Skip to main content

VoodooMagic

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 251 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: süsikavaene toit ja minestamine #155937
    VoodooMagic
    Member

Päris ilma süsikatega ei saa kindlasti hakkama.

Kui sa nüüd räägid dieedist kus keha ketoosis siis vist oleks sobilikum jõusaali asemel jalutamine.

Võibolla aitab ka süsikate tarbimine enne trenni, musklimehed kasutavad nö kohandatud atkinsi dieeti, mis seal detailsemalt kirjas on ma ei tea.

Palju sul kilosi on vaja langetada?

Loe neid asju, leiad ehk midagi vajalikku.

http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=21342

http://www.kulturism.ee/main.php?main=arti…amp;textID=2387

http://et.wikipedia.org/wiki/Atkinsi_dieet

in reply to: Kehaga manipuleerimine #162692
    VoodooMagic
    Member

Mis su küsimus täpsemalt on?

Kas küsid seda, et kas näljatunne on nagu ka treening-järgne lihasvalu pigem hea märk või? Või mis su küsimuseks on, ei saanud aru kahjuks.

Näljatunne on keha reaktsioon sellele et toit on otsa saanud või saamas, mis omakorda tähendab, et organism peab varude kallale minema.

Seepärast mõtlengi, et seda situatsiooni saaks ju ära kasutada lastes kehal mingi aeg rasvast elada.

in reply to: Kui suur peaks olema päevas üks toidukord #169730
    VoodooMagic
    Member

Vaata see on sul teooria, lühiajaliselt on võimalik nii kaalu langetada, aga praktikas hakkavad tekkima pikemaajaliselt tasakaalustamata toitudes terviseprobleemid, kui sa ei saa mineraalaineid, vitamiine, asendamatuid valke ja rasvhappeid; lisaks keerad tuksi hormonaalsüsteemi.

seda küll, kui päris soga või üli üksluiselt süüa kindlasti ei sobi see organismile

in reply to: Kui suur peaks olema päevas üks toidukord #170130
    VoodooMagic
    Member

Ma ei ütle et toiduainete kvaliteet ja rsv vahekord ei oma mingit tähendust, omab küll, lihtsalt ta ei ole primaarne.

Kui süüa kvaliteetseid toiduaineid õiges vahekorras 3000kcal vajaduse korral 3000 siis see ei tekita kaalulangust.

Kui toituda kasvõi friikartulitest ja sokolaadist 3000kcal vajaduse korral 2700 siis kaal ikkagi langeb.

Seega on kaalu languseks kogus primaarne, kvaliteet ja ainetevahekord sekundaarne.

St. et süsivesikurikka või lihtsalt kalorivaese dieediga on täpselt samamoodi kaalu võimalik langetada.

Kõik see ei kehti aga jõutreeningu puhul. Sellest erinevustest ma räägingi.

in reply to: Kui suur peaks olema päevas üks toidukord #170353
    VoodooMagic
    Member

Toidukorra kaal grammides ei tähenda MITTE MIDAGI. Mõnes toidus on suurem osa vesi, mis samuti kaalub üsna palju, näit riisi keetes muutub see kuni u. 3x raskemaks, kalorite sisaldus ju põhimõtteliselt ei muutu. Tähtis on see kui palju valke, süsivesikuid, rasvu toit sisaldab.

Ma ei ole sellega nõus et primaarne on r/v/s tasakaal, primaarne on kalorite tarbimise ja kulutamise suhe.

Fitness.ee-s promotakse rasvarikast dieeti kuna see on oluline jõutreeningu juures, aitab lihast säilitada/treenida.

Tõsi, sellest võib olla mingi protsent kasu, näiteks õhtuse söögi juures kus süsivesikud võivad rasvaks muutuda

aga kaloraazi suhe on tavainimese jaoks primaarsem kui ainetevahekord.

Capricorn mu vastus ei ole midagi isiklikku, lihtsat tükk aega tähele pand et tavainimesed ja lihasetreenijad pannakse ekslikut ühte patta.

in reply to: Kehaga manipuleerimine #171089
    VoodooMagic
    Member

Aga kuidas söögikordade vahega on, kas peaks tundma näljatunnet, aitaks see kaasa dieedile, et seda taluda mingil määral?

