vs
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vs
MemberMul enam vähem sama seis, aga istutud pidevalt viimased 3 kuud ja tunne on juba kohutav.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui oled kergesti alla andev ja tahtejõust jääb tihiti puudu, siis soovitan sulle mõnda rühmatreeningut. Jõusaalil on küll eelis, et saad seal käia ükskõik, mis ajal, kuid minul kujuneb näiteks see jõusaalitreening molutamiseks ja seda otseses mõttes.
Rühmatreeningutes aga on pidev liikumine ja kargamine, mistõttu oleks üsna veider, kui seal molutama hakkaksid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu puhul asi vähemalt toimub. Täna võtan end kokku ja lähen trenni:)
Veel 1 soovitus, millega ise olen mitu korda ämbrisse kukkunud: ära oota tulemust kahe kuuga.
Ja mõtle suvele, praegu on paras aeg hakata end suve jaoks vormi ajama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oleneb ka kuidas su füüsiline vorm on, muidu soovitaksin bodypumpi, aga kui see 1 km suusatamine sind nii ära kurnas, siis ehk midagi kergemat alustuseks… aeroobika näiteks!
Edu, tahtmist, ja päikest!
??:”>vs
MemberTänud!
Ka mul oli ilmselt kokkupuude rumala arusaamaga:
??:”>vs
MemberOn küll tuttav, siis endal tekib juba väike hirmu tunne ja kõrvalolijad küsivad, mix ma äkki nii kaameks tõmbusin. Ei tea millest see on, kunagi arst ütles,et köhast, aga mul pole aastaid köha olnd
vs
MemberPeaks endale ka need kellad ja asjad hankima… :S
vs
MemberKui lihast siis loomulikult valku, aga naised ei taha üldjuhul lihast, küsimus seisnes ju milleski muus…
Ja ma ei kujuta ette kuidas ma hakkan ise endale toitumisprogrammi tegema?!!
vs
MemberKas pean siis igapäev ühepalju sisse sööma ja kulutama või võin lihtsalt silmas pidada seda vahe(10%) ??
juuli 7, 2005 at 8:26 p.l. in reply to: Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu #56614vs
MemberMul sama jama, kõige hullem on trepist üles minna või kummardada :S
vs
MemberJookse vähemalt 50min järjest. Jälgi jooksmisel pulssi.
Mis seda jooksmist asendab? Rulluisutamine? 50minutit jooksu= X min rulluisku, Palju see X olema peax
vs
MemberMidaiganes, mul käis üle jõu see,et trenn oli kell 5, enne trenni ei tohtinud 2 tundi süüa, peale trenni 3 tundi, ja 2 tundi enne magamaminekut, millal ma siiis üldse söön? Kell 2 päeval? Ja see kõik???
vs
MemberNagu ma aru saan, siis kõige tõhusamad viisid allla võtmisekx on tugev stress ja peale seda toidu valimine