VoodooMagic
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
VoodooMagic
MemberNo magama lähen ma 12 paiku, ei saa ju päris tühjakõhuga ka olla ja 3-4 tunniga peaks organism need süsivesikud läbi seedima.
VoodooMagic
MemberTegin siukse toitumiskava endale(ümardamata arvud)
Hommikusöök 8:00 501-540kcal – Süsivesikud
Ennelõuna 11:00 167-270kcal – Süsivesikud, valk
Lõuna 14:00 668-675kcal – Valk, “head rasvad”, süsivesikud
Õhtuoode 17:00 167-270kcal – Süsivesikud
Õhtusöök 20:00 501-540kcal – Süsivesikud
Kokku: 2004-2295kcal
15:00 on trenn, ligikaudu -500kcal
Mis arvate?
VoodooMagic
Memberno nüüd edaspidi tarbin selles vahemikus, vast siis toimib
VoodooMagic
MemberEi, ma ei ole teind 1200 dieeti, see oli lihtsalt arv mille kohta olen lugend, et sellest allapoole langeb näljareziimi.
Selle nädala ma olen umbes 1600 tarbind, tänu ekslikele infoallikatele.
Mu päevane koormus on üsna madal, tööd tehes lebotan voodis ja toksin arvutit.
Peaks olema umbes nii: 2500(üldine koormus)+500(trenn)=3000
Kaalu langetamiseks on tarbimisvahemik 2000-2500kcal
VoodooMagic
Member1200 peaks olema suht minimum, mis võib alles jääda kui trenn maha võtta, et siis mu koormuse juures peaks kaalu langetamiseks sööma 1700-2300 vahemikus.
Sul on lihasmass, treening ja muu päevane koormus ilmselt üsna erinev.
Aga jah, mul kohe kalduvus üle pingutamisele…
VoodooMagic
MemberNja, tegelt vist söön ikka liigavähe, stress ju üks sümptomitest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>VoodooMagic
Memberno kaoks mul seitse kilo, ma oleks üliõnnelik, rohkem poleks vajagi.
VoodooMagic
Memberkui lähen trenni kaalu vähendamis eesmärgil, kust organism energiat ammutab, keharasvast/söögist?
Kuidas peaks treeningut ja toitumist sättima, et keharasvast energia võetaks?
VoodooMagic
Memberalgajana usun küll, et 30min trenni päevas aitab aga toitumist peaks vast rohkem jälgima, kaloreid lugeda, et “kahjumisse” jääda, magusa piiramisest ainult ei piisa kuna ilma jälgimata asendad puuduvad kalorid teistest toiduainetest saadavatega. Netist leiad kalkulaatorid, mille abil saad vaadata palju mingi aeroobse treeninguga enda kehakaalu juures kaloreid kulutad vt ka muid üld koormuse kalkulaatoreid. Jää “kahjumisse” 500kcal per päev.
1kg rasva=7500kcal, edasi arvuta ise…
VoodooMagic
MemberAga ikkagi, kuidas soovitate ajastada treeningut sõltuvalt kellaajast ja toitumisest, et efektiivsemalt põletada?
Võibolla peaks ka päevas rohkem kui 1 kord trenni tegema(see muidugi oleks tülikas aga mitte võimatu)?
VoodooMagic
MemberSee dieedi koostaja on vist natuke lohakas olnud jah, näiteks meeste ja naiste dieet kaloraaž peaks ju erinev olema ja isiku füüsist pole ka üldse arvestatud.
Jah, menüü on ka puudulik, “head rasvad” on puudu.
Olen elus varem 3 korda dieediga kokku puutund, 2 korda madala kalorsuse(lasin kalorid liiga madalale) ja 1 kord atkins, teate küll kuhu need viivad…
Tuhnisin kõvasti netis, et toimivat lahendust leida ja idee poolest usun, loodan, et see dieet võiks toimida.
On ka teine, sarnane, inglise keelne: http://www.freedieting.com/5_factor_diet.htm
Kalkulaatori järgi saan vastuse, et ma peaksin dieeti pidama tarbides kaloreid ebaühtlaselt 1584 ja 2076 vahemikus(et vältida “weight loss plateau”-d).(kalkulaator: http://www.freedieting.com/tools/calorie_calculator.htm#)
LB
soovitus: kui nälg näpistab, joo vett
-
AutorPostitused