Või ei ole see oluline kui tarbitud kalorite ja kulutatud kalorite arv jääb samaks?

in reply to: Kui suur peaks olema päevas üks toidukord #171102
    VoodooMagic
    Member

See ei ole nii lihtne vaja on teada enda kalorikulutus(arvutatakse välja spetsiaalsete valemitega), kava, mille järgi toituda, kus pannakse paika grammide järgi ainete vahekord. Ühesõnaga spetsialisti, kes seda teeks ja siis igapäev toiduaineid kaaluda, mida tarbid.

Kaalu langetamine on suht keeruline ja ka vaeva nõudev asi.

Kuna inimese eesmärk on keharasva allapoole viia aga organism vastupidiselt tahab seda säilitada siis lihtsaid vastuseid ei ole.

Kõige lihtsam ja toimiv tee oleks toitumiskava tellida.

in reply to: Kehaga manipuleerimine #184399
    VoodooMagic
    Member

Selle lihasest valku võtmise energia saamsie eesmärgil kohta on artikelid küll leida kui googeldad.

Ma usun, et on, lõbusam on lihtsalt siin arutleda

in reply to: Kehaga manipuleerimine #184397
    VoodooMagic
    Member

Võimalik jah, et muidu võtab küll rasvast aga kui defitsiit suureks või järsuks läheb siis on vaja lihastest juurde ammutada.

Keegi teab äkki detailsemaid andmeid?

in reply to: Kehaga manipuleerimine #184388
    VoodooMagic
    Member

Üks idee tuli veel.

Mis siis kui tühja kõhuga trenni teha? Siis pole ju kehal kuskilt energiat võtta ja peab rasvu lagundama hakkama.

Seda trenniajal ja ka trenniajast väljaspool saab ju kätekõverdusi ja kõhulihaseid teha enne järgmist söögikorda.

in reply to: toidulisand naistele #184361
    VoodooMagic
    Member

Kui ükspäev linnas ongi kaks taksot remondis ei tähenda see, et inimesed ei saaks punktist a punkti b ja see, et homme kümme taksot rohkem on ei tähenda et rohkem inimesi sellepärast sõidaks.

Fatburnerite pushitud teema.

in reply to: Kehaga manipuleerimine #184328
    VoodooMagic
    Member

Ma muidugi ei tea aga mis ta ikka stressab, kui metsas jäneseid täna 2 homme 1 siis ei ole ju midagi parata, kohandumine olukorraga on keha töö

in reply to: Kehaga manipuleerimine #184322
    VoodooMagic
    Member

Seda eelnevat vist nimetatakse sik-sak dieediks.

Huvitav palju sellest siis kasu võiks olla?

A mis huvitav juhtuks kui 3000 puhul teha 2700, 2600, 2500, 2400, 2300; 2700, 2600, 2500, 2400, 2300 jne

in reply to: Rasvade põletamine. #184199
    VoodooMagic
    Member

äkki sul kaal roostes või mõõdulint kõver, kui ei siis jah ala- mitte ülekaaluline

in reply to: Atkinsi spurt #184186
    VoodooMagic
    Member

Nii, kelle rõõmuks, kelle pettumuseks aga praeguse seisuga otsustasin oopis loobuda Atkinsist.

Põhjuseks ei ole atkinsi dieedi negatiivsed küljed vaid see, et dieet, millel enne olin lõppes alakaloraaziga ja mul süsteem praegu paigast ära.

Otsustasin ühe kurnava protsessi lõppu mitte alustada uue kurnavaga.

Sain kätte Kalmuse kava, ostsin hunniku toitu ja hakkan ka esialgu ujumas siis jõusaalis käima.

Atkinsi dieedi mõtet veel päris maha ei mata, vaatan, kas tulen selle juurde tagasi mingi aja pärast või ei tule.

CharlesRoos-le

Tegelikult mul need mölleri asjad isegi olemas aga miks see nii hea siis et terve elu peaks kasutama?

Atkinsis võib pm süüa niipalju kui tahad, asi oopis selles et söögiisu enam ei ole; toiduga tarbitakse vähem kaloreid kui kulutatakse.

See toode, mida pakud, üldiselt ma arvan, et need igasugused rasvahävitajad on suht jama,

ainult reklaamis on nad head, oled nii veendund, et see teistest parem või?

Ja kui olekski väga hea asi siis ma eelistaks seda kasutada dieedi alguses mitte lõpus

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 251 total)