VoodooMagic
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
VoodooMagic
MemberKriitikat kava pihta ei kuulegi, kas siis võikski nii enamvähem süüa?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei ole kindel rasva ja valgu tarbimises seoses trenniga, panin kogu päevase rasva enne trenni söömiseks.
Et seoses trenniga on nii norm või peaks midagi ümber näppima?
VoodooMagic
Memberjep, ilma toitumist muutmata sa seda raudselt ei saavuta, pigem sööd kulutatu arvelt lihtsalt rohkem.
Burnerite raha kuluta parem toitumiskavale.
Ma tegelen ka kaalu langetamisega, 3 korda nädalas jõusaal(algajate kava leiad siit portaalist, tasuta), 2-3 päeva nädalas aeroobset – stepper, ergomeeter, ujumine, jooksmine. Stepperiga mulle meeldib teha, sel on olemas ka intervall treeningu programm.
Keskmiselt kulutab kaloreid aeroobsega tunnis 600, jõusaalis 400(sõltub muidugi kaalust, harjutusest, intensiivsusest jne täpsema info saamiseks vaata webis olevaid kalkulaatoreid).
VoodooMagic
Member2h ühte asja teha, päris tüütu
Soovitaksin “velozööri” kõrvale veel stepperit, ergomeetrit ka lihasetrenni(uus lihas kulutab tekkinu võrra rohkem kaloreid) ja muidugi päris originaalset jooksmist õues.
Aga ei ole vaja ennast hulluks ka treenida, kaalukaotus võrdub siiski söödud ja kulutatud kalorite vahe.
Teaduslikult efektiivseid kaalu probleemidesse sekkumise võimalusi on mu teada tänapäeval 2 – aine, mis suudab vähendada söögi isu ja mao väiksemaks opereerimine.
Reklaamkirjades lubavad nad kõik imesi, tarbimis kogus on suur(tablettide arvu pold vist kirjas, pead neid vist rohekm kui ühe purgi ostma) hind on kallis.
Fat burnerit olen proovind, natuke võib ju aidata aga ei usu, et inimestel jube L-karnitiini puudus oleks, mis ei võimalda neil kaalu langetada.
Thermonexi, ei ole proovinud, võibolla väike mõju on kuid suhtun siiski skeptiliselt nendesse kõikidesse.
VoodooMagic
Membertrenazööri või päris velo peal?
VoodooMagic
MemberMu eesmärk on paari kuuga kaalu alaldada 6-8 kilo, samal ajal tõsta lihase jõudlust.
Seejärel Lõpetan dieedi ja jätkan jõusaalis käimist 3 korda nädalas.
Kulturismi plaane mul ei ole, lihtsalt trimmis ja vähe lihaselisem olla.
Ehk siis väga kõrgeid eesmärke mul ei ole, seega ma ei plaani ka tippsportlase tasemel toituda.
Söögivalik sõltub ka sellest, mis toidulaual ja külmkapis parasjagu perele söömiseks on.
Plaanin lihtsalt tervislikult toituda ja vaadata, et enamvähem vajalikud ained vajalikes kogustes saan kätte.
VoodooMagic
MemberNiisiis
Söömine Vol2
2000 kalori tabel
Lihase kasvu võimaldav toiteainete vahekord peaks olema 45% Süsivesikut 35% Valku 20% Rasva
1 gramm süsivesikut ja valku sisaldab 4 ning rasv 9 kilokalorit.
Seda tabelit ma 100% jälgida ei suuda aga see on suuna paika panemiseks.
Arvud antud kalorites, kahjuks web ei võimalda visuaalselt korrektseid tulpasi.
Söömine toimub kolme tunniste vahedega.
Tabel: Süsivesik Valk Rasv Kalorid kokku
Hommik 400 140 0 540
Ennelõuna 105 120 0 225
Lõuna 150 160 400 710
Trenn -500
Õhtuoode 75 150 0 225
Õhtusöök 170 130 0 300
Kokku 900 700 400 2000
Mis arvate?
Kui, siis mida peaks muutma?
VoodooMagic
Membermoney, money, money
Ma ju ei taha kõike tasuta saada, koostan ise ja küsin lihtsalt teiste arvamust.
Nagu ütlesin, asi pole üldse rahas, 350kr mind küll vaesemaks ega rikkamaks ei tee, tahan lihtsalt ise osata.
Tegelt võiks helgema peaga missioonikamad inimesed riigi toetusel teha väikse kampaania koos veebi keskkonnaga, kus muuhulgas oleks kalkulaator, mis arvutab välja personaalse toitumiskava (ei tohiks midagi võimatut olla), muidugi treeningsoovitused jne. Et me madala iibega Eesti rahvas vähe tervislikumalt ja lootusrikkama tulevikuga elaks.
VoodooMagic
Membertänud Prussak, just seda ma üritan
VoodooMagic
MemberNo kava selle jaoks ongi, et siis saad teada, KUIDAS PEAD TOITUMA!!Ausõna, räägi nagu puupeaga.
( Olin ise ka puupea varem..)
aa, et ei ole mõtekam mõista, millal, mida, milleks, et osata muuta oma toitumist vastavalt vajadustele?
Kui inimesed oleksid teadlikumad toitumisest oleks maailmas poole vähem kõikvõimalikke tervise ja kaalu probleeme.
Ameerika manner vajub põhja, soomlased lõhuvad toolid ära, süüdi ei ole selles inimesed vaid see on riigi ametnike, teadlaste, arstide, treenerite tegemata töö.
Ja kui keegi tahabki ennast toitumise valdkonnas harida öeldakse talle “saa normaalseks” “shit happens” “puupea”.
Tänud selliste vastuste eest minu ja ka teiste inimeste poolt, kes foorumisse tulevad abi otsima.
VoodooMagic
MemberL-karnitiin transpordib rasvu, et neid tarbida ja hävitada
Keha oskab seda ka ise sünteesida.
Arvan, et nädala peale võib ju ühe ära juua aga kaalu kaotamise imerohuga nüüd küll tegu ei ole ja kaalu alandamine fat burneri taha vaevalt kinni jääb.
VoodooMagic
Membereem, ma ei mõista, miks see toode peaks toimima, on keegi proovind?
VoodooMagic
MemberTelli kava.Äkki ma ei taha kava tellida, mitte raha pärast vaid sellepärast, et ise mõista, kuidas peab toituma…
Täiustan ja mõtlen kava uuesti läbi aga praegu ei saa, pohmakas on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>VoodooMagic
MemberÕhtust kaloraazi peaks vist vähendama jah.
5 korda päevas
VoodooMagic
MemberNo see on mul koostatud ühe teise programmi järgi(http://www.tervispluss.ee/101004)
Tegelt päris nii ei ole arvestan küll neid asju aga söön siiski vaheldusrikkamalt.
Söön piima müsliga, võileibu, salatit lihaga ja ilma, kala, kana, muna, jogurtit, juustu, hapukoort, pähkleid jne.
Oleneb ka trenni päevast, teen 1 päev jõudu, teine päev aeroobset(kokku 5p nädalas), jõu päeval on vaja rohkem valku ja rasja kui aeroobsel päeval.
Aga nõuanded on teretulnud!
Õhtuti söön salatit, puuvilju, võileiba.
VoodooMagic
MemberMis mõttes “Shit happens”?
-
AutorPostitused