vormel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vormel
MemberJoker paneb täiega.
vormel
MemberMinu silmis on kulturismi maine langenud just noorte seas.Paljud noored algajad hakkavad oma väheste lihastega kekutama ja nendest igale poole pilte üles toppima.Minu arust ei ole see küll eriti lahe, et sellest kohe igalpool kuulutatakse.
Loomulikult, tore, et trenni teed, aga ära hakka seda igale ühele nina alla toppima.
vormel
MemberMinu arvates on mõlemad täiesti õiged.
vormel
Member22 aastase kohta kuidagi lühike ja kerge.
vormel
MemberKui vana see su sõber on?
vormel
MemberMa arvan, et peaaegu kellegi elu ei tohiks raha eest ohverdada.Mõned siiski on sellised.Näiteks roolijoodikud, kelle sõidud on süütu inimese surmaga lõppenud.
vormel
MemberKitarr ja üldse muusika.
vormel
MemberTo OldMan: Mida ütled sa kükkiskõnni kohta?Mu kehalise kasvatuse õpetaja on täiesti veendunud, et see on üks paremaid harjutusi põlvede tugevdamiseks.Ta laseb meil neid igatpidi teha.Külg ees ja tagurpidi.Ei tea enam keda uskuda.Põlvi tahaks tugevamaks saada küll, aga tuleb välja, et ei oska.
vormel
MemberÜlikõva!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vormel
MemberMu kehalise õpetaja ütleb, et kükkiskõnd teeb põlved tugevaks.
vormel
MemberMul on endal enam-vähem samasugune asi olnud.Ainult mul hakkab õlg alati vihmase ilmaga valutama.Valu on mõnikord päris suur ja kui arstiga rääkima läksin, siis ütles ta, et glükosamiin võib aidata.Ja tõesti aitab paremini kui igasugused geelid.
Olen kasutanud põlvede puhul ka Artrostopi ja sellegi kohta ei saa halba öelda.
vormel
MemberVanus on 17.Kaal on 80 kg ja tõmban 27 korda puhtalt ilma nõksuta.Peopesad sissepoole.Alguses ei uskunud, et nii palju tõmban, sest paar aastat tagasi jõudsin ainult 4 korda.
vormel
MemberKuradi hea küsimus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga mingi Bioloogia õpikus on kirjas et Treenimisel lihased suurenevad.See on tingitud lihasrakkude mõõtmete suurenemisest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hästi paned!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vormel
MemberTõenäoliselt nii noorelt polegi tarvis veel jõusaalis käia.Tegele lihtsalt võimalikult erinevate spordialadega, jõusaal jäta natuke kaugemasse tulevikku.
Paari aasta pärast on õige aeg kulturismiga alustada.Küll siis endale tulevikku teed.Mina vähemalt arvan nii.
vormel
MemberSuhteliselt tavaline.Kõht on siiski päris hea.Aga sa ju nii noor ka alles, nii et lase edasi!
-
AutorPostitused