Skip to main content

vormtagasi

Forum Replies Created

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Mõõdulusikas, milliliitrid, grammid #170026
    vormtagasi
    Member

Üks teelusikas on üldiselt 5g.

Ja shakeri järgi sa ei võtagi neid valke ja süsikaid vaid mõõdulusika järgi.

no kurat, mul pole mõõdulusikat..

kui ma tahan lihtsalt valada “jahu” endale shakerisse.. siis kui palju erinevatel rohkemkasutatavatel valkudel see milliliitrikogus olla võiks?

mitu grammi võrdub mitu milliliitrit?

kas iga kord on asi sama?

in reply to: Põhjamaade meistrivõistlused Islandil Reykjavikis #169101
    vormtagasi
    Member

“Ott Kiivikas lõpetas oma kevadhooaja Leedus “Olimp Classic Lithuania” võistlusega. Tulemuseks 9.koht 11 võistleja seas.

Hispaanias Playa De Aro Euroopa meistrivõistlused kulturismis – 11.koht”

Kevad ei lõpenud väga hästi.

Kuidas tunned ennast praegu? Mis kohta ennustad? Kas ennustamine oleks üldse õige tegevus? Palju tead oma grupi vastaste praegust seisu? Mis on reaalne tulemus?

Jõudu ja edu nii Sulle kui Vähile,

T

in reply to: 3 päeva kava ise jagatult #145223
    vormtagasi
    Member

seda ei karda, et kui ntx rinnapäeval teed biitsepsit, siis järgmine kord kui selga teed takistab biits. selja tegemist?

ei, sest rinnapäeval ma ei taha triitsa teha.. rinna harjutused väsitavad ka triitsepsit ja siis ei saa seda täiega teha.. seepärast ongi rinnapäeval biitseps ja minu enda enesetunne ütleb, et sobib selline süsteem. hetkel teen veel kolm korda nädalas, nii et E, K, R – ära ei väsita.

reedel saab jälle üle pika pika aja 2 kuud trenni täis ja tõstan vist koormust 4 päevale nädalas

in reply to: 3 päeva kava ise jagatult #145219
    vormtagasi
    Member

Rinnalihastel ma asendaks selle trenazööril surumise miski muu harjutusega. See liiga lähedane harjutus lamades surumisele. Sinna sobib näiteks kitsa haardega surumine või mõlemat pidi kaldpinnalsurumine kui rõhk võimsuse arendamisel. Kui välimust tahad saada, siis asenda see pulloveri, crossoveri või rööbastel surumisega.

Seljale võiks teha vähemalt ühe turjalihaseid haarava harjutuse veel. Muidu jääb väheks rinnalihaste treeningu tasakaalustamiseks. Kangiga kummargil vastu kõhtu tõmbed või istudes ploki vastu kõhtu tõmbed on enamuse lemmikud.

Triitsepsi väliskülg saab vähe vatti.

Jalgadel võiks olla vähemalt 1 vabade raskustega tehtav harjutus sees (ntx kükk). Vaikselt võiks ka lisada kavasse jalgade harjutusi, mis sunnivad ülakeha stabiliseerivaid lihaseid arenema. Kang rinnal kükk, kang sirgetel kätel kükk/käärkükk vms.

Jah, seda rinnalihaste trena ma teen nagu lõpetuseks, et viimane välja pigistada ja “täis pumbata” olemine.

Käin Pirital trennis, seal pole head plokki, kus istude vastu kõhtu tõmbeid teha. plokk kuni 50 kg ainult, alati peab sinna juurde panema ja susima.

Kui teha ülevalt kitsas tõmme plokiga alla? enamvähem nagu see ülevalt kitsas alla tõmme

mida triitsale juurde panna?

võtsin ilusti kangiga küki juurde

in reply to: NUTRI+ muscle growth pro gainer #141829
    vormtagasi
    Member

Kas on ka mõni asjalik kommentaar nende kasutajate poolt, kes on seda kasutanud ning mida arvatakse?

in reply to: 3 päeva kava ise jagatult #139176
    vormtagasi
    Member

kas peaks bicepsi ja tricepsi ära vahetama või sobib nii, nagu olen kirja pannud?

in reply to: Soodsalt Fat Burnerit #73364
    vormtagasi
    Member

no praegu on igal juhul säästumarketis lemoni oma 7.90 + 0.50 ehk 8.40 pudel

kiirustage, unetud, kiirustage!

in reply to: Soodsalt Fat Burnerit #72134
    vormtagasi
    Member

no säästumarketis käis mingi laine üle siin vahepeal, et oli kas isegi 10-12 eek tk..

aga siis nägi seda kui kuuvarjutust… ostsin ploki, loll, oleks pidanud rohkem võtma..

järgmisel päeval pood tühi juba..

aga äkki polnudki nii palju laost toodud..

in reply to: Tahaks 20 kilo alla saada ja suveks enamvähem vorm #66309
    vormtagasi
    Member

mis tähendab see

60-70% oma pulsimaksimumist

kuidas ma oma maksimumi mõõdan ning kuidas treeningu ajal seda seal 70 kandis hoian või treeningu ajal seda mõõdan?

t

in reply to: Tahaks 20 kilo alla saada ja suveks enamvähem vorm #66296
    vormtagasi
    Member

seda veel, et pikkust on 185 ja kaal praegu 100.-

muidugi armastan vürtsiseid toite ja väike õlu sinna juurde.

talvel kus sa ikka jooksed, libe ja kopsud jääs…

trenni ajal norm kaal oli 82…

nii et soovitate toitumine üle vaadata ja alugses aeroobset teha?

t

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)