vrsm
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aprill 22, 2011 at 12:49 p.l. in reply to: Kiire küsitlus vastassoo kohta! Palun aidake! Aitähh köikidele vastajatele #298811
vrsm
Membertegin ära, hea lihtne ja kiire, loodan et miskit kasu sest ka on…
igatahes huvitun samuti tulemustest.
vrsm
MemberTäna – Suurel Reedel suur allahndlus:KÕIK TOOTED -30%
ääääähhhh, just see päev kui ma arvutisse pärast kella kolme jõuan, selgub, et spartas (mis on kuni 15 lahti) on kõik tooted -30. õnnitlen ennast.
aga noh, kasutan siis võimalust ja soovin vähemalt kõigile teistele häid lihavõtteid.
vrsm
MemberSibul ja küüslauk….mõlemad on tegijad.Sibulat soovitan ma pigem natuke aega sidrunimahlas marineerida. Sips soola ja chillipipart (rasvapõletus
)…ning võite kogu seda kraami, kas lisada mõnele teisele toidule või mugida niisama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>krt, jälle hea idee! siit finessi foorumist saan iga paari nädala tagant mõne hea toidualase nipi mida kasutada, väga viis.
polegi sibulat ammu süünud, isu tuli peale.
aprill 21, 2011 at 2:03 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #298669vrsm
MemberMa teen ka muidu nii, et kätega kangist kinni – seda hoidikut ei kasuta. Kalmuse sõnul aitavad isegi need mõned sentimeetrid lihase venitusele ja seega ka arengule kaasa.Mida rohkem käed koos on, seda rohkem venitab. Mugavus on muidugi teine asi…
aprill 21, 2011 at 11:13 e.l. in reply to: Erinevad kehatüübid, ektomorf / hardgainer, mesomorf, endomorf #298626vrsm
MemberSee sõltub suuresti sellest, mis on sinu kehatüüp.Kiirema ainevahetusega inimestel säilib sale joon (madal rasvaprotsent, lihase teravus) aga lihas ehitub jällegi raskemalt. Neil kellel on aeglasem ainevahetus ehitub lihas kiirelt aga on oht jälle paksuks minna (kaob lihase teravus).
Muidugi need on 2 äärmust, enamik inimesi on kusagil nende äärmuste vahel. Aga ma usun, et ikkagi kui sa kaldud pigem 1 poolele siis kipub säilima sul see sale joon ja terav lihas vaatamata sellele, mis harjutusi ja kuidas sa jõusaalis teed. Kui sa aga kaldud pigem teisele poolele siis on sul jälle suurem võimalus selliseks lihas-mäeks saada aga samas sellise terava lihase säilitamine nõuab sult väga-väga läbimõeldud toitumist ja ka sageli siis kipub sul lihtsasti tekkima see väike kiht rasva lihase peale.
Huvitavat lugemist:
tänud kalmer, huvitav lugemine.
andis endalegi mõtteainet – lihast juurde “tekitada” ma väga ei suuda (aeglaselt tuleb), kuid samas on tervaus kogu aeg päris hea. ehk siit edaspidiseks rohkem teadmisi, kuidas oma kehaga ümber käia ja kuidas treenida.
aprill 20, 2011 at 7:06 e.l. in reply to: Soovitusi kaalu langetamiseks; kas jooksmine on sobiv mulle? #298457vrsm
MemberPõikaks korra siin kõrvale ning küsiksin, et miks just peaks vältima musta leiba? Olen kogu aeg mõelnud, et see on hea… Aga eks siis peab nüüd hakkama teist leiba ostma.
vrsm
MemberViitsid ütle lühidalt, mis vahe on? Kumb kasulikum või effektiivsem?
vrsm
MemberOleneb tehnoloogiast, kui sisse on pandud kuumkuivatatud piimapulbrit siis selle kolesterool on oksüdeerunud. Ma ei tea kas maitsest on aru saada aga vist on.minu melest on suhkruta kondentspiimal ikka suht tuntav kõrvalmaitse, mis just otseselt meeldib pole. ning mu mäletamist mööda polnud ta koostis just ka suurem asi (valk-süskar-rasv vahekord).
