vs
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vs
MemberJa mismoodi see lihasmassi arengut ka soodustab,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegelikult Evelin Ilves on rukkileiva osas suure töö ära teinud. Ma ise läksin ka rukkileiva kultusega kaasa. Nüüd lausa kahju, et seda eriti heaks ei peeta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga vast tervislikum ja kasulikum ikka, kui sai? Kui leiva sisse panna peekonitükikesi ja mandleid
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vs
MemberMunad, kõikvõimalikud lihad, kalad, maks, süda, paljud piimatooted (juust, kohupiim, kodujuust, mõningad hapendatud vedelad tooted) jne. Ei ole ju nii vähe eri asju, et mittemidagi nagu süüa poleks??? Ja miks ei võiks olla valgurohkes asjas ka rasvu?Võib ikka rasvu olla. Aga tänan, sinu nimekirjast sain juurde ühe toiduaine, mida seni kasutanud pole: süda. Üritan uurida, mida sellest teha saba ja kuidas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vs
MemberEnamuse arust on siis kui ei söö saiakesi, makaroni, kartulit, magusat, leiba jne, siis nagu ei olegi midagi süüa. Ja kui valgust jutt, siis enamus kohe teab ja arvab, et jutt käib sel juhul piimast ja kohupiimast ainult.Aga nimeta mõned toiduained, kus oleks valku rohkem kui süsivesikuid ja rasvu (peale liha, kohupiima, kodujuustu).
vs
MemberOle juba kuss…Paranda
vs
MemberNo õun homikusöögiks on ikka vast vähe.
Ise olen viimaselajal söönud hommikusöögiks võileiba. Kohe peale ärkamist võtan ka 5ml kalamaksaõli.
Võileib näeb siis välja selline: Rukkileivaviil, praemuna seal peal, 2 viilu sinki, viil juustu, 5 kurgiviilu, redist, tomatit ja nämm.
Mhmh, raske on seda võileiba süüa, sest kipub laiali kukkuma, aga maitse on vohh siukene
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kõrvale võid mandleid ka veel krõmpsutada. Selle võileivaga elab vahepalani edukalt ära, häda olukorras ka lõunani
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vs
MemberTegelikult kõigepealt lähevad need glükogeenivarude täitmiseks, “üleliigsed” valgud peale seda veel aminohapetevarudeks ja ülejäänud tõesti rasvaks..Kas “üleliigsed” valgud on need valgud, mis jäävad kulutatud kaloritest ülespoole? Või on võimalik ka selline asi, et kaloreid küll kulutan rohkem kui sisse söön, aga ikkagi jäävad üleliigsed valgud, mis rasvaks ladestub? ST kas valku on võimalik ka liiga palju tarbida (seda siis juhul kui kulutan päevas kaloreid rohkem kui sisse söön?)?
Või käis üleliigsetest nendest valkudest jutt, kui süüakse rohkem sisse kui ära jõutakse kulutada (kalorite põhjal)?
vs
MemberKuidas maitses ja kui vähe suhkrut panid, et need veel maitsvad tulid
vs
MemberSry, väljendasin end vaelsti…selles mõttes “peavalu”, et see kuju ei meeldi mulle.
Minu jaoks nagu natuke liiga suur!? Sobiks nii rohkem, et kui küljepealt vaadata, siis eestpoolt oleks sirge..ja tagantpoolt väike lihasekumerus…raske seletada…aga ehk keegi saab aru, mida mõtlen.
vs
MemberMa panen 150gr kohupiimale 5gr suhkrut ja 2 gr kakaod. Tean täpselt, sest kaalun kõik asjad üle. Suhkru kogus on väga väike, samas päris ilma pole maitseelamus teab mis suur.
Kakaopulbris on sv 28, valku 24 ja rasva 12gr, seda kõike 100gr kohta looumulikult. On olemas ka vähema rasvasisaldusega kakopulber. Tee kiired arvutused ja vaata kas seda saab seapekiga võrrelda
vs
Member… mis muudaks ntx minu 4-5 kuuga uuesti 200-kiloseks,
vs
MemberJa kas ikka % arvutad tulenevast kaloraashist, mitte grammides? Oluline vahe, näiteks 100gr valk, 100gr rasv ja 100gr süsivesik pole teps mitte 33%/33%/33% vaid pigem 25%/50%/25%.Hmm…vot see pani nüüd küll mõtlema… tegin endale ise exceli tabeli, kus tarbitud toiduainete sv, valgu ja rasva sisaldused 100gr kohta lisaks kcal-d. Usun et arvestan ikka õigesti… või siis mitte, sest jube raske on isegi päevast BAV-d täis süüa
vs
MemberPalju õnne, olete ikka valedel jälgedel! Tegelikult vo mitte, kuidas on sv toidukordade Peale jaotatud ja kas iga päev samad kogused?!Õnnitlused vastu võetud. Süsivesikuid rohkem hommikupoole, enne ja peale trenni. Õnneks treening satub ka pigem päeva esimesse poolde. Trennipäevadel sv nõksa rohkem!
vs
MemberMis asi on jõutõstmine?
Minu treeningud on:
Upper body
Core body
Lower body
Pilates
Fat burn
Naistekad ühesõnaga, saali ei külasta…
Kõik kestavad 60 min ja on mõistagi eripäevadel.
Lugesin jah, et õun on kõige mõttetum, aga sisaldab siiski sv. Ja polnud midagi muud käepärast ka, seepärast sõingi ainult pool õuna.
vs
MemberNo kõige parem on ikkagi maitsetu kohupiim (või hapukoor)+natuke suhkrut+kakao. Muidu suhkrut väga ei tarbigi, aga kohvi ja selle kohupiimamögla peale raatsin seda raisata küll.
vs
MemberHommikuti peaks kindlasti veidi rasvast sööma, vahest kindlasti ka peekon ja praemuna. Teelusikatäiest kalamaksaõlist vaevalt piisab!Järgmiseks arvuta kokku oma rasva tarbimine. Ma tean kuidas naised rasva kardavad. Asjatult.
No teelusikatäis kalamaksaõli on soovituslik kogus täiskasvanule…potsikul nii kirjas vähemalt. Sellele lisandub hommikusöögiks muidugi praemuna (ei viitsi keeta, sest läheb kauem aega ja rasva võib ju hommikul lubada natukene) ja tervislik võileib.
Kusjuures…olengi jälginud ja vaadanud mida-kuidas kui palju söön. Ja nii uskumatu kui see ka pole…siis rasva ja valgu % satub mul tihti 50:50 (so sv 50%, rasva 25% ja valku 25%), niiet mina pean kindlasti rasva tarbimist võrrreldes varasemaga piirama…kusjuures ise pole kunagi rasva kartnud, st light tooteid ei tarbi (aga nüüd vist peab). Ja rasvaga praen midagi vääga vääga harva. See rasv, mida üleliia söön on lihtsalt toitude sees peidus…
50% süsivesikuid on jah ok, aga 65% on juba liig, mis liig
AutorPostitused