VoodooMagic
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
VoodooMagic
MemberElu areng maal on siiski mõnevõrra veel vanem…Ma arvan ka, et miljonites on küssa mitte tuhandetes
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>VoodooMagic
MemberNõustun, inimorganismi universumis on veel palju rohkem avastamata kui avastatud ja aju ma siinkohal ei pidanudki silmas.
VoodooMagic
MemberMiks?Ma olen järginud tsoonidieeti koos Fredi toitumissoovitustega mingid päevad, kaal on langenud, kas ma ka eesmärgi saavutan, paistab tulevikus aga enesetunde üle ma ei kurda. On jah võimalik, et midagi valesti tehakse, liiga vähe söömine, liigne valgu söömine või kui liiga vähe süsivesikuid süüa(atkinsi dieedis on süsivesikuid 10%).
VoodooMagic
MemberTundub, et küsimuse esitaja tegi vist nalja oopis
Memberpraegused tulemused:lamades surumine: 145
svung: 100
jõutõmme: 187.5
kükk: 180
Aga seda, kui palju see “keskmise arenguga” sarnane on, ma küll öelda ei oska.
Teen siis väikse matemaatilise arvestuse alessandro andmete järgi.
Treeningjõudluse kasv vastavalt harjutusele %-des
16%
42%
27%
71%
Keskmiseks kasv ümardatult 40%
Ehk siis 100kg tõstejõu puhul kasvaks võime aastaga 140-le
Arvutasin siin, et kui juurde tekkiv lihas optimaalselt ära kasutada siis oleks aasta lõpus resultaat mitte 140 vaid 147,7, aga sellele saab veel lisada selle, et terve muskel töötab efektiivsemalt.
See kasvuprotsent vajaks küll nüüd vähe põhjalikumat uurimist ja katsetamist aga 10 kuni 20 protsendiline tulemuse kasv peaks juba täitsa arvestatav number olema.
Kuus kasvas lihase tõstejõud keskmiselt 3,4kg, nädalase kaalu muutmise puhul tuleks lisada 850 grammi.
Jah, jõu ära kasutamist saab reguleerida ka kordade arvuga, kuid arvan, et lihasmassi juurde tekkel on olulisem suurenev koormus kui kordade arvu kasv(vähemalt kulturistide puhul, vastupidavus treeningul on ilmselt vastupidi).
Nõus, treeningaastad, inimesed, treeningsüsteem, lihasgrupid, vägapalju erinevaid faktoreid aga personaalse korralikult täidetud treeningpäeviku järgi saaks tegelt päris lihtsalt vaadata, palju nende lühemate perioodide puhul peaks kaalu lisama.
Kui nüüd veel tehnilisest küljest rääkida, siis sellist süsteemi ei ole vaja algajatel ja “algajatest esdasijõudnutel” – suuremal osal jõusaalis käijatel. Need inimesed, kes seda võiks kasutada, on ka oluliselt treenitumad, mis tähendab, et need väiksed raskused ei peagi päris 100gr sed olema. Eelneva 100 kilogrammise näite puhul osutus vajalikuks 850gr raskus(kahepoolse kangi puhul 2x425gr – ümardatult 500gr) st et kombineerides saaks ilmselt hakkama ka 250, 500 ja 1 kilogrammiste väikeraskustega.
Neid õhuga aparaate ma ei ole näinud, millises jõusaalis nad on? On nad ka mõnusad ja paljusi harjutusi võimaldavad aparaadid?
Kui nad võimaldavad eristada sadu gramme, siis nende point võibolla ongi see, et saad endale max tulemuse tarvis võimalikult täpse koormuse määrata.
VoodooMagic
MemberNo minul jäi sinu postitustest vähe teistsugune mulje …a see ilmselt minu viga.
No tore ju,kui sinu metoodika toimib,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaata see “dieetidest rääkimises(kirjutamises)” oligi vajalik selleks, et teada saada kuidas kuidas toimivalt kaalu langetada.
Pole mina süüdi, et kaalu langetamise kohta on liigapalju segast, eksitavat ja valeinformatsiooni.
VoodooMagic
Memberheh, ma olen mõelnud just vastupidi et milleks need vidinad nagu 1,5 ja 2,5 kilo kettakesed kangile ja lukud.ma kas panen 20-25 kilosed peale ja samad juurde või kui ei jõua siis ei pane, paarikililokaupa raskust tõsta on tobe ja naeruväärne. naljakas vaadata kui mõnel on kangil peal kaehl pool jurakad 20 kilosed ja peale selle lisaks kahekilosed-no milleks neid vaja? saan veel aru kui 10 ja veel max rekordiproovimisel ka viiesed paned peale. aga seeriategemisel need vidinad on nii mõtetud ju. tobe kui mõni neid kasutab
Ma arvan, et sul treeningefektiivsus kannatab selle all, nii mõnigi ütleb, et niikui võimalik, pane raskust juurde.
Ja no häbi asi, kui jõusaalis on inimesed, kes trennist midagi ka teavad, siis nad peaks mõistma, milleks see vajalik on.
VoodooMagic
MemberSeda küll keegi öelda ei saa, see on liiga individuaalne ja sõltub liiga paljudest teguritest. Ja areng aastatega aeglustub – kui sul on tulemused juba päris head, siis veel paremaks on neid juba raskem saada kui alguses. Algajad arenevad üldiselt kiiresti.Minul tuli aastaga surumises juurde 20kg, svungis umbes 30kg, jõutõmbes peaaegu 40kg, kükis 70-80kg.
