vrsm
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vrsm
Memberhip-hip-hurraaa!
oligi kraam otsas ning varud vajavad täiendamist. liiatigi on mul veel homme ka sünnipäev, seega mina olen homme pisut pärast kella kolme robocopis kohal nagu viis kopikat.
….koos kõigi oma 101 küsimusega muidugi.
vrsm
MemberLight a man a fire and he’s warm for the night… set a man on fire and his warm for the rest of his life
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Lihtsalt suhkruna erilist vahet ei ole. Mees on isegi rohkem kaloreid natuke. Aga kuumutamata toormee kasulikkuse vastu küll vaidlema ei hakka:)
vot siit tulebki veel üks küsimus: mis mee toiteväärtus on lõppude lõpuks? sest osad allikad väidavad selle olevat umbes 400kcal, osad allikad umbes 300 kcal. kumba siis? ning mis allikale oma vastuses toetute?
vrsm
MemberTere!Nimelt teen käin jõusaalis ja need muud trenni,aga tahaks endale sellist lihast või mis asi see on ma ei tea http://www.upload.ee/image/1091558/voo1.JPG see nabajuurde vööhoiu kohal see rant.
Kuidas seda treenida nii,et selline lohk või kumerus tuleks,soovitage harjutusi ja muud:)
kui nüüd päris aus olla, ei ole mina ka kunagi aru saanud, et mis omapärane rant see seal on. pärast jõusaaliga paar kuuda tagasi alustamist on endalegi selline (või noh, täpsemalt “sellised”) tekkinud, kuid mõistatus püsib… teadjamad võiks tõesti sõna sekka öelda, oleks endalgi huvitav teada.
vrsm
Memberisegi kasutan teda üpris palju, olen avastanud, et mesi sobib pea kõigega väga hästi (mõistuse piirides loomulikult).
kui retsepte pakkuda, siis kõige lihtsam on selline:
200g kohupiima
3spl mett
soovi korral vedeldamiseks piiiiisut nt piima
=priima
…et kesmise kiirusega süsivesik umbes? ok, jätan meelde, see on kasulik info.
vrsm
Member“viimati sõid inimesed umbes kl 4”
oi-oi seda katabolismi mis seal praegu “käärib”. valgubatooni või sheiki oleks vaja (liiga palju fitness.ee-d).
igatahes edu ning millal sind jälle robocopis näha saab? – varud vajavad täiendamist
joonas – too punapea
vrsm
MemberTere!Tekkis küsimus, et tekkis mõte hakata võtma toidu lisasid näiteks valgu lisa kuna ma piimatoodetevastu allergiline olen siis jääb teoreetiliselt mul toidust saadud valgust väheks eriti kui tihti jõusaalis käia. Seega tahtsingi küsida, et kas on mõttet ja kui siis mida soovitaksite võtta? Ise olen jõusaalis käinud vaheldva eduga u. 2 aastat kuid varem lingeid lisandeid võtnud pole.
Tahtsin küsida ka kreatiini kohta. Kas seda on mõtet kasutama hakata ja kuidas ta aitab?
tänan!
EDIT: ehk saaks mõni moderaator selle teema õigesse alafoorumisse tõsta kuna antud teema sattus kogemata valesse kohta.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>head valguallikad on nt tuunikala ja kanafilee. olen avastanud ka, et beef jerky´s (vinnutatud veiseliha), kuivatatud kalmaaris ning mitmetes sojatoodetes (nt sojajahu, sojahakkmass) on väga plaju valku. lisaks nt herned, kindlasti on võimalusi veelgi.
kui ikka kenasti trennis käia ja toitumine mõistuse piires korras hoida, siis iseenesest… miks mitte toidulisandit proovida. valke on müügil ka selliseid, mida piimatalumatud saavad kasutada, seega siin takistust olla ei tohiks.
