vs
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vs
Membertoitumise koha pealt , lihtsalt loe ja hari end : mine raamatukokku või loe siit samast leheküljelt artikleidSee raamatukokku saatmine pole kõige parem idee, kui just ei oska välja käia mingit kindlat raamatut, mida lugeda võiks.
Ise laenutasin raamatukogust 5 tevikut, millest 4 oli täielik tibidieedindus ja viies oli enam-vähem OK.
vs
MemberMis puudutab SLS-i jõusaalis, siis seeria, mida sa raskustega teed, on nii lühiajaline, et sa mitte kuidagi ei pruugi jõuda anaeroobsesse tsooni. Ja see ei peagi ega saagi olla eesmärgiks.Rasvapõletustsoon – jah, on olemas selline rahvasuus levinud väljend, et parim rasvapõletustsoon on ca 60-70% max SLS, kuid ega see ei tähenda, et rasv “ei põle” ka kõrgemal SLS-l. Küsimus on siin treenituses/treenimatuses, missuguse aja järel ning millise koormusega su SLS tõusma hakkab.
Raskused – soovitaks need hoida sellised, et kordusvahemik jääks piiridesse 12…15. Kui kõigis seeriates sinna vahemikku kordusi sooritada ei suuda, on raskus suur. Kui suudad seda kõigis seeriates, on raskus väike. Kui korduste arv kõikides seeriates kipub juba olema ca 15 (13..14+), tuleb suurendada raskust.
Venitamine seeriate vahel on omal kohal – staatiline venitamine.
Siit saan teha nii mõnedki järeldused oma raskuste kohta, tänan!
vs
MemberJulgen soovitada siiski Polarit või Suuntot, need on siiski tunduvalt kvaliteetsemad. Ise kasutan Suunto T6C ning olen väga rahul. Kuna ise kannan kella 24/7 siis valikul soovitan arvestada ka toote välimusega. Mõistlik on küsida proovida pulsivööd, odaval cräpil nagu canyon, sigma jne on need nagu salvokelgust tehtud, ülimalt ebmugavad keha ümber. Vast keegi ei solvu, sest see on lihtsalt minupoolne soovitus läbi oma kogemuse. Odavamatest soovitaks seda: http://www.matkasport.ee/msweb.nsf/pages/S…f1=ElektroonikaMiks sul see 24/7 ümber on? Kas sa sörgid ööpäeva ringselt või?
vs
MemberMulle tundub, et sul on suhteliselt kehv aeroobne vorm ja peaksid sellele tervise ja täieliku arengu huvides tähelepanu pöörama.Nende näitajate pealt vaadates tundub see mullegi. Samas hästi aru ei saa miks, sest viimase kahe ja poole aasta jooksul on kõvasti kiiremas tempos ringi trambitud (mitte uimerdades) iga ilmaga, päevas 2-3 tundi, vahest 11km, lükates enda ees 15kilo
??:”>, lisaks suviti rulluisk ja rattasõit.Ja kui seda aeroobset vormi nüüd parandada, siis millest alustada? Kõige leebem on ju kõndimine? Aga sellegagi läheb kiires tempos pulss üles, saalis kasutan midugi incline’t ka kõndides.
vs
Membermis täpsemalt probleemiks on? kõik ju lahti seletatud.See lahti seletamine pole mitte mingisugune näitaja
“> Ka iga müügimees osakab oma toodet hästi lahti seletada.Teemaalgataja ilmselt soovib kommentaare nendelt, keda ta rohkem usaldab.
vs
MemberMina ka, mina ka! Tahan olla hea tervise juures ja ilusas vormis. Suur ei taha olla, mida väiksem seda parem
“>vs
MemberTahtsin ise nende toitumiskavade kohta seda küsida, et kas sealsed toidud on väga aeganõudvad ja keerulised või n lihtsamat sorti????
vs
MemberVabandan enda uudishimu pärast, aga kas sa oled sellist jooki maitsenud ka, kus on 500ml piima ja 50gr kakaod? Kas sa mõtled neid magusaid kakaosid või tavalist (Meie mark, Fazer)??? Ilmselt mõtled magusat kakaod, sest tavalises peaks 100gr-s olema sv ca 30gr.
