vrsm
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vrsm
Memberka beef jerkys on palju valku. täpset kogust enam ei mäleta, aga väga arvestatav kogus.
juku juust – 40 g valku, 10 g rasva.
kohupiima söömise kohta – mul õnneks/kahjuks maitsestamata (rasvata) kohupiima vastu absoluutselt mitte mingit tõrget pole. võin pmst terve kilo kas või ilma igasuguse lisandita järest nahka panna ning küsin veel juurde ka. kuid kohupiima on tõesti võimalik igasuguste tervislikuate ja mitte nii tervislike vahenditega väga lihtsasti tuunida. segada pudruga,. panna moosi sisse, segada valgupulbriga, meega, maitserohelisega, banaaniviilakatega, rosinate, muude kuivatatud marjade-puuviljadega…
vrsm
MemberJÕUDU TULEB!Niisiis, kirjutan jälle üle pika aja oma treeningutest. Ainult eile tegin 1 päeva pausi ja kulutasin teist moodi oma energiat, aga muidu on kõik läinud plaanipäraselt ja aprilli keskpaigaks peaksin saama päris hea vormi. Arvatavasti teen sellel hooajal kaasa ainult Eesti Karikavõistlused.
Tänane trenn 06.märts 2011 Tartu Planet Spordis:
1. Soojenduseks jooksin umbes 15 minutit aeroobikasaalis.
2. Masinal istudes jalgade ette surumine reie nelipeale 4 x 8-12
3. Masinal kõhuli harjutus reie tagaosale 3 x 8-10
4. Säärele seistes ühel jalal varvastele tõus korda-mööda mõlemale jalale 3 x 30-40
5. Selg. Laialt tõmbed kuklale masinal 4 x 8-10
6. Kitsalt tõmbed ülevalt rinnale 3 x 8-10
7. Suure hantli tõmbed mõlema käega 3 x 8-10 (51 kg)
8. Bullover suure hantliga üle pea vedu 3 x 8-10
9. Kaldpingil hantlitega surumine rinna ülaosale 3 x 6-10 (10 x 51 kg, 6 x 51 kg, 10 x 40 kg)
10. Bicepsile seistes trossiga tõmbed masinal 3 x 10
11. Bicepsile pingil 3 x 8-10
12. Õlgadele hantlitega lendamine 3 x 12-20
13. Rööbaspuudel surumine 4 x 8-10 (NB!!! 8 x 75 kg lisaraskusega!!!)
14. Kõhulihased istesse tõus põrandal matiga, varbad redeli all 1 x 100
Lõpp läks kiireks, kuna 16:00 pidin Fitshopi kaupluses olema. Täna on mul veel kl 20:15 bodypump ja küll siis teen kõhtu rohkem!
Toidulisanditest läksid täna: WHEY+, PUMP+, HERA80, HT-R, GREEN TEA ning PROMIX
Olgu siis, pidage vastu, tööd on palju!
vrsm
Memberproovisin täna hommikul trennis seda harjutust – päris meeldiv teine, piisavalt vaheldusrikas ning tundus, et mitte ainult õlad vaid ka sisuliselt kogu käeosa ning suur osa selga tegi kaasa. arvatavasti läheb püsikavasse – tänud heade ideede eest!
vrsm
Membersamas näiteks rohelist ja värsket värki pole kavasse sisuliselt sisse kirjutatud. täiesti nõus, asi on kahtlane…
kes kurat sellise kava koostas kui tohib küsida?
vrsm
Memberolgu kuidas on, mina käisin tunnike tagasi esimest korda elus valimas. kuna tegu oli uue asjaga, otsustasin koha peal “vanamoeliselt” paberit määrida. omapärane toiming.
selget otsustusmeelt kõigile!
vrsm
Membersõudeergomeeter on hea asi tõesti, olen eelkõnelejaga nõus. endal oli kunagi selline (algeline variant) keldris, naabri oma – krdi hea oli 45 min paugutada ja siis paar korrust kõrgemale duši alla minna. ergomeetri puhul on kindlasti see hea, et peaaegu kogu keha saab vatti, mitte ainult üks kindel piirkond.
samas arvan, et hea variant oleks ka velotrenažöör, kuna sellega on minu arvates kõige mõnusam kaloreid küljest maha koorida. kui jõusaalis sellega müttan, siis tuleb tunniga oma 1000 kalorit (ok, nende masinate poolt pakutud kaloraaž on muidugi umbkaudne, kui mingi pildi saab kätte).
aga hind – see on juba teine ooper…
märts 3, 2011 at 5:53 p.l. in reply to: Värsked-kuivatatud puuviljad-marjad, mahlad, nende süsivesikud, fruktoos #291816vrsm
Memberolgu, me kõik teame et rosinatest saab kiireid süsivesikuid. kuid mul tekkis probleem sellest, mis “edasi”:
banaan on kiire süsivesik, seega kuivatatud banaaniviilakad on samasugune optimaalne kiire süsivesiku allikas nagu rosin?
kuivatatud ploomid: kas ka kiire süsivesik? mustikad?
kuivatatud pirnid, aprikoosid, virsikud, ananassitropsid, maasikad, kirsid jnejne…
olen üritanud netist korralikku, AMMENDAVAT vastust saada, kui pole õnnestunud:
millised kuivatatud marjad/puuviljad on head kiirete ja millised head aeglaste süsivesikute allikad?
vrsm
Member…samas kui (omast kogemusest) ok kvaliteediga suhkruta-kooreta kohvi joomine annab tõesti energiat ning paneb keha teistmoodi tööle. teistmoodi positiivselt muidugi.
