vs
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vs
MemberAa, ma ei tea, siiamaani olen ma viitsinud iga hommik putru keeta, isegi kui väga kiire. Lihtsalt mõtlesin, et kas neil on siis mingi suurem erinevus. Sest kui täistera kaerahelbed on paremad, siis ma ostaksin ka pigem neid.Lähtusin enda vaatevinklist, Muidu olen köögis suht kokkaja ja ei löö risti ette ka keerukamate asjade ees, aga pudru keetmine on minujaoks kõige suurem peavalu, mis üldse olla saab. Ma ei leia kuidagi sobivat kuumust. Esimene variant on see, algul keeb üle keeb üle ja pärast keeb põhja ning teine variant on see, et kuumutan 5 minuti asemel 30 minutit nõrgal tulel, et midagi toimuma hakkaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise muidu söön täisterakaerahelbeid…on kellelgi mingi idee, kuidas see valutumalt valmis saaks???
Noh nagu tatra puhul see nõks, et võib juba õhtul likku panna… muidu söökski tatart aga mina oma kodupoodidest pole seda enam leidnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nüüd pean siis kaerahalvestega leppima, ohverdan ühest hommikust 30 minutit, ja siis söön seda putru 2-3 hommikut
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vs
MemberVbl soovitati sulle kiirkaerahelbeid sellepärast, et on mugavamad. Et ei lööks käega lihtsalt seepärast, et ei viitsi putru keeta.
vs
MemberBroilerimaks on ka odav ja kasulik ja hea.
vs
MemberTõmba õigele/õigetele vastus(t)ele joon alla:Käärid, trenn, rasvaimu, kirves, toitumine, kartulikott, maiustused, jne
Aitasin natukene.
Kartulikott tekitas segadust … kui see tühjaks süüa, siis ei sobi, aga kui seda tunnike seljas tassida, ja siis 1 kartulike suhu pista, siis on ok
vs
MemberKoolis olete käinud, lugeda oskate krt?
KANNAN KELLA, mitte pulsivööd!!!
Ma ei mõista, kas keegi nagu teemasse süüvib ka? Ma siin omast kogemusest soovitasin, miks valida just veidi kallim kell.
Teemaalgataja soovis kella kuhugi 2tuh kanti, seega mõnisada krooni siia-sinna ple eriti suur vahe, see kompleks ju veel hea soodukaga.
Kella ei osta ju kaheks nädalaks.
Proovige ikka teemast aru saada, enne kui suvalisi komme postite.
Ära nüüd liialt erutu, eksole
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vs
MemberMul on kaasas igasugust mussi hiphopist diskoni, aga eriti hea hoo just aeroobset trenni tehes annab Sabrina “Summertime love”, ei teagi miks, mul pole seoses selle lauluga kunagi mingeid elamusi
vs
MemberMõni teejuht või link korralikule kakaole, mitte “pulber-pruunsuhkrule” ?Ilmselt ökopoest leiaks ehk midagi või Rimide/Selverite nö loodusletist ?
Meie mark, Fazer…
vs
Member2Paci laulus Changes on minu arust selline lause: “I see no changes wake up in the morning and I ask myselfis life worth living should I blast myself?”
Kas meie Janika on nii masenduses?
Mind hakkasid ka laulu sõnad huvitama. See lause on jah selle laulu esimene lause. Aga kui natuke rohkem sõnadesse süveneda, siis on seal palju sügavamat mõtet:
We gotta make a change…
It’s time for us as a people to start makin’ some changes.
Let’s change the way we eat, let’s change the way we live
and let’s change the way we treat each other.
You see the old way wasn’t working so it’s on us to do
what we gotta do, to survive.
Aga teemasse ka: Janika on väga tubli:)
Hoian blogil silma peal, ja ootan toitumisnäidet ka peale võistlusi.
vs
MemberAitäh mullegi!
Edit: St, aitäh Ailele, minu poolt :S
vs
MemberKohvi viib vee kehast välja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda teadsin ise ka aga ei viinud asju omavahel kokku
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loll pea on ihule nuhtluseks…
vs
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
See võib teile tulla üllatusena… kuid enamik jätab kohvi joomise ära, kui kreatiinikuur käsil on
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga miks?
vs
MemberPalun põhjenda ka. Tundub tühine kommentaar, kui ei ütle, miks sa nii arvad…Otsing:
vs
MemberVõileib võib olla väga toitev ja tervislik.
Rukki-seemneleib, peale kvaliteetne maksapasteet või taluvõi, prae/keedumuna+juust, tomatit, kurki ja voilaaa, võileib ongi valmis!
Ja sellist juttu, et hapukoort mitte tihti süüa, ei maksa rääkida
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vs
MemberSteviat ei tea aga siin on agaavisiirupit http://www.looduspere.ee/_catalog_45950/Su…=2&Items=12
vs
MemberMarika Blossfeldt on taimetoitluse propageerija, kui ma ei eksi…Vast saab sealt siis häid nippe, kui endal piisavalt nuppu on ja selle raamatu põhjal liha menüüst välja ei jäta
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused