Skip to main content

vormel

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 89 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Lai haare #65187
    vormel
    Member

Ma olen kuulnud, et klassikalise tõstmisega tegelejad ja rammumehed teevad harva laia haardega surumist, sest see pidavat õlad kinni panema ja see takistab palgi surumist ja rinnalt tõukamist.

in reply to: head uut aastat #64991
    vormel
    Member

Ärge jah kuuski rotti laske.Minu kodu lähedal juba esimesed vargad vahele jäänud.Nõme ju selliseid jõule pidada kui kuusk varastatud on.

in reply to: rinnalt surumine #64610
    vormel
    Member

Kava peab olema korrektne.Ületreeningut ei tohi olla ja muidugi ei tohiks olla ka liiga vähe trenni.

in reply to: sinu pikkus ja kaal, vanus? #64296
    vormel
    Member

178cm, 80kg, 17 aastane

in reply to: Mis vahe on munadel? #64191
    vormel
    Member

Ühed munad on kotti langenud.Mõned veel ei ole.Sellise küsimuse puhul käib tõenäoliselt see teine variant.

in reply to: Marek Kalmus täna kell 18.15 ETV Spordifookuses. #63524
    vormel
    Member

Ainsad lihased mis, ekraanil olid, olid Värniku omad.Kalmuse omadest polnud haisugi.

in reply to: kuidas võtta proteiini õigesti #63485
    vormel
    Member

Paar kuud peale jõusaalis käima hakkamist oleks õige aeg proteiini võtma hakata.Sobiv vanus võiks olla umbes 16-17 aastat.

in reply to: kuidas võtta proteiini õigesti #63430
    vormel
    Member

Valgu võtmine enne trenni pidi olema kõige kasulikum, sest siis toimub trenni ajal pidev imendumine.Peale trenni tuleks jälle võtta, aga siis juba kindlasti koos süsivesikutega.Lugesin kusagilt, et umbes 2 tundi peale trenni on mõtekas tavatoitu süüa.

in reply to: Munake või kühmuke lihasel ? #63106
    vormel
    Member

Mul on mitu tuttavat, kellel on samasugused kühmud.Neile ütles arst, et tegu on mingite kehamahlade kogunemisega ühte kohta.See pole halb ega ka hea.Niiet suhteliselt mõttetud.Aga alati tasub kontrollida ja peabki kontrollima.Kindlasti käi arsti juurest läbi.

in reply to: Ei j6ua #61634
    vormel
    Member

Peale rohket alkoholitarbimist on see normaalne.

in reply to: Ei j6ua #61553
    vormel
    Member

Lihas ei kasva kui valku ei saa.Kõige tähtsam söögikord on hommikusöök.Öösel pole keha valku saanud ja hommikul on valgud hädavajalikud.

Lihtsalt pead jõudma hommikuti süüa, sest muidu ei hakka sa kunagi kasvama.

in reply to: Kas tarbida lisandeid või mitte ? #61464
    vormel
    Member

Rasvast lahtisaamiseks pole küll lisavalke vaja võtta.

Paljud kiidavad Fat Burnerit, mis pidi hästi rasva põletama.

Kui kohupiima sööd, siis ikka lahjat, kus rasva vähe.

in reply to: Kas kulturism toob kaasa ülekaalu ? #61333
    vormel
    Member

Theisland vastas õigesti, et suhteliselt savi see kaalu ja pikkuse suhe, kui endal õllekat pole ja selle asemel sixpack ja üleüldse lihased “ripuvad”.

in reply to: KÜSIMUS. #61328
    vormel
    Member

Selle kalkulaatoriga on ju nii, et ta ei arvesta inimese kehaehitust.Nii et lühikesed ja jässakad vennad(lihastes) ei saa sealt küll mingit adekvaatset vastust.

in reply to: Mariuz Pudganowski jõusaali video !! #41858
    vormel
    Member

Miks ta jõutõmbe lõpus kangi niimoodi loksutas?Olen ennemgi tähele pannud, et nii tehakse.

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 89 total)