samas, tasub ikka ja jälle korrata, et kohvi ei tasu iga päev mitu liitrit sisse kulistada ning ta omab vett organismist väljutavat toimet.
vrsm
Memberalustuseks kordan muidugi, et pole mingi toitumisspetsialist (nemad tunned foorumis ära selle järgi et nende vastus ükskõik mis küsimusele on “toitumiskava”), kuid mõned ideed on mul välja pakkuda.
näksimise koha pealt – võiks ehk proovida seda, et ei näksiks ja ei sööks ka suuri koguseid toitu korraga, vaid läheks üle vahepealsele: sööks iga nt 3-4 tunni tagant kuid pigem väikese eine. ise olen sellele üle läinud ning võin öelda, et töötab. kui siiski on soov näksida, siis mina soovitaksin porgandit. hea värske ja tervislik asi, odav ningsamas nõuab omajagu närimist. seega kui nt kaks korralikku porgandit oled ära söönud siis on lõualihastel juba selline tunne et võiks puhata.
joo kindlasti piisavalt (punni pole end vaja loomulikult juua) nt vana hea vesi sidruniga (tavaline vesi sidruniviiluga, kui maitsetu üle viskab) või (roheline) tee.
pähkleid näksida… põhkleid tasub kindlasti süüa, kuid neid pidevalt näksida pole hea mõte, eelkõige suure rasvasisalduse tõttu.
hommikusöök – riisi v mannapuder suhkruga ei ole minu arvates kohe üldse hea mõte. eelista nt tatraputru, kaerahelbeputru, rukkiputru. kui see sobib, iis võiksid putru “mittemagusana” süüa, mina nt ei söö peaaegu kunagi magusalt putru ning ausalt öeldes pean tunnistama, et soolane puder on maitsvam. enamasti söön ise putru aga hoopis maitsetult, sel lihtsal põhjusel, et minu arvates on pudrul ka nõnda maitse väga ilusti olemas ja ei hakka sugugi vastu.
hommikusööki võiks jah valku lisada, nt kohupiim, muna jne. kohupiima puhul tasuks natuke jälgida ka rasvasisaldust, sest mõned neist on ikka päris mehiselt rasvased (10 ja isegi enam %). samuti soovitaksin eelistada võimalikult vähe magustatud kohupiimasid – ise söön rasvata ja maitsestamata kohupiima, mida soovi korral mõne suht tervisliku lahendusega “tuunin”.
vrsm
MemberTunduski viimasel ajal kretiine vähem olema, nüüd siis põhjus teada, see mees sööb kretiine:Düliharva, kui ma mõne loetud asja üle kõva häälega naeran – ja praegu oli põhjust.
aga väga positiivne minu arvates ju, kui juhtun mõne kretiiniga kokku, annan siia teemasse teada, siis saab mees kõhu täis ja tänavapildi jälle natuke puhtamaks…
vrsm
MemberRahu, poisid! Eesti oma Hulk leitud:
veebruar 28, 2011 at 3:05 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #291366vrsm
Memberhmm, ma ütleks, et selle omleti valmistamisõpetus on päris asjalikult juba eelpool ära toodud…
aga endal on ka (jälle) üks küsimus:
kuna oma toitumis- ja treeningkava tellisin just sinult (otilt siis), siis oleks üks palve. nimelt oli vaja ankeedis ära tuua ka rasvaprotsent, mida tol ajal ei osanud pakkudagi, rääkimata täpsest teadmisest. täna sai mustamäe haiglas spetsaparaadiga % ära möödetud ning veel vägev hunnik arve sinna juurdegi saanud, ainult et nende lõpliku tõlgendamisega on natuke keerulisem lugu.
seega, ott, kui sul oleks vähegi võimalik, mu treeningkava koostajana ja rasvaprotsendi teema algatajana, kas võiksid palun visata pilgu mu andmetele peale ja paar kiiret üldistust-järeldust, põhipointi välja tuua?
fotod mu andmetest on siin lingil:
https://picasaweb.google.com/kontrolaltdili…MOJicWj_Lbi7AE#
kui vähegi viitsid ette võtta, siis suured tänud sulle!
ps: hoia meid siis ka oma jäätiseretkedega kursis…
veebruar 28, 2011 at 10:25 e.l. in reply to: Soovid teada oma täpset rasvaprotsenti – DEXA / DXA #291338vrsm
Membernagu lubatud, käisin täna ennast kiiritamas mustamäel.
kogu see nali läks maksma 225 eeki ehk 14.38 ja võttis aega 15 minutit (protseduur ise).
kuna hetkel olen üpris kuiv (plaanis on natukene rasvasemaks muutuda), siis mõõdeti kohapeal mu kaaluks 66 kilo. ning pärast sai nveel teada, et mu õige nimi on joohan – miks ka mitte.
igatahes, mis kõige olulisem teadmine – minu rasvaprotsendiks mõõdeti 8,2. vot nii.
põhjalik protokoll minu maisest kehast on leitav siin fotokaustas (ei hakka eraldi siia fotosid üles laadima).
vrsm
Memberandke andeks aga 18 kraadises vees poolteist tundi võrdub mõne õhema rasvakihiga inimese jaoks juba kerge alajahtumisega…
vrsm
MemberKust keegi ostis seda , kas rocca prismas on seda ? Tahaks just banaani-šokolaadi .ei usu hästi, prismades on valik väiksem ja sortiment muutub aeglaselt… a krt seda teab, fitshopides praegu kuulu järgi toda banaani oma eriti pole saadaval. isegi oleks huvitatud, tundub hea olema. apelsini oma oli selline ok.
huvitav, kas fast kavatseb ka ülejäänud hera maitsed 920-grammisteks pakkideks tulevikus vorpida? tore oleks…
AutorPostitused