20, 30, 40, 75, aga palju aasta alguses samu asju jaksasid, siis saaks arvutada aastase jõudluse kasvuprotsendi?
VoodooMagic
MemberLoomulikult ei pea sa pingutama.Keegi ei sunni sind ju mitte millekski.Kõik su oma vaba valik.Sa võid proovida järgida (ntx) hr.Antsoni soovitusi või jätkata enda metoodikat,mis – niipalju,kui mina aru saan – seisneb pidevas igasusustest toitumiskavadest ja dieetidest rääkimises(kirjutamises) …,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Äkki ongi sinu metoodika efektiivsem;äkki ongi kogu taolise tegevusega kaasnev energiakulu nii suur,et võimaldab mitte üle pingutada ja elu nautida,

Eks paari aasta pärast siinsamas võrdleme.
Jõudu seniks,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei tea, millest sa räägid, mul kaal langeb ja lihastoonus tõuseb.
Aga sulle soovitaksin soojale maale puhkama minna, tundub, et kannatad nagu nii mõnigi eestlane päikese puuduse käes.
Tagasi tulles jagad võibolla vähe positiivsemaid emotsioone inimesetele, kellega sa elus kordagi suheldki pole.
VoodooMagic
MemberJah tegelt vist olen ka tolmusena nurgas seisvat 1,25st näinud.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga raskuse suurus oleneb treeningtasemest ja oskab keegi õelda, palju keskmiselt korraliku treeningu juures protsentuaalselt lihas areneb aasta aja kohta?(pean silmas tõstejõudu)
VoodooMagic
MemberNo ega siis üle ka pingutama ka ei pea, elu tuleb ikka nautida ka ju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja isegi kui prae ja pitsa ära jätan, baaris õlletamist sõpradega – ei, pole võimalik
MemberUsun, et herned, tomat, hapukurk ka siis liiga ei tee.
Segadust tekitab ka veel hommikune söömine, artiklis kirjutasite, et toimub türosiin ja trüptofaan ralli.
Selge – süsivesiku rikkad ja tärkliselised toidud on vastunäidustatud.
Rasvast ju ka hommikul ei taha eriti, üldse eriti ei isuta hommikuti, üle jäävad valgud, kuidas oleks kui alustaksin päeva paari saja grammi jogurti/piima/kohupiimaga(magus kohupiim vist ei sobiks)?(jogurtis on näiteks 16gr süsivesikuid 100 grammi kohta)
Siis jooks kohvi, millesse te vist suhkrut ei soovita, proovisin täna meega – ei olnud hea, järgmine kord proovin kohvikoorega ja kui magu tööle hakkab siis hiljem vast kannataks midagi rasvasemat süüa.
Ja veel,
Kas nädalavahetusel võin endale puhukst anda, süüa prae kartulitega, pitsa ja käia sõpradega õlut joomas?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>VoodooMagic
MemberTänan vastamast
Olen nüüd 2 päeva Te soovituste järgi toitunud praeguse seisuga on energiaga kõik hästi.
Tekkis veel mõni küsimus.
Saan siis aru, et soovitate rasvaja valgu kõrvale praetaldrikule panna süsivesikute vaeseid: porgand, kapsas, lillkapsas, hiina kapsas, kaalikas, herned, peet, kurk, tomat, hapukurk, mis veel võiks siia loetellu panna?
Otsisin aga ei leidnud internetist toiduainete loetelu, kus oleks kirjas tärklisesisaldus. Olen teadlik, et tärklise rikkad on osad mugultaimed sh kartul, viljad ja viljatooted, rohkem tärklise sisalduse kohta ei tea, ei köögi, juur ega puuviljade oma.
Ütlesite, et kaalulangus 3-5kg(kuus siis ilmselt), kui nüüd jälgida suhtarve 40/30/30(või oopis 25/40/35?), kas võiks oodata toiduainete vahekorra muutmisest tulevnevat 3-5kg-st langust või pean siiski päevaseid kaloreid lugema? Arvutasin, et 2000 kalori puhul peaksin kolme söögikorra puhul sööma ühe toitumiskorraga 66.7g/50g/22g
VoodooMagic
MemberLugesin Te artiklit ja pilti nähes meenus, et tegite mulle umbes 13 aastat tagasi Revalis treeningkava ja toitumiskava
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Keharasva oleks vaja vähendada(õllekõht)
Te artikli(http://www.fitness.ee/main.php?main=artikkel&com_view=1&textID=3105) järgi peaks vist paika saama panna toitumise.
Olen enne kokku puutunud Atkinsi dieediga ja mäletan, et mu energilisus ja enesetunne ei olnud parimad selle dieedi kestel.
Kas oskate soovitada kuidas vältida selliseid negatiivseid kõrvalnähte?
Ühes teises postituses kirjutate:
“hommikul valgud/rasvad ning juur- ja köögiviljad
päeval sama
õhtul segatoit (valgud/rasvad/süsivesikud).”
Kas juur ja köögiviljade all peate ka silmas tärklise ning süsivesiku rikast kartulit?
Kas soovitate veel midagi lisaks artiklis kirjutatule?
VoodooMagic
MemberRasvapõletajat ma pole veel ost, olen nõus, enne ma pean enda kaalu alandava toitumise toimivaks saama.
No mu arust on Fred Antson toitumissoovitused väikeste muudatustega Atkinsi dieet,
kus keha sunnitakse tänu süsivesikute puudusele energia saamiseks keha rasvasi põletama.
-
AutorPostitused