Volley
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Volley
MemberOlen käind ~aasta aega kergejõustiku trennis, koos jõusaaliga. Alates sügisest tahan hakata rohkem tegelema jõusaaliga ma arvan, aga enne tahaks saada korda toitumise.
Volley
MemberKüsin targematelt, et kuidas oleks kõige parem teha aeroobset?1) Kumb on parem kas, 3 korda nädalas jõutrenni ja kohe otsa 30 min aeroobset Või teha nii ,et 3 korda nädalas jõusaal ja ühel eraldi päeval tund aeroobset (ratas) plus veel ühel trenni päeval 30 min otsa.
Et nagu küsimus on selles , kumb on effektiivsem ja tõhusam. Teha 30 min peale treeningut või üks kord nädalas tunnike.
(eraldipäeval)
2)ise hetkel teen sellliselt: 3 korda nädalas jõutrenn ja 2 päeal kohe 30 min aroobset otsa. ja ühel eraldi päeval jooksmine (4km)
3) kui palju peab ültse aeroobset tegema ,et oleks süda timmis.
KUIDAS TEIE TEETE? KIRJUTAGE OMA RASVAPÕLETUSEST?
Aeroobset oleks minuarust parem ikka enne teha,sis puhata juua midagi ja sis jõudu kui neid yldse nii järjest teha,endale meeldib hommikul joosta ja õhtul jõudu teha.
Teed täpselt nii palju kui suudad ja kannatad;)
Ja muidugi et tunneksid et oled põletanud midagi ja oleksid higine.
Volley
MemberSinu hommikvõimlemine on igati kasulik ,parandab enesetunnet etc …ise kasutan samu harjutusi soenduseks.Aga lihasmassi sellise kavaga ei kasvata.
Kui lihaseid tahad – mine jõusaali.Kõige lihtsam viis.
Kuigi jah,üldiselt on ka keharaskusega treenides võimalik nii mõndagi saavutada …
Su parameetreid arvestades peaks su sixpack isegi läbi särgi välja paistma.Mingi pekimägi sa nüüd kindlasti olla ei saa.Kui sa aga ise rahul pole,siis ilmselt lihaseid vähevõitu.
Ega sa oma rasvaprotsenti oska öelda?
Särgi alt päris ei paista,kahjuks ei oska rasva protsenti öelda,aga kas sa oskad öelda kus ma seda saaks teada?
Volley
MemberLiialdad süsivesikutega:makaronid,kartulid …Ja kui sul sinu parameetrite juures lihast väljas ei ole,siis selle pärast,et sul polegi teist eriti.
Mine jõusaali ja hakka trenni tegema.Tolle sinu hommikvõimlemisega sa nüüd erilist lihasmassi ei saavuta.
No nii palju ikka on et kõhu pealt on näha et on olemas sixpäck aga tahaks lihaseid rohkem nägtavale tuua.
Selleks jõusaali jah?
Sellise kavaga suurt midagi ei saavuta jah,mis ma hommikul teen?
Volley
Memberhttp://www.elu24.ee/?id=21373Mis arvate sellest uuringust ?
Silma jäi selline huvitav asi, et keskmine osalenud mees kaalus üle 90 kg ja nende kaloraaz oli piiratud 1800 kCal- ini päevas.
Volley
MemberEi ole olemas head ja/või halba kolesterooli. Kolesterool on steroid, ilma milleta meid ei oleks olemas. Kolesteroolil pole mingit seost südame- ja veresoonkonnahaigustega.Muidugi on insult on kolesterooli tromb mis tekib peas veresoonde ju ja see tänu kolesteroolile mis omakorda ladestub veresoonte seintele
Volley
MemberDanke shön! Muna jääb alla põhiliselt loomamaksadele ja mingitele verikäkkidele, mida ma niikuinii ei söö (kui vaadata heemset rauda). Sealiha saab pika puuga ja teised lihad natuke lühema puuga.Joon ka vahel ikka keefiri aga rohkem ikka piima.
Liha ikka kasulikum kui muna aga eks siin tuleb suurem hinnavahe sisse.
OOtaks mingit arvamust et kes tarbib vutimune,ma ainult neid sööngi kuna vanematel lindude kasvatus,kana muna yldse ei söö enam,sest lugesin kuskilt et yks vutimuna pidavat olema kasulikum kui 3-4 kanamuna.
Volley
MemberMa usun et mitte vältida, vaid ta mõtles asendada jogurti valgurikkama toiduga, seosnes valgupuudusega, jogurt sobib hästi siis kui on vaja kaloraaži täis saada.Mailman luges mu mõttekäiku
Volley
MemberKuidas kunagi.Põhiline siiski on :Kartulid (pudru, fiirkartul ,praekartul , keedukartul jne ) ja kastmed
supid ,
tomatikurgi salat ,
makaronid
jogurt , piim ,
vorstisaiad
pitsa
kartulipuder asenda kaerahelbepudruga näiteks,jogurt asenda toorjuustu või kohupiimaga. vorstisaiad unusta! lase vorsti viilul päev otsa toatemperatuuril seista ja sis näed milline see tegelt on,sis usu et isu läheb ära;) pitsa asemel näri õhtuti porgandit või kurki
Volley
Membere-ee …ja kuidas treenida ülakeha treenimata käsi?Mismoodi treenida rinda,kui käed on nõrgad?
Allpool küll väidad,tahad ikka suurt ja võimsat biitsepsit kah …
Volley
MemberSee just ongi kõige tähtsam. Kui sööd nö. õiget toitu ja õigete ajavahemike tagant ja teed ka õigesti trenni jne, aga sööd kokkuvõttes liiga palju kaloreid sisse, siis ei meelita kohe kuidagi kõhulihast peki alt välja.
Volley
MemberSuurt ja võimsat biitsepsit ei tahagi?Muidugi tahaks:)
Aga ma näinud vaeva kõhualihastega,aga päris väljas nad ikka pole nii nagu tahaks:)
AutorPostitusedViewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)