vrsm
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vrsm
Membervanus 18 (tõuseb)
kaal 66 (tõuseb)
pikkus 179 (püsib)
vrsm
Memberma ise käin nädalas umbes 3 korda jõusaalis, kaks korda jooksmas (varasemalt oluliselt tihedamini, kuid jooksmine on endiselt minu “leivanumber”) ning kaks korda ujumas. sobival aastaajal lisandub siia veel korralik kogus rattasõitu (suvega 3000 km), praegu teen selle asemel jõusaalis rattatrenažööri.
kõige eelmainitu tõttu arvan, et võin enam-vähem asjast midagi teadvana omapoolseid soovitusi anda.
arvan, et kui sooviks on hetkel eelkõige kaalulangus, siis jõusaal pole selleks kõige lihtsam viis. muidugi, saal on väga hea, lihast peab muidugi tegema, kuid sulle soovitaksin hetkel rõhku panna pigem jooksule ja – UJUMISELE. olen avastanud, et ujumine on suurepärane viis enda vormis hoidmiseks – kogu keha töötab mitmekülgselt. ning usu mind, rasv põleb üsna kenasti.
jooksminegi on tähtis, kuid ma soovitaks proovida (järk-järgult) distantsi pikendada. kui soovid, võid nt jooksmistempot pisut alla võtta, et pikema distantsiga harjuda. alustuseks “areneda” nt 5 km-se jooksuringini ning see kehale harjumuspäraseks muuta.
ning samas ei saa ma jätta soovitamata oma uut lemmikut – juba varasemalt mainitud “rattatrenažööri”.ei ole jõusaalimasinate nimetamisel kuigi osav, seega – mõtlen seda trenažööri, kuhu ronid nagu ratta selga sadulasse istuvasse asendisse, köidad jalad pedaalide külge, valid nina ees olevalt ekraanilt meeldiva treeningu ning lased aga käia. ilma suurema pingutuseta lööb higi väääääga hästi lahti ning 18 minutiga põletan nt mina selle riistapuu peal u 300 kalorit. minu arust igati hea “diil”.
toitumisele soovitan kindlasti rõhku panna, eelkõige just tihedamini, kuid korraga vähem söömisele. arvan, et üks sinu suurimaks toitumisveaks on see, et sööd esimest korda JUBE HILJA. KINDLASTI peaksid sa sööma hommikust või vähemalt hommiku poole. muidu saan su jutust aru, et mõtled, mida sööd – see on hea. soovitan tähelepanu pöörata lisaks veel piisava valgukoguse tarbimisele.
…ja kui on nii väga soov mingit valgujooki juua, siis soovitaksin praegusel hetkel jõutrennijärgsena tarbida nt s55-te. aitab ka kaalulanguse puhul kaasa.
igatahes oled tubli, et viitsid enda muutmiseks midagi ette võtta ning soovin igati edu!
-
AutorPostitused