vs
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aprill 17, 2010 at 7:54 e.l. in reply to: Paluks asjatundlike kommentaare minu tänasele menüüle :) #265390
vs
MemberJah, eesmärgiks pole kaalu tõstmine.
See eilne kaloraaz oli prooviks ja seda tõden ise ka, et ilmselgelt jäi väheks, kuna ei katnud ka BAV-d. Muidugi õhtul sõin veel ühe “väikse tomi” jäätise, mis andis 211kcal juurde (tarbitud kalorid jäid küll piiridesse, kuid jah ega see kasulik just minu eesmärki arvestades ei ole).
Aga kas siiski peaks sellest soovituslikust sv, rasva ja valgu suhtest kinni pidama, et rasvaprotsenti vähendada? Või peaks süsivesikuid nõksa vähendama ja valke suurendama (natukene, sest lihase kasvamist ma ka ei soovi)???
Või võib üldse ainult kaloraazi jälgida ja mitte neid süsivesikuid ja rasvu ja valke õiges koguses taga ajada? Mõned on ju arvamusel, et kui sööd vähem sisse, kui ära tarbid, siis tulebki kaalulangus (aga kas rasva arvelt?))).
Samas pole ju õige ka see, et inimene ainult süsivesikytest toitub õige kaloraaziga ja muudkui kilod kukuvad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 16, 2010 at 4:14 p.l. in reply to: Paluks asjatundlike kommentaare minu tänasele menüüle :) #265360vs
MemberLisaks vast see ka, et BAV on 1300kcal.
vs
MemberTänan vastuse eest!
Kas keegi oskab kosta/kiita/laita seda pulsikella:
vs
MemberEhk keegi oskab soovitada. Sooviksin pulsikella, mis mõõdaks ka kulutatud kaloreid? Kuidas see kaloriarvestus tehniliselt üldse käib? Kas pean kella sisse sisestama ka mingi tegevuse, mille ajal kaloreid mõõdab? Või arvestab ta kuidagi pulsiga ja vanusega ja kaaluga jne?
Asi selles, et tahaksin kella hoida käepeal TERVE päeva, et üldse aimu saada kui palju energiat igapäevatoimetustes kaotan. Ja seda muidugi ilma, et ma peaksin kella sisse sisestama, et vot nüüd istun ja nüüd astun ja nüüd jooksen ja nüüd rulluisutan jne…
Palju minu soovitud kell üldse maksaks? Soov oleks saada võimalikult odavalt võimalikult hea kell
aprill 14, 2010 at 7:20 e.l. in reply to: Süsivesikuterikas hommikusöök + aeroobne treening peale seda. #265043vs
MemberMuidugi kogu seda asja muudab raskemaks ka tõsiasi, et hiljutised uuringud tuvastasid, et hommikusöögiks tuleks hoopiski julgelt rasvasid süüa,sest see pidavat ainevahetussüsteemi ergutama…
Nokk kinni, saba lahti. Keda usaldada ja kuidas taitada üldse?
jaanuar 2, 2007 at 12:08 p.l. in reply to: Toidulisandid naisterahvale rasvapõletuse eesmärgil #100296vs
MemberMilline on kehakaal ja pikkus?V6ibolla v6iks m6telda hoopis lihasmassi kasvatamise peale?
Parandab verevarustust jne
167 pikk ja 52 kilo.
vs
Member20
Üliõpilane
hetkel müügiassistent, tulevikus jurist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vs
MemberKusjuures ma algajana ise arvasin sama, aga tahtsin teadjamatelt järelpäringut teha.
vs
MemberJõusaal, algajate kava +/- mõned muudatused, aga kondikava jääb samaks.
Aeroobne näeb välja puhtalt trena?öörid…kõnd või stepp või 1 asi veel, mille nimetust ei tea. Väldin ratast üldiselt.
vs
MemberReie nelipealihas on reie eesküljel.Aitäh!
vs
MemberMa kahtleks kas on mõtet jalapressi teha lisaks kükile? Pigem kasutada küki variatsioone – kang ees kükk, kükk alusele. On põlvedele parem ja mõnusam teha ka. Taastumine on kiirem ja saab palju kükkida. See jalapress koormab nii põhiliselt ikka nelipealihast, samas kui kükk ja selle variatsioonid õigesti tehtuna koormavad ka kogu jala tagumist külge ja kannikalihast. Ja kui teed korduseid 15 ühes seerias, siis jalgade suuremaks minemise pärast küll vist muretsema ei pea.Ja nelipealihas on kus? :S
vs
Membermitte ainult peale trenni vaid hommikuti ka..kujutan ette ja olen sooda või ongi nii
vs
MemberMinu loogika ütleb, et mis vahet sel on. Kui tahad mingi perioodi vältel enda kaalu võrrelda, siis vali mingi kindel aeg, mis ajal sa alati kaalud ennast.
vs
MemberMina suhtun sellesse kepikõndi natuke skeptiliselt. See inimene, kes sellega tegeleb, peab olema ikka väga-väga vormist väljas või peab tal olema mingi südame haigus. Aga millegi pärast on tunne, et täiesti algaja on siiski noor inimene ja ega see 55 kilo ei tohiks ka seda näidata, et üldse end liigutada ei jõua.
vs
MemberMind näiteks ei häiri teised inimesed, am ei pane neid tähelegi, sest lähen trenni tegema, mitte ennast näitama või teisi vaatama, ära häbene
??:”>AutorPostitused