Kui arvestad magusatatud kakaoga, siis milleks üldse kakao? Pane lihtsalt suhkur ja piim
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja saad veelrohkem süsivesikuid.Mulle tundub, et kui sa mõtled tavalist kakaod, et siis see tuleks paras mürk (500ml piim+50gr magustamata kakaud
)? Lihtsalt mõtlen sellejärgi, et kui ma teen endale näiteks 100gr hapukoort, siis lisan sinna vaid 2 gr kakaod kui rohkem paneks, siis tuleks juba päris kange kraam…Kes sellise koksi hinda küsis, 150gr kakaod maksab ca 10-15eeku, piima hinda teab igaüks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vs
MemberMa mitte üldse paha pärast, aga tavaliselt vastatakse sellistele teemaalgatustele: “Osta omale kava, mis on spetsialisti poolt koostatud. Keegi pole motiveeritud tasuta abi andma”.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vs
MemberUus ja huvitav. Kindlasti nõuab see postitants supperlux koordinatsiooni, keha valitsemist ja mida kõike veel. Samas on neid tegevusi veel ja veel, mis nõuavad selliseid oskusi, aga ometi pole keegi selle peale tulnud, et võiks olümpiale minna…
Ikkagi halb maik on asjal juures…IMO.
Kui ala on mõned aastad olümpial juba esindatud, siis ilmselt oleks paljudele kergemini omaks võetav, aga mulle siis ka mitte.
Maailm läheneb üha kiiremini igasuguste hullustele.
vs
MemberEi ole tõesti rusikareegel, kuigi kui mina tahan langetada ja kasutaksin praegu seda valemit, siis sellise kaloraažiga, mille mina saan, hakkab minu kaal kohe tõusma.Kas kaal hakkab tõusma alakaloraazhi tõttu või tuleb 30ga korrutades kaloreid liiga palju???
Ma sain seevastu üsna tõelähedase tulemuse.
Seega jah, midagi see number vast ütleb, aga päris tõepähe võtta ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vs
MemberKui päris suureks idandamise fänniks hakkad, siiis siit saab osta ka vajaliku nõu, mis vähema koguse jaoks tegelikult täiesti ebavajalik on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> seal erinevad seemned ja oad ka, mida saab idandada. http://www.vianaturale.ee/epood/?p=product…-idandamisn%F5u
Sain ka üle pika aja korraliku leivaga hakkama (päevalilleseemne+linaseemne). Juuretise tegin ise keefiriga. 2 esimest pätsi läks aiataha, sest mõtlesin, et teen suhkruvaba, ja maitse polnud teab mis hea, pealegi ei kerkinud ka üldse. 3 päts sai juba väga hea, aga siiski pisukese suhkruga. Millega veel saaks leiba magustada peale suhkru?
vs
MemberVõtsin ka täna need pannkoogid plaani.
Olin kõik komponendid seganud ja siis selgus, et mul pole aega ega võimalust panni ääres praadida. Lisasin sisse veel kodujuustu, kookoshelbeid, linaseemneid ja nisukliisid+mõned mustsõstrad maitseks+1,5spl suhkrut. Peale puistasin mandleid.
Pistsin ahju 200kraadi juurde 20 mintsa.
Ütlemata hea asi tuli, praadides ilmselt veel parem.
Tänud retsepti ja inspiratsiooni eest
MemberOtsustage nüüd juba ära, võib neid marju süüa või mitte. Ma tahan teada, kas võin hakata oma tänase porgandi-rabarberi-punase-mustasõstra-tilli-peterselli smuuti pärast ahastama või mitte
MemberÄkki mõeldi nii,et mida vähem riideid,seda vähem tselluliiti …,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ilmselt Aile seda silmas pidaski, kuidas ma ise küll selle peale ei tulnud….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused