vrsm
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vrsm
MemberKüünarvarte kõverdamine (biitseps) pealthaardega..sekundeerin sellele. mina olen oma küünarvart just selle harjutusega kasvatanud.
vrsm
MemberJa kuidas on lood pählite ja rosinatega- neid armastan väga, eriti kui midagi magusat tahaks, siis näksin neid nii peotäie 2-3 x päevas?jah, miks mitte. kuid siiski pea meeles, et kuna rosinad on kiired süsivesikud, siis on targem pärast nende näksimist niisama istuma mitte jääda, vaid natuke midagi teha. nõusid peasta, tuba koristada, muid asjatoimetusi korda ajada. lihtsalt selline väike personaalne soovitus.
kähklid pole küll väga süsivesikurikkad, kuid kuna sisaldavad palju kaloried (rasvad), annavad nemadki kenakese energialaksu.
märts 25, 2011 at 3:17 p.l. in reply to: Minimaalne süsiv. päevane vajadus kui eesmärk rasvaprots. alandamine #294569vrsm
MemberVäga individuaalne, kindlasti sõltub ka sellest milliseid süsivesikuid tarbida.Mina tarbin oma ca. 3000kcal (100kg kehakaalu juures) rasvapõletus-menüü juures ca 100-150g süsivesikuid mis oleks 600kcal ehk 13-20% päevakaloraažist.
Pead arvestama, et liiga madalale viies võib tekkida mitmeid kõrvalnähte ning üldiselt muutub olemine kehvaks. Alusta pigem tagasihoidliku piiramisega ning vajadusel korrigeeri sõltuvalt sellest kuidas end tunned.
13-20%? oh sa kurat. seda on ikka päris vähe… ok, rasvapõletus küll, aga ikkagi. aga jah, nagu öeldud, kõik on väga individuaalne.
halva enesetunde koha pealt – täitsa nõus, oma nahalgi paar korda paraku ära tuntud. minu puhul väljendub see jõuetuses, tüdimuses ja eelkõige peavalus.
vrsm
Memberolen lugenud seda artiklit ja mida rohkem loen seda nõutum olen
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
artiklis on öeldud et peaks sööma valku peale trenni, kuna ma mingeid piimatooteid eriti hea meelega ei söö üldse siis palju ma peaks endale nö sisse suruma seda et piisav oleks (olen 61kg, 170cm).
artikli järgi peaks ootama 1,5h süsivesikutega aga mu trenn lõppeb kell 8-9, ehk siis 10.30 sobiks üks banaan või mingid seemned siis?
ainuke õige asi mida hetkel teen on vist vesi trenni ajal..
üldiselt öeldakse, et pärast aeroobset oota süsivesikutega tund-poolteist, et nö põlemine saaks kehas toimuda.
pärast jõusaali on aga just hea kohe korralik kogus süsivesikuid ja valku sinna juurde võtta, et kehal oleks, millest lihast ehitada ja jõuvarusid taastada.
jama lugu, et sulle piimatooted ei maitse, need on väga mugav valguallikas…. ehk siis munavalged valguallikana tuleks kõne alla? rosinad-banaan süsiveskuks…
vrsm
Memberkeegi oskab öelda kuidas kookosrasv ja oliivi õli ‘extra virgin olive oil’ praadmise käigus muutub? Kusagilt on meelde jäänud, et praadimisel muutub rasv mitte just kõigeparemaks?!?minuteada on kookosrsv praadimiseks üks primaid valikid, samas kui extra virgin oliiviõli sobib pigem slatisse jne, kuumutamisel ta muutub rämpsuks
vrsm
Member1. meeleolu ja füüsiline olemine on praegu nii umbes 7. trenn tehtud, mingeid kohustusi ja kaebusi pole, nüüd puhkan.
2. magada võiks muidugi rohkem kuid samas ei tapa ka praegu unepuudus. lhased on pisut kanged, õlad valusad kuid ei midagi tõsist.
