VoodooMagic
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
VoodooMagic
MemberArtikkel räägib piltlikult kirjeldatuna rammumeestest(müosiin) ja nöörist(aktiin), tänu millele liigub lihas molekulaartasandil.
Rammumehed tirivad nööri, tänu millele toimub lihase kokkutõmme.
Kui koormus on liiga suur siis mingi osa rammumeestest nö murduvad ja nende asemele tekivad uued, tugevamad ning rohkem.
Tänu sellele siis lihas suureneb ruumiliselt.
Kui nüüd trenni teha maksimum raskusega siis murdub neid rammumehi maksimaalselt ja lihas jälle areneb.
Treeningu käigus murdub näiteks 1000(täitsa suvaline arv) rammumeest, kuna nad ei pea pingele vastu.
Lisaks neile on tohutu hunnik rammumehi, kes lõdvalt peavad vastu ja väiksem kogus rammumehi, kes on murdumise äärel.
Tervisliku, mitte ohtliku lisapingutuse või jõnksuga murduks see väike kogus rammumehi, kes on katkemise äärepeal.
Seega hävitakski 1000 asemel 1100 rammumeest teistsuguse treeninguga.
Ühesõnaga selle teooria järgi peaks treeningu juures silmas pidama, et murtakse võimalikult palju rammumehi. Seda loomulikult ilma tervist või lihast kahjustamata.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>VoodooMagic
MemberKui see on tõsi siis peaks ju trenni tegema jõnksutades ja raskust rebides jne, et võimalikult palju kahjustusi tekitada:)
VoodooMagic
Membertulemused on sul endas ikka kinni. arvesta lihtsalt kõik snäkkide kalorid ka lihtsalt sisse. siin kindlasti palju neid, kes õllet naudivad. see ei tohiks küll takistuseks muutuda…korralik trenn ja küll hakkab ka rasv lihase vastu vahetuma, küll pärast poole aega väike dieedi kuur teha ja kõik ok
Varasemad kogemused näitavad, et paljalt trenniga ei kao pekk ära või siis võtab see tõsiselt kaua aega.
Suurema energiakulutuse juures organism lihtsalt küsib rohkem toiteainet.
Ja kui ta seda saab ei ole tal põhjust varusi vähendada.
Tõsi küll kui ma teeks kontori töö asemel näiteks ehitustööd siis paljalt see füüsiline koormus vähendaks kehapekki ja päris kiiresti.
Aga jah, nii ilmselt teengi…
VoodooMagic
MemberKui tulemus ise ei ole pikalt kestev… see on leebe variant.Naistel reeglina ja ka paljudel meestel on see lihtsalt viis minna j2rjest paksemaks. Sellest ka ohvristaatus. Systeem ise toidab turgu.
Kui joomine, siis joomine…. Eks sa ise tead paremini, mida sa oma keha heaks muutma pead.
Alandad kaloraazhi= Tekitad veel lisastressi (lisaks joomisele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Ei mul vast pole kalduvust ülekaalulisusele.
Õllelembus koos snäkkidega annab piisava kalorihunniku, et kaal paigast ära nihkuks.
Milliste meetoditega sa siis kaalu vähendaks mu asemel ja mis tulemusteni, mis aja jooksul plaaniksid jõuda?
VoodooMagic
MemberKahju kyll et treeniad ikka teevad kangiga kuklatagant surumist, on olemas täiesti turvaline alternatiiv sellele harjutusele!milline siis?
VoodooMagic
MemberTahad sa v6istelda? (vabandust…ma algust ei lugenud).Kui ei taha, siis tee muudatusi oma s88mises selliselt, et sa suudad seda j2rgida kogu elu.
Muidu kuulud hiljem gruppi Diet Industry Victims.
No ma saan aru, et vihjad, et tulemused pikalt kestvad oleks…
Aga probleemi alge pole siiski söömises vaid joomises
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja no eks tegelen sellega ka:)
VoodooMagic
Memberno kui enam särkigi ei saa selga panna, siis iga liigutus aint liigest ärritav ja paranemist takistav:)
VoodooMagic
MemberEi tea, palju üldse tõsiselt treenijaid on kellel kõik korras on?Endal ka ülekoormusest, juba kolmas kuu, õlad haiged. Algul oli asi nii hull et ei saanud kangi kukla taha. Nüüd saan jälle kükkida.
Siiani ei saa teha prantsuse surumist ja kitsalt surumist. Kaldpinnal surumine on ka piinarikas.
Käisin küll massaasis. Iga päev teen õlaringe ja venitusi.
