vrsm
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vrsm
MemberKaalunumbrit vähendab hõlpsalt ja väga kiiresti mõne jäseme amputeerimine.I APPROVE THIS MESSAGE
vrsm
MemberMagamisega selles suhtes probleeme ei ole, et kui võimalik, siis magan ka kõige suuremal näljaajal nagu vana mees
september 24, 2011 at 11:30 e.l. in reply to: Küsimus valgu,kreatiini ja rasvapõletamis toodete kohta #314471vrsm
MemberTäiesti tavaline BCAA profiil on, glutamiini tase isegi madalam kui keskmisel vadaku valgul…St vaevalt seal Biotechi Nitro valgus midagi oluliselt teistmoodi on aminohappelise koostise poolest.
Biotechi Nitro miinus on magustaja aspartaam. Pluss on lisatud ekstra glutamiin.
Whey Goldi miinus on hind ja pluss tunnustatud brändi toode.
whey goldi ma ise väga ei kiidaks. aga muidugi see on vaid minu arvamus:
proovida olen saanud kolme maitset, ükski neist polnud eriti hea. ütleks, et isegi alla keskmise.
koostis oli täiesti tavaline, ei miskit erilist, ütleks, et täiesti võrreldav isegi hera 80ga. ok, mitte päris ag apeaaegu.
ainukesed asjad, mis mulle meeldisid, olid mugav pakend (suur suletav purk, mida siiani kasutan) ning hea hind. 2,3 kg 40 euri eest ja seda täiesti ametlikust poest ise füüsiliselt ostes.
vrsm
Memberühesõnaga:
vrsm
Memberoti ja jrx-i postitused panid mindki kirjutama.
toon sulle, teemaalgataja, oma näite. ehk suudad sellega samastuda. kui ei suuda siis… jah, noh siis ei saa.
loen alati imestuse ja kerge kadedusega nende inimeste kirjeid siin foorumis, kes ütlevad, et “oh, ootan järgmist trenni” või et “küll oli mõnus trenn”. sest mul endal sellist asja pole. ma ei oota kunagi, et saaks jooksma või jõusaali minna, sest minu puhul toimub kogu pingutus ühtlase enesesunni jõul. ma pole kunagi sporti nautinud, see pole mulle kunagi lihtne või meeldiv olnud, kuid ma lihtsalt TEEN SEDA. sunnin ennast. ütlen, et mine nüüd ja kõik.
ainus asi, mis kergendab enesepiitsutust (ma ei hakka seda kuidagi teist moodi nimetama) on teadmine, et eesseisvale trennile mõtlemine on raskem, kui sellega reaalselt pealehakkamine (st. protsess juba käib, lõpp jõuab varsti kätte).
seega võin sulle julgelt öelda, et mul pole mingit motivatsiooni. absoluutselt mitte mingisugustki.
miks ma seda siis teen? eelkõige vist selle vaimse tunde pärast (füüsiline polegi nii hull), mis mul tekib kui ma trenni ei tee – tunne, et olen mõttetu s#tatükk ning ma võiksin samahästi minna nurka ja nõrk olla ja ennast lõikuda. tunne, et ma ei saavuta midagi, ei ole millekski võimaline ning et ma lähen kergema vastupanu teed.
jooksen ka au pärast – oeln jooksuga rohkem või vähem (vahepeal üldse mitte, vahepeal kord kuus, vahepeal 8 korda nädalas) tegelenud 10 aastat. seega on see spordiala, millele oma elus enim aega olen pühendanud – kusjuures mitte ühelgi võistlusel osalenud. nign kui mu jooksuvorm alla käib, tunnen ma end lihtsalt kohutavalt. seetõttu võtangi end kätte, hakkan pressima ja pressin kuni olen jälle korralikus vormis. ning siis hoian seda. nt kui üleeile jooksmas käisin, oli mul esimest korda pärast suve tunne, et olen oma jooksuvormi tagasi saanud ning see oli vbl kergeim jooks mis ma sel aastal teinud olen.
jõusaalis käin selleks, milleks paljud teisedki – et parandada oma “peegelilti”. ei aja jõudu taga, ei käi suhtlemas, ei veeda aega sõpradega, ei testi oma võimeid, puhtalt kehavormimise jaoks. samuti, kunagi pole see protsess meeldiv. pärast trenni on küll hea tunne, sai ju ennast ületatud, lihased kõik “vedelad” ning peas teadmine, et trenn on läbi. kõik.
vot nii käib trenn ilma motivatsiooni, naudingu ja kireta.
puhas sund. aga ma valin ikka pideva enesesunni mugava ja lihtsa elu asemel, sest ma tean, mis mu peas hakkab toimuma siis, kui ma endale jalaga p#rse ei viruta.
ehk oli abiks.
vrsm
Membereks ta üks kuradi kasulik asi ole küll, nii palju kui kätte saan, ajan teda näost sisse. suvel kasvatasime ise peenral ja külmutasime natuke ära – paraku on need varud juba ammendatud… maitseb ka hea.
nt rauda on ta’s palju
vrsm
MemberKus neid veel on?nt kalevi spordihalli juures, seal juhkentali tänava otsa peal. olümpia lähistel…
vrsm
Memberehhhh…
et kumb siis? veel arvamusi, kui on, palun.
tänud senistele vastajatele
vrsm
Memberoh sa punane kurat!kas seda pakkumist nt tartu fitshopi on ka plaanis laiendada?
vrsm
MemberAitäh PT London, saame vestelda sel teemal, jah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?!