üldjoontes igati ok.
märts 22, 2011 at 7:26 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #294019vrsm
MemberOtt muidugi võib öelda, et ta söötis sellega oma kassi aga olgem ausad, miks Otil jõunäitajad kasvavad ja ta nii optimistlikult ringi keksib? Selge see, et kass sööb silku edasi ja Ott ISO-t.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> hahaha! ma ei tea miks, aga mulle tundub miskipärast kohutavalt naljakas kujutluspilt sellest, kuidas oti kass kuulekalt oma toidukausist valgupulbrit nosib…
vrsm
MemberNussas on pähkleid umbes täpselt 0,5%Niiet päris kõva pähklikreem tõesti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>100g:
1,6g valk
59,6 sv
36,3 rasv
Ja ohutu transrasva kogus pidi vist olema kuni 2g päevas. V noh, soovituslik maksimum.
tõesti, mille ??? pärast nad seda asja pähklikreemiks nimetavad? sest ka maitses pole minu arvates mingit pähklimaitset tunda, pähklitükke ammugi mitte… õigem nimetus oleks kakao-transrasvavõie. suhkruga.
vrsm
Memberhiljuti juhtusin vaatama nonde pähklikreemide koostist – meelde jäi ainult see, et nt nussas on 100g kohta 30 g rasva! päris hirmus kui oma päeva alustad sellise suhkru ja rasvapommiga.
kreem ise on minu arvates päris maitsev, vanasti sõin seda hulgi, praegu limpsan ainult keelt.
vrsm
MemberVeel paremini vesi + puuviljasuhkur ja kreatiin. Teaduslikult tõestatud parem imendumine.Piimaga millegi pärast kahtlustan et sealsed rasvad aeglustavad imendumist. Seega paremusjärjestus alustades parimast Vesi ( või malhl ) + puuvliljasuhkur (ntx Trauben Zucker ) –> veega —> piimaga.
kui ma ei eksi, siis trauben zucker ja puuviljasuhkur on kaks eri asja. viinamarjasuhkur ehk dekstroos on väga kiire imendumisega ja seda soovitatakse kreatiiniga võtta.
vrsm
MemberSelline küsimus siis : kuidas saab 40 g ära mõõta , palju see 40 g on üks teelusikas ?hmm. üks teelusikas on pigem 5 grammi…
nt 1 dl kaerahelbeid kaalub 40 grammi.
vrsm
MemberÜtlen ausalt- ei ole endaga rahul.Käisime täna perenaisega Aasia köögis söömas ja lisaks imemaitsvale riisiroale läksid veel kanafilee meekastmes ja krõbedad konnakoivad. Perenaisel kindlasti hea meel, et söömas käisime, aga sellist nõrkust ei tohi ma endale lubada. Sai täna päeval suurem kogus rasvapõletajaid ligi võetud. Mahla enam ei joo- lkui tahan juua, siis tavaline vesi või Fat Burner. Krt, ma olen enda peale tige! Kaal ilmselt 85 kg hetkel, aga peaks olema alla 83 juba.
Luban ennast parandada!
Pidage vastu!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jah, ma pole küll tippsportlane, kuid toitumiskava rangelt jälgides on need “ülesöömiskorrad(päevad)” ikka KURADI vastikud küll. ses mõttes et toitu on muidugi juba hea ja maitsev, aga see tunne, mis tekib, et oled nõrk olnud, ennast reetnud, lammutanud oma vaevaga kätte võideldud vormi mõttetuste söömisega – see tunne on tõõõõõõeliselt ebameeldiv.
eks ainuke asi, mis tekitab pisut parema tunde, on see, kui pärast ülesöömist endal rihm jälle korralikult pingule tõmmata ja endale trennis peksa anda.
igatahes edu ja vaiset jõudu.
vrsm
Memberok…
seega kui üks kapsel päevas, siis õhtusöögiga – aga muidu oleks soovitatav pigem kaks kapslit päevas võtta? need siis… hommikusöögi ja õhtusöögiga?
vrsm
Memberhommikul kohupiim, valgupulber, kuivatatud puuviljad, kohv, tee, kaerahelbed
õhtul munad, valgupulber, kohupiim, tee, keefir
vrsm
Membermul on olimpi omega3 kapslite kohta selline küsimus, et ostsin just ühe karbi, võtan ühe kapsli päevas aga selgusetu on – millal? mis hetek loleks küige õigem kapsel sisse võtta? on mingit valikut ka (et kas … või peale … ?)
-
AutorPostitused