tavaline kondentspiim maitseb mullegi juuuuubedalt, mingi eriline nõrkus lausa. vbl mu lemmikmaius (asi, mida jubedalt tahaks kogu aeg), on isetehtud jäätis, mis koosneb kondentspiimast, vahukoorest ning siis omal valikul lisandist: võiksin seda lõpmatuseni süüa. paraku, nagu arvata võite pole ta just tervisetoit: 100g lisandita jäätist sisaldab 4g valku, 24g süsivesikuid ja 24g rasvu, toiteväärtus umbes 330kcal.
tavakondentspiimal on see (sõltuvalt margist) 323kcal (v 6,8; s 56; r 8,0)
aprill 19, 2011 at 1:26 p.l. in reply to: Soovitusi kaalu langetamiseks; kas jooksmine on sobiv mulle? #298345vrsm
Memberleibade puhul väldi peenleibu ja musta leiba – kohe kindlasti. üldiselt tasuks eelistada täisterarukkijahust leiba, mis on hea aeglase süsivesiku allikas ning aeg-ajalt ka teraleiba, kus on tänu teradele nii mõndagi head. samas pane tähele, et selle võrra on ka nende kalorsus suurem.
siiski, väga leiba sisse ahmida pole mõtet. paar viilu päevas on täiesti piisav (ja alla mõne viilu ka loomulikult).
aprill 19, 2011 at 1:00 p.l. in reply to: Soovid teada oma täpset rasvaprotsenti – DEXA / DXA #298339vrsm
MemberMul hea meel, et lõpuks mõõdetud Said, käsiaparaat näitas ju vaid erroreid. Kuidas ise tulemustega rahul või mis tunde tekitasid?tulemus… eelkõige oli tore LÕPUKS teada saada. elus polnud varem sellist mõõtmist teinud. ning põnev oli vaadata ja lugeda kõiki neid ülitäpseid tulemusi.
protsent 8,2 oli tõesti madal tulemus, kuid midagi sellist võiski oodata. oli teada, et mu rasva% on alla keskmise ning just too mõõtmise periood oli mul eriti “kuiv”. pärast seda sai uuritud tükk aega, et mis minusuguse normaalne rasva% võiks olla ning jõutud järeldusele, et haiglaslikult madal ta mul siiski õnneks pole.
teist korda käisin end kaalumas-mõõtmas eurodieedi teenuste abil (seksuaalkliinikus). see leidis aset 1. aprill ning siis oli ravsaprotsent 10,6. kindlasti polnud ma siis nii kuiv enam, olin teadlikult oma toidukogust suurendanud, lisaks vbl siin ka aparaatide täpsusvahe.
praegu on plaanis minna uuesti mõõtma 29. aprillil, jälle eurodieeti, sest sealne variant on puhtlogistiliselt mugavam (kesklinnas), kiirem ja mis olulisim – odavam. 3,2 euri nimelt, hind langes hiljuti. olgu, ma ei saa nii mitmekesiseid ja vbl mitte nii täpseid andmeid, kuid mis ma nende megatäpsete andmetega niiväga teeksingi. http://edmond.eurodieet.eu/est/sections/8/2
igatahes kavatsen oma keha koostist edaspidi palju tähelepanelikumalt jägida.
aprill 18, 2011 at 3:05 p.l. in reply to: Toitumiskava, Toit, ajubiokeemia ja rasvapõletus-mõned küsimused #298179vrsm
Membertervist, elustaks ühe vana teema ja paluks härra atsoni nõu…
nimelt juhtusin alles täna lugema (legendaarset) artiklit aju biokeemia ja toitumise osas. igati huvitav lugemine oli ning kuna mind vaevab koledasti just nimelt pidev väsimus ja unisus, mis on väga suure tõenäosusega tingitud süsivesikute ainevahetusest, siis mõtlesin, et ehk oleks sobilik proovida kõnealuses artiklis mainitud toitumisviisi – hommikul rasv, õhtul süsivesik (praegu olen täpselt vastupidi teinud).
