vrsm
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vrsm
MemberTa sööb keskmiselt 3492 kcal päevas.ohh, mul hakkas kergem kohe. eile kui ma seda postitust lugesin, läks tuju ikka küll päris mõruks, sest kui mõelda, et mina (19-aastane, 72kg, 179cm, 7 trenni nädalas – seega kaugeltki mitte sportlane suure algustähega) söön päevas 3000 kalorit sisse ning peaaegu pidevalt on kõht tühi, siis karaski 2000 kcal tundus ikka täielik ulme.
vrsm
Memberjah, kindlasti peaks toitumisele rohkem rõhku sa panema, sest (väga üldistatud andmed on mul küll paraku su kohta) trenniga tundub kõik täitsa ok olema.
see, et kolm korda päevas süües kõht vahepeal tühjaks läheb, on täitsa loomulik, kui arvestada su treeningmahtu, vanust ning ka lihtsalt SUURUST.
söö pigem kindlatel kellaaegadel väiksemate koguste kaupa korraga vähem, kuid tihedamini.
kui lihtsalt süüa seda, mis energiat annab, siis ei pruugi see lõppkokkuvõttes väga tulemuslik olla – nt šokolaad annab mehiselt energiat, kui paraku ei tee vormile head, sama lugu on suhkruga ning muude ülirefineeritud toodetega.
muna, kodujuust, juust, kohupiim on hea valik, kuid peale trenni oleks muna asemel parem valik tõenäoliselt nt magus kohupiim ja banaan (rosinad vms), sest munakollases olev rasv aeglustab imendumist.
taisemat liha tasub ka sul kui korralikul jõuala harrastajal süüa, eelistada täisteratooteid (kaerahelbed nt) makaronidele, valgele riisile ja kartulile.
kindlasti antakse veel palju nõuandeid siin foorumis, pisut kannatust…
vrsm
MemberSõin seda Vägilase Super prod aastakest neli või viis (alates aastast 1998…) Näe elus veel!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…aga eks sealt see borrelioos tuligi, (kui selle sees igasugu lutikad püherdasid), kust mujalt – ja kõik need seljavalud.
(väike nali, no offense)
vrsm
Member“2. Nägin ühte paksu vanamutikest ja ühte suurt hunnikut pulbrit maas betoonpõrandal
3. Küsisin siis tädikese käest, et sooviksin osta ühe konkreetset proteiini 1-2 kg.
4. Tädi ütles, et ikka saab, võttis poti, pani hunniku kõrvale maha ja siis suure labidaga/kühvliga tõstis poti pulbrit täis.”
krt, see on ikka päris karm, kõlab peaaegu uskumatult. aga noh, kuumad üheksakümnendad, kui kõik oli võimalik…
päris naljakas ausalt öeldes mõelda, kui palju ja kuidas on tänaseks päevaks muutunud. ma mõtlen üldiselt toidulisandite-valkude osas, biolabi tooteid asjatundmatuna parem kommenteerima ei hakka.
vrsm
Member“Vähemalt ei pea enam munadega maadlema, “
vabandan oma lapsikust, kuid see lause paneb mind kohe vägisi muigama…
vrsm
Membertuttav lugu, ka minu kallal on virisetud et mida ma krt vahetunnis söön kogu aeg.
isiklikult ütleks, et kaks korda ühe koolipäeva jooksul kooli süüa ei ole jst palju ning teiseks – tõesti, mis see nende asi on? sama hästi võiks ma minna kellegiga mölisema, et krt, mida sa vahetunnis räägid oma sõpradega, või et ära vahi ennast peeglist, ära kuula muusikat, miks sa wc-s käid jne jne.
see on uskumatu, kui palju inimsed viitsivad oma nina teiste asjadesse toppida. seega – lase edasi oma rada, kui teiste tahtmise järgi teed, hakatakse sult üha enam nõudma.
vrsm
Memberõnnitlen ka mina, tühine askeldaja, ühte selle foorumi lõbusamat ning mõ’nusamate kirjutistega rassijat!
ja nagu nähe, päike õues õnnitleb ka. vähemasti tallinnas.
vrsm
MemberKui trenni minna sellise tundega, et sul mingi kohustus, aga kuidagi ei viitsi minna, siis parem mitte minna- vihjab närvisüsteemi ülekoormusele. Aga muidu ikka hea tunne, ei jõua ära oodata, et saaks kükile ja svungimisele ja rinnalevõtmisele raskusi juurde panna.damn, siis on mul juba aastaid eranditu närvisüsteemi ülekoormus.
vrsm
Membermõnus ja põhjalik lugemine. hea eeskuju neile, kes foorumisse pidevalt teemasid a la “olen 17 neiu, 167 pikk, kaalun 41 kilo, ilgelt tahaks pekki kaotada, kuidas seda teha, käin korra nädalas jooksmas, söön päevas u 1000 kcal” postitavad. vot NII tuleb teha, kuid tahad tõeeliselt heas vormis olla. pühendumus, kallikesed.
igatahes, nii mõnegi koha peal tuli intervjuus kirjeldatu-räägitu väääääga tuttav ette. jõudu ja jaksu!
aprill 12, 2011 at 1:03 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #297065vrsm
Member“Muidugi see kükiteema pikade seeriatega – siin paneb Rück meile kõigile…. on ta ju teinud 100 kiloga järjest 101 või 102 kükki, kui ma õigesti mäletan ja mingi bäiksema raskusega oli seal veel hullem number.”
ok, vot pärast selle lause lugemist pidin ma äärepealt tooli pealt maha kukkuma
vrsm
Member“Rimis müüakse riisi, kus on 500g (4x125g pakendid) ja hinnaks oli vist 40 EUR.”
uou!?! inflatsioon? vist peeti ikka silmas 40 senti… või?
vrsm
Memberkrt, ma ei saa jätta mainimata seda, kui ühesugused on kõik need toitumiskavad, mida siin viimasel ajal näeb.
pean silmas seda, et on on väga lihtne ära tunda, kelle toitumiskava on fitness.ee-st tellitud, sest need on 98% samasugused.
ärge saage valesti aru, need toiumiskavad on igati ok-d ja tervisliku eluviisi aluseks, kuid lihtsalt tekib küsimus, et kas igaüks, kes tellib siit toitumiskava, saab copy-paste´i…?
endal on kah üks selline… “koopia”…
vrsm
MemberHuvitav fakt: trennivabadel päevadel võib kreatiini nt rosinakohupiimaga ära segada. Annab mekki juurde kergelt ja krõmpsub mõnusasti hamba all. Proovige!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hehee, mul just oli trennijärgne toidukord täna juhtumisi selline – kreatiin kohupiimaga (no natuke oli seal ikka muud ka loomulikult).
vrsm
Member…ja teda on mustmiljon maitset ka, ehk seepärast pakub kauem “põnevust”.
aprill 10, 2011 at 10:03 e.l. in reply to: Reval-Cup 2011: tulemused, galerii, video, vastukajad #296660vrsm
MemberJa siis on mul pilte väikeselt koosviibimiselt peale võistlust – kahju et Janar ei saanud korraks istuma jääda, käisin ka riietusruumides otsimas, kuid sa olid selleks ajaks ära läinud.
kulturistide näod toitu nähes
see pilt on täiesti eepiline, võiks öelda, et kui “kirss tordil”…
aga no mis ma siin muhelen, mul endal oleks sellise tordi ees istudes samasugune nägu peas.
-
AutorPostitused