Mina jōudsin just koju ja olen Suss.. Mida teha, et teada saada, kas suudad 10km ära joosta v mitte. Vastus on lihtne- lähed ja jooksed selle 10km läbi ja saad teada. Mina sain täna teada… tuli välja küll- suutsin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>6km sai läbitud ajaga 37,5min. Tōin välja just 6km, kuna SEB Maijooksul jooksin 6km 42min-ga, kui ma ei eksi. Pärast seda ei suutnud enam, lasin tempo alla- 8km tunnis kuni 8. kilomeetrini, kui mängima hakkas Ne-Yo “beautiful monster” ja koos sellega tuli uus hingamine. Tempo jälle üles kuni lōpuni. 1km enne lōppu hakkas maailm juba kergelt ringi käima ja tuli meeletu pōlvevalu järsku aga ma olin väsimusest vale sammu sisse vōtnud , seega parandasin rühti, tōstsin kiirust, just siis pandi Arcticus ka kōik tuled kustu ja 10km lōpetasin uhkes üksinduses ja pimeduses ajaga 61:45min.
Sain hakkama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Päeva vōib nüüd ōnnestunuks lugeda küll.Ilusat ööd
-Janika Jürgenson
Team FAST Eesti
tuleb ikka selgelt välja küll, kes on milleks loodud. selgitan.
esimest korda käisin jõusaalis eelmise aasta oktoobris, novembrist regulaarselt. suvel harva ja ebaregulaarselt, aga ikkagi. nii. ja kui ma nüüd eelmisest nädalast hakkasin jälle regulaarselt käima, siis sai väikese ülevaate, milline on minu jõu seisukord – olukord on halb nagu alati. 50kg-ga surun rinnalt vast 5-6 korda, mitte rohkem (!). jalapressis lähebkuni 250 peale…
ja vaatame samas jooksmist – polnud suvel 1,5 kuud jooksnud, üle kaalu 10 või rohkem kilo. kaks esimest korda möödunud nädalavahetusel olid väga rasked, kui kolmapäeval, kui kolmandat korda käisin,s iis ei olnud enam väga raske ning 10 km ja 200m peale läbisin umbes kolmveerand tunniga, ehk siis keskmine kiirus 13,5 kmh.
seega võin nühkida seal jõusaalis, mis tahan, tugevaks ma ei saa, samas kui joosta tuleb paar korda ning olengi tagasi pandavas vormis. muidugi, ega suurel osal jõusaalis käijatel polegi soov otseselt olla tugev, vaid näha võimalikult tugev välja…
ok, heietan siin juba liiga pikalt. igatahes oled tubli, et ennast ületasid ning pimedas spordiklubis joosta tundub väga stiilne asi. mulle tundub lisaks väga kahtlane, aks ma suudaks u. kl 22 õhtul trenni minna, ma pigem hommikune.
vrsm
Membervrsm
Member21. septembril lähme kõik koos verd andma!Tallinnas ja Tartus toimub taas doonorlusprojekt “Raju sportlastega verd andma!”. Täpsem info tulekul, aga kuupäeva palun teil juba ära broneerida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nonäedsasiis. käisin just verd andmas, seekord oli hemoglobiin korras. esimest korda andsin tartus verd.
minge kõik, olge kasulikud!
vrsm
MemberNädalaga kilo… Kas jõuludeni ikka pead vastu?
vrsm
MemberMina võtsin esimesel aastal alla:) Aga jah, suht kehva on see keskmise tudengi toidulaud. Ja alkoholil ja magamatusel pole ka siin väike osa. Ega ilmaasjata USAs ei eksisteeri termin “Freshman fifteen” ehk, +7,5 kg esimese aastaga.mulle on just jäänud mulje, et kõik võtavad tudengina alla..
igatahes mina olen teist päeva tartus õppimas ning kaalulangus siiani (võrreldes eilsega) 1 kg. ja läheb veel.
vrsm
MemberTere Shamil!Rõõm kuulda, et oled jälle treenima hakanud ning usun, et sellel hooajal teed elu vormi! Kahjuks toimuvad meie noorte tunnid ainult Eedenis ning Planet Sport klubil on Tammekal ainult aeroobikasaal. Püüa ikka Eedenis käima hakata kui võimalik.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ehhee, mina nüüd ka eedeni jõusaali kunde (eelmine jõusaal, kus käisin, jääb nüüdseks must 200 km kaugusele) ning nagu väga sobiv alguseks – eile varahommikul planetsporti otsides sain selle asukohta küsida vend vähilt isiklikult. pikemat juttu sobitama ei hakanud, sest tahtsin oma trenniga juba ometi peale hakata, tükk aega ekslesin seal ringi.
AutorPostitused