küsimus tekkis aga sellest, et minu trenniaeg on mõnevõrra erinev tavapärasest. nimelt teen alati trenni hommikul vara, trenn algab 6.00-7.00 ning lõppeb 7.00-9.00 (sõltub, kas lähen jõusaali, jooksma, ujuma või sõtkun velotrenažööril). teada on, et rasvad aeglustavad imendumist ning üldist ainevahetust, lisaks tuleb trenni eel ja järgselt üldiselt mõnevõrra teistmoodi totiuda, kui trennivabal ajal.
seega, kogu pika eelnenud loba kokkuvõtteks: kui teen trenni kohe hommikul pärast ärkamist, siis kas ja milliseid muudatusi tuleks artiklis väljatoodud toitumisviisi teha? ning kas muudatused ning nende iseloom sõltub ka treeningu iseloomust (st sllest, kas lähen ujuma või jõusaali)?
samas oleks ka huvitav teada, kuidas toitumisviisi rakendada täpsemalt – enne jooksmist nt ma ei söö kunagi (segab trenni), pärast jooksu söön umbes tunni möödudes, kas see toidukord tuleks siis kah teha võrdlemisi rasvane (aeglustav), ehkki jooksust kui aeroobsest trennist on ainevahetus iseenesest aktiviseerunud tublisti? ning hommikul enne jõusaali minemist (sel juhul söön alati) tuleks teha rasvane toidukord? kuidas aga esimene toidukord pärast jõutrenni (hommikul u kl 11?).
loodan, et leiate aega mu küsimustele vastata ning tänan pika jutu läbilugemise eest.
kui on lisaküsimusi, vastan meeleldi (täpsustan)
suured tänud juba ette!
vrsm
MemberKuigi minu rasvapõletuskava hetkel patupäevi ette ei näe, siis sellegipoolest maiustasin jäätise ja muu heaga eelmine nädal. Tulemused on see, et kaal kukkus veelgi enam. Seega teinekord ei tasu hakata paari ampsu magusa pärast paanitsema – kui toitumine on korras, siis ei juhtu midagi halba, ning lausa vastupidi võib ainevahetus veelgi rohkem käima minna.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sarnast asja tähendas keegi teine siin foorumis mõnda aega tagasi ka – oli vist rückenbreg see, kes ühel päeval pistis snickersi tavapärase toidu asemel kinni ning järgmiseks päevaks oli kaal langenud ning ainevahetus isegi paranenud.
kahju, et selline skeem pikaajalisemas perspektiivis ei toimi…
aprill 18, 2011 at 1:03 p.l. in reply to: Soodsad tervisetooted, superfoodid ja kust saab soodsat quinoad #298167vrsm
Membergoji marju olen minagi üliodavalt näinud müügil viimasel ajal, krooniaja lõpus oli kukil suvalises selveris vms 200g pakk (take one sari) 23.50…
kookosrasva olen näinud müügil nt kaubamaja 1. korrusel (raamatupoe lähistel) ökopoes. lisaks on seal veel müügil igasugu lahedad pähklikreemid (maapähkli, sarapuupähkli, india pähkli), mille nägemisest kohe suu vett jooksma hakkab. väidetavalt puhtad tooted, mahekaubandus ja -põllundus, pähklivõi koostis nt oli 100% puhas pähkel.
vrsm
Memberei tee nalja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
no tont seda teab kaua see kala selles nö.”omas mahlas” seisnud on, selle vee ära valamine ei muuda oluliselt seda, et sinna sisse jääb ikka seda seisnud vedelikku, tavaliselt lasen kerge sõelapeal kraaniall veega üle, on palju puhtam maitse…
Valge tuunikala on veel parem. Kallim ka muidugi.
peab proovima kah, kipub tõesti tuunikalal aeg-ajalt selline kahtlane metalne maitse küljes olema. ise ostan tuunikala alati vees, mitte õlis, see õli on mulle kuidagi vastumeelne.
valge tuunikala?! elus esimest korda kuulen taolisest nähtusest…
vrsm
Memberka “ametlik” press märkas toimunut:
AutorPostitused