plank Fast Hands
3) Bike crunches hantlitega
4) Lunges + hand(hantlitega)
5) Burpee (ilma hüppeta)
Kas selline jaotus on enamvähem ok (alakeha-ülakeha-kere-ala+üla-kogukeha)???
vs
MemberPalju-palju õnne!
MemberÜldiselt küll.Üldiselt olen kuulnud, et peab sööma sv ja valku. Nüüd siis lisandus ka rasvane. Kui neid kõiki peab peale trenni tarvitama, siis millisest vahekorrast me räägime???
MemberMingil ajal läksin veisemaksalt üle kanamaksale. Puht mugavuse pärast-natuke vähem lõikumist. Ideaalis söön maksa kord nädalas. Olen teinud nii kastet kui ka aedviljawoki. Elukaaslasele maitseb vaid esimene toidukord. Ju siis tema organism ütlebki, et pole rohkem vaja.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga naised võivad siis rohkem süüa kui mehed?
Nüüd selle kauba käive kindlasti suureneb ja hakatakse hinda kergitama
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 14, 2010 at 9:38 e.l. in reply to: Neiud ja naised! Sparta Spordiklubi kuulutab välja konkurssi ! #270827vs
MemberVau, mis teema!
Ma alguses ei pannud tähele, et see teema on nii vana. Lugesin ja lugesin ja seest läks õõnsaks ja kõdi hakkas. Peas keerlesid mõtted, et kas väikse lapse kõrvalt oleks see võimalik…
Iseenesest hea, et teema on juba lõpetatud ja minu jaoks otsustatud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Ega kuskil pole konkursi pilte???? Tahaks huvipärast näha neid lubavaid ja mittelubavaid proportsioone…
Kas on ette näha taolisi üritusi veel?
-
AutorPostitused