Tahab lihtsalt rahu, aega ja väiksemaid raskusi.
kõlab tuttavalt…
ega jah, liigesed paranevadki aint max rahu saades…
VoodooMagic
Membernjaa
Vb tõesti jätta see keerulisem toitumine proffidele, kuigi mõte iseenesest tundub hea ja oleks põnev katsetada.
Et siis süüa selle järgi palju organism küsib, 4 korda päevas, panna rõhku trennile, vaadata et tuleb 170g valku päevas ja mingi aja pärast ~kuune dieedi periood teha jälle…?
praegu on mul igatahes nii, et võin vähem süüa, süsteemi järgi kuidas enne kaal langes, enam ei lange, nii, et aeg trenniperiood teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>VoodooMagic
MemberAsi sai iseenesest alguse sellest, kui tegin kunagi jõusaalis ühe drenazööri peal, istudes õla kõrguselt raskuse surumist üles.
Harjutuse käigus käis õlast liigese nõks(raksatus) läbi ja noh suure koormuse all võib arvata, mis see liigesele teeb.
Et jah, eks oma lollus, et nii tegin, pold ju algus valus aga mis parata. Ja nüüd siis ilmselt liiges välja venind vms ja sama probleem tuleb tagasi kui liiges saab mingit tüüpi valet koormust.
VoodooMagic
MemberTule parem minu juurest läbi, teeme lihastestid, vaatame, mis lihas sul õlastk konkreetselt hädane on, paneme teibid peale ja koostame harjutuste kompleksi õlale. (Tartu/Tallinn)Kiropraktikud väga õlgadega ei tegele, seal pole tavaliselt midagi väänata, kui just mingit jõhkrat subluksatsiooni pole.. ja siis sa kohe kindlasti trenni ei teeks.
tänan kutsumast, väga meeldiv, et siin keegi ka personaalselt viitsib hädasolijatele läheneda:)
ma tegelt elan soomes, ses suhtes asi keerulisem, mul siin üks pikka aega 10võistlusega tegelenud tuttav,
ta ka ilmselt oskaks mingil määral aidata.
aga noh, saada mulle privaatsõnumina tel nr, võtan ühendust kui mingi nv olen eestis, kui nii sobib…
VoodooMagic
MemberP,E,T ja pool K nälgid ja siis loodad väikse sööma pealt K õhtul arvestatavat trenni teha? Unista edasi. Vähemalt terve K peab ennast korralikult laadima.ok, sobib:)
VoodooMagic
Memberkui mul oli viimati õla vigastus, siis oli probleeme pigem lamades surumisega kui kaldpingil…jah ka see on üks selliseid probleemseid harjutusi
esimesena võiks vist kangi ja masina harjutusi asendada hantlite või nööri vms-ga, et liiges saaks vabamalt soovitud suunas liikuda…
VoodooMagic
MemberOk, mu postitus oli natuke laialivalguv, täpsustan.
Probleemsete harjutustena tunduvad olevat:
Surumine kangiga lamades kaldpingil 3 x 8 – 10
Ületõmme hantliga (pullover) 3 x 8 – 10
Küünarvarte kõverdamine kangiga scottipingil 3 x 8 – 10
Prantsuse surumine kangiga lamades 3 x 6 – 8
Surumine kangiga kukla tagant istudes 3 x 8 – 10
Tõmme rippkangil althoidega 3 x 6 – 10
Tõmme kangiga vastu kõhtu kummargil 3 x 8 – 10
Tõmme plokil ülalt kitsa haardega 3 x 8 – 10
VoodooMagic
Membernoh siis võiks ju programm olla näiteks siuke:
K pool päeva defitsiit, õhtu enam mitte, trenn: Õlg, selg, kõht, alaselg
N Reie esiosa, reie tagaosa, säär
R Rind, Biitseps, Triitseps, Kõht
L taastumine
P defitsiit
E defitsiit
T defitsiit
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Trenni ja taastumis päevadel peaks ilmselt sööma rohkemgi kui kulutan, kas keegi viitsiks täpsustada palju mu
kaloraaz võiks olla lähtuvalt nädalapäevast ja mitu % sellest võiks olla valk?
Treeningu vaba päeva kalorikulu on mul vast mingi 2300 ja treeningpäeva kulu ligikaudu 2800. (ligikaudu 2h jõusaalis on vist ligikaudu -500kcal)
Ega mul tegelt mingeid julmasi ülekilosi pole, 4 kg olen alla võtnud viimasel ajal, praegu kaalun 83,5, vanus 34a ja pikkus 180…
Et tasapisi tahaks need mõned pekikilod veel vähendada trenni kõrvalt aga need mõned kilod on väga jonnakad, seda ma juba kogend
-
AutorPostitused