vrsm
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vrsm
MemberMul sihuke küsimus, et:mulle meeldib jooksmine, tahaks treenida vastupidavust või niisama jooksmas käia.
Samas kasvatan ma jõusaalis ka massi ja olen ektomorf.
Sellepärast ei käigi väga jooksmas, sest siis ei näe nagu väga sellel suurel söömisel ja jõusaalis käigul mõtet.
On kuidagi võimalik niimoodi joosta, et rasva ei kuluta vms?
vrsm
Memberhuviga ootan järgmist peatükki toitumisharjumustest. keep it up!
vrsm
MemberVaatame uuel nädalal, mida teha annab. Sellest peab tulema korralik motivatsioonipilt noortele kulturistidele
vrsm
MemberMinul on küll hea päev. Nädalavahetus tulemas, sain esmased load vahetatud, trenn tehtud ning varsti ülimaitsvat sea välisfileed sööma.sea välisfilee kõlab küll hästi. peaks ise ka peagi oma lõunaeine ära tegema.
13. ja reede on mul vist alati olnud täiesti tavaline päev, pigem isegi tavalisest parem. täna nt on sõbra sünnipäev, hommikune trenn tehtud, nädalake tagasi sissepugenud haigus hakkab viimaks nõrkemise märke ilmutama… siiani küll kõik väga ok.
vrsm
Memberhuviga ootan teiste eksperimenteerijate kommentaare…
aga asjast – märkasin viimane kord robocopis käies, et DY tootesari oli kogu täiega riiulitelt ära kadunud. mis selle põhjuseks on ning kas teistest fitshopidest seda veel saab? kas on lähiajal uut laadungit oodata…?
mai 12, 2011 at 9:16 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #301973vrsm
Memberlugesin seda intervjuud… ehkki ott räägib seal täiesti süütutest asjadest – no kammoon, ka “tavainimesed” võtavad liigeserohte, d-vitamiini jne – on artikli toon või üldine kõla küll selline, nagu oleks tegu miski jubeda patuga.
nt oli mingi lause a la “enamasti võtab ott kiivikas tablette õhtuti”.
ei tea, vbl mulle ainult tundub…
vrsm
Membersee kohupiima-valguvärk on jah jube mõnus, nagu mingi poemagustoit kohe…
olen erinevate heradega katsetanud ning olles kõik ära proovinud, võin öelda, et šokolaadi, karamaelli ja vanilli omad on mulle enim meeldinud. šokolaadi tooks kohe eraldi välja, sest sel on ka suht tugev maitse ning pmst ei suuda ma poesokolaadikohupiimal ja herakohupiimal vahet teha.
vrsm
MemberIkka väga oluline on, mida teised arvavad ja just selliseks nagu teised tahavad, peabki saama/sedasi elama.Ja mina tahan, et kõik mehed oleksid sellised:
(joonistatud mees
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)Ja nüüd massaaži

Homme olen Sparta FitShopis tööl ja enne seda jõuab Nõmme luidete vahel ühe rattatiiru teha, seega loodetavasti ilus hommik homme
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja turule maasikale ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vihje: eelmisel nädalal oli balta turul saada punaseid, võrdlemisi magusaid, suuri ja täitsa maasika maitsega maasikaid 1,5 euri per kilo. võit!
vrsm
Memberkirp, tunnista üles et see video sai siia lisatud ainult selleks, et inimestele snickersiisu peale ajada!?
muide, kui see saladus pole, siis mis su hemoglobiiniks mõõdeti? sellepärast küsin, et viimane kord kui tahtsin verd anda, tuli välja, et mu hemoglobiin liiga madal – esimest korda siuke pull. nüüd söön usinalt maksa ja ootan esmaspäeva – katse nr 2.
ning jess – vähemalt üks ala on, kus ma herr kulturist kirpu edestada suudaksin – 3000m jooks. lähen nüüd olen oma nurgas enda üle uhke.
vrsm
MemberEhk seletad lahti, mis seal nii rumalat oli?2x Hera 80 = 40 EUR ja 1,84kg toodet
1x HydroISO = 59 EUR ja 1,8kg toodet
…asi vist põhiliselt selles, et sisu on pisut erinev. 1,8 kg hydroisot (banaani) sisaldab 1620g valku, 18g süskareid ja 18g rasva.
1,84kg herat sisaldab (võtame nt šokolaadi-banaani) 1380g valku, 117,76g sv ja 150,88g (!) rasva. kui ma nüüd ikka kõik õigesti arvutasin. lisaks on hydroiso puhul tegu isolaadiga.
ei ütle, et üks teisest või teine esimeset parem on, lihtsalt ütlen, et SISU on neil pakenditel üpris erinev.
vrsm
MemberKindasti on mu toitumine tõsiselt paigast ära, seda jub sel põhjusel, et mulle ei maitse paljud toidud.Näileiba pidasin silmas pigem lisandina tomati, kurgi, kanasingi ja kohvitassi juurde.
Täna siis olen söönud
Hommik – 200g jogurtit, banaan
Oode – pirn
Lõuna – tass kohvi, 2 näileiba, 200g tomateid, 100g kodujuustu
Õhtu – Köögivilja hautis (viimane söök on kell 18)
praeguse toidukava probleem on sul see, et hommikusöögist saad sa süsivesikuid, ootest süsivesikuid, lõunast süsivesikuid ja natuke valku ja õhtusöögist süsivesikuid.
mina soovitaksin süsivesikutega kõvasti tagasi tõmmata, valku ja rasva juurde kruttida. eriti valku.
vrsm
MemberPuuvilju ja jogurtit sööngi peamiselt hommikul või vahel harva peale trenni. Suhkru üle arvestust ei pea, küll aga vaatan kaloreid..Aga mida Sa sööd? Mina ei saaks rohkem süüa, tunneksin end väga kehvasti ja suuuuure pallina.
häid baktereid saad kõhtu nt dr helluse keefirist või atsidofiilhapupiimast. palju parem variant kui jogurt.
siiski soovitan piimatoodete puhul meeles pidada et kõige rohkem saame neist süsivesikuid ning enamasti on need süsivesikud seal laktoosist ehk piimaSUHKRUST.
mida ise kõige rohkem söön?
kohupiim (erinevad rasvasisaldused)
aeg-ajalt keefir
valgupulbrid
tomat
sibul
õun
korralik rukkileib, enamasti kodusvalmistatud (nb! 95% poeleibadest on kasutu solk)
odra-, kaera-, rukkihelbed (täistera)
heeringas
tuunikala
harva lõhe
veisemaks
kanafilee
erinevad sojatooted
munad
kodujuust
jne.
vrsm
MemberMa ei saa aru, miks Postimees seda kajastama pidi?asi läheb küll vähe offtopiculks, aga ei saa kuidagi ütlemata jätta:
olen oma kolm aastat iga päev lugenud uudiseid postimees.ee-st ning pean suure kurvastusega tunnistama et mida aeg edasi, seda kollasemaks see leht muutub. õudne. kuskil maailmas läheb sõda lahti aga näed, nemad kirjutavad kadri bussovist, baari-paavost, vaido neigausist ja eda pauksonist. %&//&%!!!!!
ühtegi teist head uudisteportaali ma ka leidnud pole seega loen postimees-ee-d edasi ja porisem omaette. nagu õige eestlane kunagi!
vrsm
Memberpäris omapärane harjumus tõesti, pole miskit öelda.
ega ta kõige hullem pole aga tervisetoiduga kah tegu pole. kaloreid annab toores pasta vast mingi 330 kcal keskmiselt 100g kohta, sõltub muidugi margist.
ja kui ikka nii väga meeldib, siis osta vähemalt täisterapastat, see vähe tervislikum.
vrsm
Memberhmm. mis se monokreatiin siis nii halba teeb…?
ei vaidle vastu, lihtsalt huvi tõttu uurin, ehk saab miskit uut tarka teada.
AutorPostitused