VoodooMagic
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
VoodooMagic
Membermitte keegi ei tea vist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>VoodooMagic
MemberTundub, et kõige halvem mõte polegi, kui defitsiidi määra vähendada.
Aga kui kaua kestab lihase taastumine(periood, kus organism vajab lihase kasvamiseks tavalisest suuremat kogust proteiini) peale jõutreenigut?
VoodooMagic
MemberKuidas oleks siuke skeem: 1. nädal teen trenni, söön kõvasti protekat, hoian kalori kulutust samal tasemel mis tarbimine(u2600ckal/päev).
2. nädal teen trenni, toitumine defitsiiti(u 1600kcal/päev)
Ja nii siis nädalad korda mööda
VoodooMagic
MemberSõnastan küsimuse ümber.
Teen nüüd trenni 3-4 kuud, et saavutada lihastele mingi stabiilne jõudlus.
Siis jaksan teha seda X harjutust 60kg-se raskusega, mis ennustate, millise raskusega jaksaksin sama harjutust teha kui on möödunud aasta ja 3-4 kuud korralikku treeningut?
VoodooMagic
MemberJah, eks siin omad nüansid on.
Ütleme siis nii, et olen 31a vana ja muskli ümbermõõt on 30cm(natuke ikka lihast on noorusea heast vormist alles jäänud).
Praegu ma küll olen treeninguga taas alustamas aga pean silmas arengu % peale seda, kui olen juba 3-4 kuud korralikult trenni teinud.
VoodooMagic
MemberKui menüüsse sepik sobib, siis soovitaks praemuna koos pudinatega tükeldada ja lihtsalt sepiku peale panna.
VoodooMagic
MemberLisainfoks:
Olenemata sellest, et toitusin varem nii nagu programm ja arvutused ette näevad sai kilode langus tagasilööke.
Hakkasin kahtlema, et äkki asi ikka nendes õlle lisakalorites.
Eelmine nädal sai paar korda õlletatud, huvipärast jätsin neil õhtutel ära 800 kcal-se õhtusöögi.
Ja ennäe imet, kilod on tänaseks langenud täpselt nagu programm ette näeb
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tavadefitsiidile lisanduva 800kcal ära jätmine erilist nälga ega energialangust ei põhjustanud.
Vastupidi, energiatase tundus hea olevat nii neil õhtutel kui ka järgmine päev.
Noh õllega söögiisu ikka tekib aga sellest saab lihtsalt üle olla või närida paar porgandit vms.
Kui nii edasi läheb siis saab ikka suvel randa minna

VoodooMagic
Memberei ole, mida rohkem jood, seda suurem huvi tekib naiste vastu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>VoodooMagic
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Membernja aga keegi siis ei oska öelda, palju 200kcal/500ml kulutab organism alkoholi(4,5%) vastu võitlemiseks?
VoodooMagic
Memberäkki kalmus ise siis kommenteerib oma seisukohta ja seletab , heameelega kütaks 6 õlle nvKalmus vist ei taha kommenteerida
VoodooMagic
Memberno snäkid ma olen ära jätnud aga tundub, et õlu lisakalorite arvelt tuleks ikkagi toidu defitsiiti napsutamise päeval suurendada.
VoodooMagic
MemberVoodooMagic, ÄRA MÕTLE LIIGA PALJU
VoodooMagic
MemberMa ei räägi tumedast õlust, ise eelistan originaali.
Aga organismil kulub ju alko vastu võitlemiseks energiat, milline kuluva ja sisse tuleva tasakaal on siis?
Kuskil saates rääkis ka ükspäev siuksest asjast nagu õlledieet.
VoodooMagic
MemberÜlla ülla!
Muide see vene toode “Pohmaliin” tõesti aitab, täna proovisin, nats kurnatud on küll veel olla aga võtab ära selle rõveda pohmatunde.
Nii, et soovitan “pohmaliin” + “Berocca”.
Magneesiumi tableti võtsin õhtul ja hommikul see küll mõju ei avaldand.
(pohmaliin sisaldab: glükoosi, merevaikhapet, naatriumglütaminaati, mikrotoksilist tselluloosi, fumaarhapet, askorbiinhapet)
AutorPostitused