Void
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Void
MemberOlen kunagi tarvitanud 3 mass2 pakki ära ja kindlasti oli mingit kasu !
Void
MemberJah peale trenni keera sinna dextro ka sisse ja joo veega. vabadel päevadel kui isu , siis piimaga on ülihea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma ei mäleta enam kogust , 2spl või oli see 3spl. Ma ei tea , pane mõlemat näiteks 2.5spl
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nagunii tunni pooleteist pärast süüa vaja
“> Enne trenni söö ikka korralikku toitu , peale trenni neela sheiki
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ok tänud.
Ega jah tavaliselt olen ikka enne trenni söönud jh ja pärast trenni sheiki teinud.
Void
MemberPole mõtet trennivabal päeval
“> Muide siin teemasid selle kohta päris palju. Kui siiski tekib vajadus ka vabadel päevadel võtta , siis joo koos piimaga (kui sul on maitsega hera) aga ära dextrot lisa. Super maitse !
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul jah maitsestatud hera , aga olen lugenud ,et tasuks dextrot ka lisada.
Palju tasuks hera80’et kasutatada nagu palju ühe korraga tarvitada ?
Kas enne ja pärast trenni trennipäeval ?
Void
Memberkui näiteks esimene seeria on tahes tahtamata jaksu kauemaks, kui seitsmeks või rohkemaks sekundiks, siis järgmise “seeria” teed juba raskema kangiga. Seda sa võid teha kuni oled nii suure raskuse peale lappinud, et kang einam ei liigugi. Teine rinnatrenn märkad tähelepanuväärset jõu juurdekasvu.Pean ka mainima, et eraldi saad arendada staatilist jõudu. See treeningmeetod rohkem sellele rõhubki, kuigi maksimumi arendamisele aitab ta ka väga hästi kaasa. Edu!
Ok tänud.
Void
MemberProovi staatilist surumist ka. Näeb tema välja nii, et paned tavapärasest maksimumist mõnevõrra rohkem peale. Pead ise katsetama ja leidma raskuse, mida jaksad ainult 5-7 sek hoida, ning seda hoiad lihasjõul üleval, mitte käed lukus – see on liigestele kehv ja tulemust ei anna.Kas ma pean tegema nagu korduseid ja hoidma iga kord 5-7 sek üleval või ainult korra ?
Void
MemberVoid
MemberTere.
Kas oleks võimalik saada mingit kava mis arendaks rinnalt surumist või saada mingit abi mida peaks treenima ?
Käin jõusaalis 3-4 korda nädalas.
Void
MemberMõni arvab, et kükki tuleks teha hoopis. Oma tõde on selagi. Kui kogu keha ei arene, siis ühte piirkonda ka raske arendada. Surumise juures on tähtis lisaks rinnale ka: selg, õlg, triits.Surumise rekordi tõstmisest teavad ilmselt kõige rohkem jõutõstjad. Küsi kava: http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=10775
Arengut on mul küll toimunud , aga rinnalt surumis tulemused jäävad natukese väikseks . Arvan ,et pean rohkem õlga ja triitse tegema.
Void
MemberSeal jõusaalis ,kus ma käin kaalub jalapress tühjalt 30kg . (silt on peal )
Aga no eks iga firma tooted on erineva kaaluga .
Void
Memberkõrvalmõjud- lihaste kasvamine
Void
MemberPiimaga Esimene kord võib natuke vastu ajada, kuid peale rasket trenni on vägagi nauditav.Kakao/Piimaga oli Super võrreldes siirupiga
Void
Membernatuke vaarikasiirupit põhja(u. 50ml-75ml vastavalt soovile) annab väga hea maitse! eriti, kui on võimalus jooki külmikus ka natuke hoida ennem joomist.paremat maitset pole enne tundnud valgupulbrite juures.
soovitan kindlasti proovida nii.
huvitav . proovisin mingi kirsisiirupiga siis oli maitse lihtsalt jube !
Void
MemberTrennijärgselt piima ja kakaoga näiteks:)tänud info eest , eks proovin .
AutorPostitused