kreatiini kohta niiplaju, et olen kuulnud mitmel pool suhtumist, et toidulisanditest on mõttekad ainult proteiinid ja kreatiin, muu on lihtsalt kallis soga. eks see jää igaühe enda otsustada muidugi. kallis kreatiin pole, negatiivseid külgi ka nagu väga pole ning peaks olema igati lihtne ja lollikindel asi. kuid jällegi, soovitan endal asjaga enne tutvuda põhjalikult ja siis otsustada, kas sobib või mitte (eesmärkidega).
vrsm
MemberMett väga kuuma teega ei soovitata juua, kuna siis pole mee toimest kasu. Mee struktuur ja omadused pidid kuumas tees lagunema, oma toime ja eesmärgi kaotama.jep, seda olen kuulnud jah ning pärast seda lõpetasin ta teesse ja küpsetistesse toppimise ära. kahju muidugi, et ta “kuumakindel” pole… tihtipeale kasutaks suhkru asemel hea meelega.
vrsm
MemberMis on saanud legendaarsest mehest nimega Mr Mesi?pole kuulnudki! kuid kõlab põnevalt, andke teada, kui miskit selgub.
lisaks võiks teada anda jätkuvalt arvamusi mee kohta, millal teda toitumise seikuohalt tarbida oleks kõige mõttekam jne
vrsm
MemberMissugust valgupulbrit sa kasutasid? Liiga magus tuli maitsetatud pulbriga, vb peaks maitsestamata oma ostma.kasutasin mannineni hydroisot, šokolaaimaitselist, nagu retsept ette näeb. muidugi sõltub maitsest, aga MINU arvates pole liiga lääge. täna läheb alles teine bar käiku muideks… ülejäänud kolm veel ootavad praegu külmkapis oma aega aga ega nad järgmist nädalat enam üle ei ela (nom-nom-nom).
vrsm
Membereile sai esimene batoon lahti ka kougitud.
üldmulje igati positiivne.
söömist tollest ühest batoonist ikka jätkus, magusaisu peaks ka tõhusalt leevendama – samas polnud liiga lääge. maitses domineeris eelkõige maapähkel, oleks veel võind maapähklid ära ka röstida, oleks eriti hea tulnud. tekstuur kah paras, ei vaju laiali, ei murra hamabaid. ning energiat andis mõnusalt.
kokkuvõtteks – igati soovitan, teeks teinekordki. kuid praegu on neli kopsakst batooni mind veel külmas ootamas…
tänan retsepti eest ning kui kellegi on veel miskit head välja pakkuda, loen põnevusega.
vrsm
MemberSellist asja nagu naturaalne pähklivõi siinmaal küll ei müüda. Stcokmannis vist kunagi isegi oli, aga 200g 75.- eest..?Aga mind huvitaks ikkagi see, kui palju valk oma toiteväärtusest kuumutamise käigus kaotab, kui teha sarnaseid batoone ahjus?
jep, leiab ikka. mina ostsin kaubamajas olevast miskist ökopoest 330g rosinamaapähklivõid umbes 65 krooni eest vist…
koostis: 90% maapähklid, 10% rosinad. päris omapärane
batoonid on aga külmas külmunud (mitte sügavkülmas), lähipäevil läheb proovimiseks
vrsm
Membernonii, retsept jäi juba kuu aega tagasi silma, täna ostsin lõpuks ka uue (šokolaadi)valgu endale, seega otsustasin proovida. valmistamisprotsessis tõrkeid ei esinenud ning nüüd seisavad mul 5 MEHIST valgubatooni külmas, ehkki 49 usa senti nende hind küll pole…. eks kui maitsmiseks läheb, anna teada, kuidas on.
vrsm
Membermina pelgulinna pätt. seega koplist mitte just väga kaugel.
vrsm
Memberie suuremat sorti numismaatik ega rahakollektsionäär pole (kuigi teda koguneda ikka võiks), seega jätan kroonidest alles vaid mõned 90. juubelimündid ning ühe (vist oli 93. aasta) 5-kroonise mündi.
aitab küll, nüüd eurosid koguma
vrsm
Memberkui satute säästukatesse, siis seal on alpenrose kohupiim 200g 6.40. süsivesik 3,5, rasv 0,1, valk 16,0.
-
AutorPostitused