vrsm
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vrsm
Memberei no see kaalulanguse tempo on väga ok, sellest rohkem hakkaks juba vaikselt kahtlane tunduma (tervislikkuse seisukohalt). kaalulangus peabki aeglaselt ja rahulikult sujuma, olema pikaajaline.
sinu toitumisest, nii lühidalt kui sa sellest rääkisid – pea silmas, et puuviljadest ja jogurtist saad sa päris korraliku portsu suhkruid. neid annaks ehk vältida või pisut piirata. muidu TUNDUB ok, ehkki kuidagi ühekülgne, samuti ei näe ma eriti heade rasvade allikaid – mis muideks aitavad rasvapõletusele kaasa.
patupäeavd on ka igaki normaalne, see aitab kohati üldisele seedetegevusele ja seega ka kaalulangusele pikemas perspektiivis kaasa.
aga üks asi on minu jaoks ikkagi täiesti mindblowing…. ok, ma saan aru, et see on tõeiesti võimalik, aga kuidas on nii, et sa elad ära 1300 kcal-ist ning mina söön päevas endale sisse 3000 kcal? kusjuures meie kaaluvahe on paar kg ning me mõlemad kaotame seejuures kaalu?
vrsm
Member“kui mind veel pisut mustata tunnen end juba nagu marek kalmus”
vrsm
Membertavapärane jõusaalikülastusega päev:
6.20 valgu-rasva hommikusöök
9.20 valgu-süsivesiku trennijärgne šeik
11.00 valgu-süsivesiku lõunasöök
14.15 valgu-rasva päevane eine
16.30 valgu-rasva päevane eine
18.30 valgu-süsivesiku õhtusöök
just nii söön selle tõttu, et tihti ja väikseid koguseid süües pidi keha suutma energiat kõige optimaalsemalt jaotada. seega kuulan targemate nõuannet.
vrsm
MemberMinu meelest oli seda ka Viru keskuse ökopoes.Ei ole ise stevia tarbija.
ostsin huvi pärast eelmisel nädalal. ning just viru keskuse ökopoest. seal on kolmel eri kujul seda saada: tabletid, pulber ja lehed. ostsin tabletid ning võin öelda, et teeb magusaks küll. ehkki on kallis.
vrsm
Memberpole kindel, kuid ehk tasuks stockmanni kiigata?
vrsm
Member“võistlus algas läti bikiinimodellide omavahelise mõõduvõtuga.”
oo ei, see lollus on sinna ka jõudnud. miks krt on missivõistlus kulturismi külge poogitud!?!
vrsm
Memberuau! nostalgia piltidelt jääb küll mulje nagu oleks nisu uno ja zorro otsustanud õlle valgušeigi ja pimeda korteri vihase jõusaali vastu vahetada! väga kämp värk.
karikatuuride seisukohalt, – mõned kirtsutavad nina, mõned ei osa midagi öelda, mina ütlen: lase edasi! täitsa vahvad pildid, ootan!
vrsm
MemberJah, istud dopingu kasutamise eest vangis ja kongikaaslased räägivad oma loo: Esimene pätt: “Mina panin hooldekodu põlema ja lasksin Tallinna linavalitsuse koos linnapeaga õhku!”, teine pätt: “Mina röövisin 7 panka ning murdsin lätlastel 29 luud-konti!”. Siis vastab spordimees: ” Mina sõin kalkunifileed!”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…ja kaks esimest pätti värisevad, sest spordimees on julmem bõkk, suur ja lihases!
vrsm
Memberolen enda kogemusest väga nõus väitega, et vaheesmärgid peavad olema. endal tekib ka selline tühi tunne et
miks ma niiväga oma toitumist jälgin
miks ma nii palju trennis pingutan
miks ma ei võiks niisama tuttavatega ringiaeleda ja lõbutseda
kui ei pane paika kindlat eesmärki või ideed, milleni mingiks hetkeks jõuda, mida oodata. motivatsioonis on küsimus.
vrsm
Memberoi pliin, see toode on küll väga huvitava olemisega – koosneb sisuliselt ainult valgust (ja e-ainetest, aga pohh) ning sellel on maitse… kõlab nagu valgupulber!
peab proovima, tänud soovituse eest.
vrsm
Memberai krt, vat see artikkel mulle meeldis! ometi mingit asjalikku ja lobedat lugemist, tänud lingi eest.
vrsm
Membersaan aru , aga kas on siis kasu ka ?nt peale trenni juua , või siis kasulikum see tavaline
proteiini shake .
pigem ikka valgušeik
vrsm
Membernende beebitoitude toiteväärtus on kuskil 100 kcal 100g kohta. süsivesik enamasti, valku vähe.
aga paljud neist on maitsvad küll, peab tunnistama. endal on väikevend 1,4 a vanune ning aeg-ajalt olen maitsnud mõnda tema lurri. mõned on tuimad lödid aga mõned sellised, et mõtled, et seda sööks ise küll hea meelega magustoiduks.
vrsm
Memberkrt, ma’i saa ikka: kirbu blogi on fitness.ee-s raudselt kõige parem!
kirp ftw!
vrsm
MemberKäisin ka korjamas. Lõunaks läks nagu korraks vesiseks olemine…kuid siis üks soolane võileib… ja peale seda oli maasikaisu jälle tagasi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kui ma endale midagi luban…siis ma luban. Kui ma olen piisavalt motiveeritud mingit asja mitte sööma, siis ma ei söö.
ei ole ainult naiste teema. või siis olen ma enda teadmata naine, sest ka mina pean endaga tihti lahingut,kas süüa või mitte. ses mõttes et oma vajaliku toidu söön ära aga siis mõteln et porri see 3000kcal, ma tahan veel!
-
AutorPostitused