Skip to main content

vormel

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 89 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Sõjaväeline treening #207812
    vormel
    Member

Sõjaväe eesmärk polegi ju poisist meest teha, vaid olla valmis võimalikuks sõjaks ja selleks pidevalt ettevalmistusi teha ja harjutada. Sellepärast ma polegi kunagi aru saanud vaidlustest, kas sõjavägi siis ikkagi teeb poisist mehe või mitte.

Noh ja siis see, et milleks on vaja õppida toime tulla ainult meestest koosnevas mikroühiskonnas, milleks suur lihasmass, milleks maratonijooksja vastupidavus – sama hästi võiks ju küsida, miks me üldse üritame oma eludega toime tulla, nagunii sureme ju kunagi kõik. Ma arvan, et kui meile on antud selline asi nagu elu, siis igaüks peaks leidma endale midagi, mis talle meeldib ja millega ta tegeleda tahab – kes hakkab sõjaväelaseks, kes sportlaseks, kes muusikuks jne. Ehk siis – kui midagi pakutakse, tuleb vastu võtta.

in reply to: Jogurt peale trenni #206443
    vormel
    Member

Pett on ka täitsa hea jook peale trenni, 1 pakk petti ja banaani ka ja ongi vaese mehe proteiinisheik olemas.

in reply to: Parim pohmakajook #205179
    vormel
    Member

Mõnikord olen pohmelliga vaikselt 2 õlut joonud, et õrnalt sakkima hakkaks, siis olen tasapisi end liigutama hakanud ja umbes tunni pärast on kõik korras olnud. Siis sõbrad räägivad, et FatBurner aitab, olen korra ka ise proovinud, võib-olla aitaski, aga mitte eriti. Aga jah, targem on üldse mitte lasta pohmakal tekkida, siis pole hommikul muret.

in reply to: Jõusaali tolad… #203451
    vormel
    Member

Kui mingi tola otseselt su treeningut häirib, siis ei saa kuidagi temast mitte välja teha, ole nii keskendunud kui tahes.

in reply to: Jõusaali tolad… #203410
    vormel
    Member

Ajateenistuses olles jõusaalis trenni tehes tulid sibulapoisid ka enda arvates trenni tegema, üks pani oma telefonist mingi möla mängima, umbes viiekesi nad seal olid, tund aega ropendasid ja mölisesid, lõpuks surusid paar korda rinnalt ja läksid minema.

Alles hiljuti Tallinna ülikooli jõusaalis tegin jõutõmmet kui üks tüüp jalutas saali sisse ja otsejoones minu juurde ja küsis, kas ma olen lõpetanud. Vastasin, et ei veel. 5 minuti pärast tuli uuesti mu juurde sama küsima, ütlesin jälle, et veel mitte. Kui lõpetasin ja plokki tõmbama läksin, asus tegelane jõutõmmet tegema, umbes 2-3 kordust tegi ja tuli minu juurde, et kas ma hakkan lõpetama. Ütlesin, et ei hakka midagi lõpetama. Kui ükskord plokitõmbed lõpetasin ja biitsepsit tegema hakkasin W-kangiga, tuli see sama tüüp JÄLLE mu juurde oma küsimusega, närv viskas üle ja ütlesin vihaselt, et T**A, HAIGE OLED VÕI? Õnneks ta solvus ja läks minema.

in reply to: Ei tahaks halvasti oelda, aga wtf!!! #202228
    vormel
    Member

Kuna ta sündis ilma käte-jalgadeta, siis ta ei pruugi üldse mitte kehv maadleja olla, kuna ta ei tea, mida tähendab käte-jalgadega maadlemine ja on oma köntidega elamise ja maadlemise piisavalt hästi ära õppinud. Kõva sõna igatahes.

in reply to: Ylikooli poisid #92997
    vormel
    Member

Tallinna Ülikool. Õpin esimesel kursusel pedagoogikat.

in reply to: rammumehed #82070
    vormel
    Member

http://www.brutestrength.com sealt foorumist leiab ka palju algajate videosid, millest üht-teist vajalikku teada saab.

in reply to: rammumehed #82041
    vormel
    Member

Mul on olemas Magnus Samuelssonist video, kus ta räägib endast, toitumisest, trennist, võistlustest.Kõik vajalik on selles videos olemas.Videol on pikkust umbes 40 min.Tõmbasin selle Emulest.

in reply to: Oti kukutajad osa2 #80778
    vormel
    Member

Need “mehed” küll heterod olla ei saa.

in reply to: Paljudel teist on kodus hantlid? #79973
    vormel
    Member

Mul on kaks 5-kilost kaks 8-kilost.

Vahel, kui jõusaali miskipärast minna ei saa, siis on hea kodus nendegagi harjutada.

in reply to: farmes walk #79871
    vormel
    Member

Minul on peale nimetatud harjutuse tegemist trapets ja randmed suhteliselt kurnatud.

in reply to: Sumomaadlus #77614
    vormel
    Member

Kuidas üldse sumomaadlejad treenivad?Teevad nad üldse mingit jõutrenni või on ainult mingi tehnikatreening?

Oleks huvitav teada.

in reply to: Foorumlastest #76959
    vormel
    Member

Vanus: 17

Haridus:keskharidus omandamisel

Amet:abiturient

in reply to: Head Sõbrapäeva kõigile!!! #70931
    vormel
    Member

Hommikul kuulsin raadiost sellist sõbrapäeva ajalugu.

Aastat enam ei mäleta, aga kuupäev oli igatahes 14.veebruar ja Al Capone lasi oma mingid sõbrad ära tappa.Sellest siis ka sõbrapäev.Kes usub, kes mitte.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 89 total)